Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • band1103

    őstag

    válasz Tibiajax #2388 üzenetére

    "Ne közölj téves infokat. "

    Kezdjük ott hogy nem mondtam egy szóval sem olyat hogy "beépített codec-csomag" (ne ilyennel akarj lejáratni) mert olyan tényleg nincs benne. Ellenben egy csomó "Belső szűrő"-je van mint "forrás szűrő" és mint "dekódoló szűrő" Bocs a progi tényleg nem codec-nek nevezi őket, na bumm :U .
    Nem sokat látlak ebben a topikban ezért elnézhető hogy te így látod. De mint mondom Csak te látod így. Sok kollégával már eléggé kiveséztük ezt a témát rengeteg variációt kipróbálva és a következő tapasztalat született: Sose lehet tudni.
    Kifejtve:
    Konfig: AMD x2 4000+ HD4550
    Az ember feltesz egy XPPro-SP3 -at a legújabb Directx-el meg a hw drivereket (catalyst 8.12), majd erre a "szűz" rendszerre felteszi az MPC-HC-t majd rendesen beállítja, és megy minden FullHD bármivel is legyen kódolva. (jelzem hogy most csak a HD filmekre gondolok) Néhol van DxVA(83%-ban) néhol nincs. Ezen a konfigon ahol nem megy a DxVA ott néha csúszik a kép a hanghoz képest.
    Tehát mégsem kell "...az aktuális legújabb ffdshow-packot, ill. a Matroska filtert...." feltenni. Ha ebben a témában lenne elég tapasztalatod akkor nem mondanál ilyet.
    Ellenben nem akarlak bántani hiszen abban igazad van hogy "a coreavc ... köztudottan a leggyorsabb encoder... És talán az AC3-as témában is de azt azért nem tudom mert nekem még nem volt gondom a hangminőséggel. Azért mert csak sztereóban tudom hallgatni.

    "ha lehet legalább kétmagos processzor ajánlatos az élvezetes 720/1080p-hez." Megnéznék egy nagy DPB-s x264-el kódolt 1080p-s filmet mikor tud élvezhetően lejátszani egy x2 BE-2300-as ha nincs DxVA. Úgyhogy tényleg nagyobb kell neki. Legalább egy 4800+ X2

    [ Szerkesztve ]

    "A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #

Új hozzászólás Aktív témák