Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz malor #36840 üzenetére

    Aha, akkor nem külső zavar. Nem tudom, mekkora értéket képvisel a szerkezet, meg azt sem, hogy használtan/sérülten lehet-e keresni esetleg egy ilyet, amiben a panel még ép. Ez az ötletem volt még, mert lehet, hogy a javítás költsége többszöri nekifutásra megközelíti az egész hangsugárzó értékét, ezt nyilván te tudod.

    #36841decoati
    Lényegtelen, miből élsz, az sem paraméter. Logikus követhető és releváns, amit írtam, nem változtat rajta ez a gondolatsor. :) De a kérdező pont téged keres eszerint. :) Meg lehet csinálni az eszközt bárkinek (ha csak egy precíz fújáson múlik xD).

    Amúgy kondi hiba miatt nem tűnik el a teljes tápfesz, max. szűretlen lesz, az meg 100Hz brummot jelenthet. Ha zárlat, akkor meg elképzelhetően füstöt és láthatóbb jelenségeket. :D Esetleg preamp fokozat szűrt tápfeszültségére lehet érvényes az ötlet. Én biztos nem tudnék hallatlanban-látatlanban semmi hasznos tippet adni, de 30 éves munkatapsztalattal profi tippelésből... Sokkal könnyebb lehet.

    Azt persze nem értem, miért ne lehetne leírni egy másik véleményt. Még akár mindkettőnknek is igaza lehet, ha a fizika törvényei nem tiltják, és elég sokáig vársz, megtörténnek a kevésbé valószínű dolgok is. :D

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25 Hangfalselymek https://hangszoro.net/selyem

Új hozzászólás Aktív témák