Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz szab.tam #33433 üzenetére

Ez a Raptor széria utolsó kiadása, ezek után jöttek a Velocik. Akkor most tudod, hogy milyen hangja van valójában. Seek nagy erős és nagyon erős rezonanciát is csinál, a fordulatból eredő léghang is megvan, de szerintem átlag vinyóknál kicsit több csak. A melegre annyit, hogy szintén az átlag vinyókhoz képest melegebb. Azok akik ezt a hülye leolvad a forróságtól, meg letépi a fejed hangja van valószínű Green olcsó vinyón élnek egész életükben és ahhoz képest első hallásra ez hangos. De egy rendes, combos, normális vinyóhoz már egyáltalán nem veszélyes. PH tesztet is lehet olvasni, ott is leírja. Persze egyénfüggő, ha te érzékeny vagy rá akkor neked hangos lesz. Én nekem a zajtűrésem eléggé magas (lsd. traktor, teherautó, kamion, busz stb. munka).

A te módszeredet akarom lenyúlni részben, kiszivacsozom meg kartonpapírozom a 3.5" helyeket amitől a rezonancia megszűnik, a kattogás meg szélhang valamennyire nyelődjön el, ami van meg terüljön el a házba és ne egyenesen a fülembe jöjjön vissza. Nem fogom a néma csendet elérni anélkül, hogy megdögöljön, nem is akarom, csak csendesebb legyen. Hátrafele, de még felfele is nyitottnak kell hagyni egy résen, mert valahol a melegnek ki kell jönnie. Aztán meglátjuk mennyire fülled be, hogy ez is sok lesz vagy pedig még be lehet jobban is csomizni.

[ Szerkesztve ]

• FatalEror

addikt

válasz szab.tam #33433 üzenetére

Ha ott a vízsugaras akkor nem kell plazma amúgy tudok szerezni vizeset is. :))

HardCore is my LifeStyle

Új hozzászólás Aktív témák