Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz zseko #6891 üzenetére

    Kodival 1920x1080-ban megy a film (H.264, H.265 kodekkel is), ez fölött csak hang, kép nincs, az összes eszközön ilyen (ami a stick miatt hármat jelent: pc - tablet - stick), és teljesen mindegy mit állítok (egyesével, minden állítás után próba, és csak azután másik beállítás), egyik eszközön sem változtat semmin. Ugyanakkor az látható, hogy a 4k-s stream sávot indítva a sávszélt az hozza, tehát nem csak a hang jön át. Csak éppen kép nincs. - ezért írtam az engedélyezési listát, mert akkor a Stick nem vált nagyobb felbontásra, a Kodi képes felülírni a Stick beállításait, akár kép, akár hang szempontjából, ezt már leteszteltem. Tehát a kiegészítőben beállíthatod a 4K-t, de a Kodiban csakis a 1080p felbontást engedélyezed, így maximum 1080p-t fog küldeni a megjelenítőnek.

    Ami egyértelmű, hogy kodin tök mindegy mit állítottam, a kép nem jelent meg. - azt írtad, hogy 1080p megy Kodiban, tehát mégsem mindegy, hogy mit állítasz be. :) Ha a 4K-ra érted a kiegészítő beállításaiban akkor az maximum akkor fog működni, ha a Kodit és a Sticket biztosan lekorlátozod 1080p-re, azaz engedélyezési lista kitöltve. Ezt azért próbáld ki, hogy úgy mi lesz az eredmény.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák