Új hozzászólás Aktív témák
-
n@p@lm
őstag
Sziasztok!
Csak röviden jelezkedem.
Megérkezett a megrendelt NVR-m : [9CH*5MP Mini NVR H265 Network Digital Video Recorder IP Camera ONVIF2.4 CMS XMEYE With Power Adapter 1 SATA Max 8TB P2P Cloud]
Kibontás, HDD beszerelés, bekapcsolás és pár beállítás után már használható is a "csöpp" eszköz.
Nagyon nem merültem még el benne, az udvarra teszek fel egy TPlink AP-t hogy a 2. wifis Besderemet is be tudjam üzemelni, majd akkor teljesen belövöm.
Addig pihen a polcon.
Van magyar nyelv, bár néhány helyen furcsán sikerült a fordítás
Böngészőből is gyönyörűen konfigurálható rájelentkezés után (IE).
Pár kép:[ Szerkesztve ]
-
vacs
Topikgazda
Aliexpress kuponok.
Érvényesség nov 11 9:00 - nov 13 8:59
Fizetés előtt kell beirni.SINGLEDAY4 - 30/4
SINGLEDAY7 - 50/7
SINGLEDAY10 - 90/10
SINGLEDAY12 - 110/12Annke és egyéb vásárláskor jól jöhet!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Suineg
senior tag
válasz n@p@lm #14952 üzenetére
Egy számítógépen a böngészőben is közvetlen az NVR-t tudod konfigurálni? Ugyanúgy mintha előtte ülnél a monitornál? Úgy értem, ha valamit beállítasz akkor az a beállítás akkor is úgy lesz ha az NVR-t nézed meg utána...
A maszkolásnál (asszem a piros kockás kép) ott a maszkolás csak a felvételre vonatkozik? Vagy az élőképre is?[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
Sziasztok, ez a kamera vajon illeszthető. Synology NAS-om alá?
Kamera és kérdés linkje:
[link]Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz nimfas #14956 üzenetére
Szia.
Tudja az onvif-et, ezért igen, működni fog.
Viszont, szükséged van variofokális kamerára, vagy csak véletlenül választottad ezt?
Ha nincs, akkor a normál 4 MP-es is megfelel olcsóbban: [link]Suineg: a rögzítő első beüzemeléséhez mindig monitor kell, de utána már elég a böngészős felület is!
Tehát igen, böngészőn keresztül tudod a rögzítő beállításait módosítani.
A képen pirossal jelölt rész nem maszkolás, hanem az jelenti, hogy ott a kamera nem figyeli a mozgást (fákat, bokrokat célszerű mindig kihagyni a figyelésből)! -
7Sony7
addikt
Üdv. Imou rangert vagy valami ilyesmit használ valaki kültéren, de fedett helyen? Hogy bírják ezek?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
nimfas
addikt
válasz #15611648 #14957 üzenetére
Szia, kösz a választ. Tehát rendelhetek nyugodtan belőle, "Surveillance Station" progival együtt fog dolgozni (ez van a NAS-on)?
Azért néztem a variofokálisat, mert még nem tudom milyen lenne jó (a 28 vagy 35eFt difi nem mérvadó, max 2db kameráról beszélünk), a kerítés kb. 15 méterre van a háztól, és a telek kb 15 méter széles.
A "zoom"-ot kézzel kell a kamerán állítani, vagy telefonról, nas alól is lehet majd? Bocs ha hülye kérdés....
Mellékelem a sacc/kb helyszínt, első körben az 1-2 kamerát venném és üzemelném be. Ha jól tudom a Synology 2 kamerára adott licencet... utána kell néznem.
Ez az elrendezés nagyjából ok lehet? (Ház hátulján nincs ablak, zöldek az ablakok....)
[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
válasz jézusom #14932 üzenetére
Érdemes figyelembe venni a NAS támogatottsági listáját, vagy vehetek bármilyet?
NAS-on levő Surveillance Center fel tudja venni folyamatosan a videót, mondjuk a Hikvision DS-2CD2121G1-IDW1(2.8mm) kameráról, amit kinéztem? -
Suineg
senior tag
iCSee applikációban beállítom az uhd megjelenítést egy kamerára, majd kilépek teljesen, be is zárom az appot teljesen. Újbóli megnyitás után ismét sd megjelenítéssel fogad az app. Miért nem jegyzi meg a felbontás beállitást?
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Mi állítódhatott el ha eddig vissza tudtam nézni videó formában is amit rögzített a kamera, most viszont nem tudom. iCSee Pro appban ugye ha rámegyek a képre majd alul középen a "Watch The Video".ra meg kellene mutatnia videóban amit képen látok. Most viszont ezt írja: "Video Not Found" Vajon mi és hol állítódhatott el?
Köszönöm. -
vacs
Topikgazda
Ha az élőképet látod, akkor elképzelhető, hogy az sd kártya adta meg magát!
Beállításokban a Storage résznél nézd meg, vagy vedd ki (ha megoldható) és PC-n próbáld ki a kártyát!Suineg: szándékosan vagy így, hogy mindig az sd minőséget tölti be, ezzel spórol az adatforgalommal (mobilnetnél jól jön).
Icsee app beállításaiban én nem találtam opciót, hogy mindig a HD induljon el, de az Xmeye viszont tudja ezt a funkciót, használd azt (azonos a két app fejlesztője)!(^)(>.<)(^)
-
markussandor
senior tag
válasz Morris #14966 üzenetére
Saját tapasztalatom nincs, csak 720p, 1080p, 3MP-es és 4MP-es kamerákkal, de azt mondják, hogy 4MP felett már nem akkora a minőségi ugrás, mint 2MP-ről 4MP-re ugrani. Illetve a 3MP-es és az 5MP-es kamerák nem 16:9-es képaránnyal dolgoznak, ami nem ideális egy 16:9-es megjelenítővel való megtekintésnél.
Én nem tervezek a következő 5 évben 4MP felé menni, és PoE-s NVR-t se vennék, jobban szeretem a külön cuccokat, de a döntés a tiéd! A saját NVR-em 8MP-ig kezel kamerákat, de nem emiatt vettem, hanem mert kellett egy 8 portos, H.265 képes 4K-s HDMI kimenetes készülék, és a legolcsóbb is tudta a 8MP-elt. -
bucc
csendes tag
sziasztok
hikvision, illetve green vision beltéri rendszerből vettem ki merevlemezt. Létezik olyan program amellyel win 10 alatt meg tudom nyitni a fájlrendszert, vagy ez valami biztonsági dolog és csak a beltéri egységek férnek hozzá?
különböző progik , hd sentinel és particionáló programok látják a merevlemezt, de a sajátgépben nem látható.
linux partició olvasót már próbáltam.
bármiféle segtséget meghalgatok, előre is köszi mindenkinek. -
Morris
veterán
válasz markussandor #14968 üzenetére
Oks, köszi a segítséget.
-
jani0625
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Van 4 db SD09W ip onvif kamerám, amiket banggodról rendeltem, sztem banggood saját termékeke. Alapvetően tök jók, camhi appal és sd kártyával használva minden király.
Viszont gondoltam veszek egy dvr-t, ami egy HIseeu N1016 lett, bele egy wd40purz viynóval.
A gond a következő, hiába dugom be az rj45-be a cat5e kábelt, a network testelésnél hibát ír. VAn egy csomó adat, ip címek, mask stb amikhez nem értek, de gyárin hagytam de így nem jó, nyilván nem tudok beállítani kamerát sem, nem is talál semmit ha keres.
A netem digi 1000-es, asus routerrel, de routeren keresztül és azt kihagyva sem lesz online(xmeye az appja, az is azt írja offline).
Mit gondoltok milyen beállítás kéne vagy mi lehet a gond?
köszi
J -
sambenez
addikt
válasz jani0625 #14972 üzenetére
Ez a HIseeu N1016 analóg rendszerhez van. Oda is van írva AHD.
Na jobban megnézve az adatlapját ez valami vegyes rendszerű cucc, mert tud IP kamerát is.Viszont az egyik vásárló ezt írta:
The recorder is analog, not hybrid. The IP camera does not see. To buy I do not recommend. The seller sends out obsolete models instead of declared.Szóval lehet mégsem hibrid. Így viszont nem lesz jó neked.
[ Szerkesztve ]
-
jani0625
aktív tag
válasz sambenez #14973 üzenetére
szia!
ezt az ellentmondást én is láttam, de ez a magyar oldal is azt írja hogy 16 wifi ip kamerát lehet csatlakoztatni, meg amikor vettem kommentek között is láttam hogy van aki onvif kamerához használja és a leírásában is van hogy onvif, gondolom akkor nem lehet ahd?
kösziJ
-
bucc
csendes tag
nekem is tudnátok segiteni egy kicsit
-
G.I.JOE
senior tag
Sziasztok,
G.Craftsman kamerarendszert ismeri valaki? Van személyes tapasztalata? Árban és paraméterekben egész jó és videó tesztben is egész jónak tűnik.
-
jézusom
addikt
válasz G.I.JOE #14986 üzenetére
PApirforma jó, de az egyik vásárló fotóján jót röhögtem Kapott gyári utp-t feldugózva, de nincs is rendesen bekötve plusz, a lengő kötőhüvely v agy mi a bánat nem megy Így rá.
Ettől függetlenül, szerintem ugyan az mint egy hiseeu kamera pl. BeépÍtett poe rögzÍtővel is vannak fenttartásaim.
Létezik olyan poe rögzÍtő, aminek a kameráit is el lehet külön érni kÍvülről? -
-
nihill
őstag
Na hétvégén kész lett az Annke C800, Hiseeu5mp, POE switch, kínai NVR board teszt.
Röviden összefoglalva minden működik mindennel, az Annke hozza a kötelezőt, a Hiseeu ár/érték arányban nem olyan rossz.
El is kezdtem egy hosszabb összefoglalót írni róla, teszt képekkel, viszont itt megakadtam.
Aki használ kínai NVR boardot, hogy lehet belőle képet, videót kimenteni? Túl sok időm nem volt lehet átsiklottam fölötte, de én nem találtam rá módot. Dugtam bele pendriveot, fel is ismerte, de arra csak a logot akarta menteni. Erre tud valaki megoldást? -
nihill
őstag
-
motrola
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.