Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tarokk79

    aktív tag

    Sziasztok,

    Építettem otthonra egy erős OMV NAS-t, amiben van pár [WD82PURZ] is. Amikor megvettem tervem volt, hogy esetleg pár kamarát kötnék rá, és tárolnám rajta az "értelmes" felvételeket (pl. amikor mozgás volt, meg percenként pl. egy képet).
    Már régóta szerettem volna, de nem volt otthon kamerám, ezért a minap vettem egy [MJSXJ08CM] kamerát, mielőtt nagyon átgondoltam volna. (Pl. csak 2D-ben forog a kamera, le-föl nem tudom irányítani.)
    Megjött, és kiderült, hogy ez kínai verzió, ezért a Xiaomi Home appal át kellett váltanom Mainland China-ra. Ott be lehet állítani, hogy mentes a NAS-ra, de nem tudom ettől mennyire féljek. Pl. letiltsam a kamerát, hogy kilásson a belső hálóból?

    A fontosabb, hogy most szeretném jobban átgondolni, hogy hogyan tovább, ezért érdeklődnék, hogy milyen kamerát ajánlotok, illetve milyen programot hozzá, ami képes docker-ben futni. Ez utóbbit megkérdezem az OMV-s fórumon is, mert még van pár dolog amit lehetne irányítani távolról és lehet van valami okos otthon program. (Ja plusz pont, ha Xiaomi, de nyitott vagyok másra is, mert láttam, hogy a Xiaomi eléggé megköti a lehetőségeket.)

    Várom a kérdéseket, ötleteket. Előre is köszönettel!

Új hozzászólás Aktív témák