- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
Kíváncsiak vagytok a trükkre?
-
Freddy76
addikt
Baszki, mindig miattad írok ide...
1. Nagyon jó, amit csináltok. Elolvastam a blogon mindent, jó irányba haladtok nagyon. Most jön a legnehezebb, nem szabad. s.g.fejjé válni, elszállni, és olyan csinálni, mint Sz.M., vagy F.Cs., akinek sztárfotósként láttam olyan anyagát, amiből egy kép sem fért be ide.
2. Ha jövő hét végén megmarad a hó, ráértek? Mert Julcsi szerintem ráéne...
3. Dóriról nyáron vintidzses bikinis fotókat lehet csinálni? Csak azért, mert kiváncsi lennék, hogy a stílusban megfelelő öltözék nélkül menne-e."Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
cOxeR
Ármester
válasz Freddy76 #904 üzenetére
Sosem voltunk nagyzolósak, nem gondolom, hogy most kezdenénk el...
Nincs gépem jelenleg, max. 2-3 kis ezeréves kompakt a fiókban valamerre.
Ráadásul egy havas fotózást még a csőben van, már december óta... amit nagyon szeretnénk...
Igaz nem Dóriról, de van szintén hasonlóan szép lányról pár félakt... úgy is megy a stílus. -
Real_Necro
veterán
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #907 üzenetére
Persze. A T. kollégának pár napja már linkeltem az oktatóanyagot.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Retro11
senior tag
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #912 üzenetére
Egy Canon nekem is van itthon, sőt, fényképező, de már nem mai darab, meg csak A4-es formátumot ismer... én scannelésre használtam régen
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Retro11
senior tag
válasz Real_Necro #916 üzenetére
A húgomnak van egy kis Nikonja... Imádja... Dobálni... És a kutya fogait sem sértette fel soha... Szóval azért van, amit jól csinálnak...
[ Szerkesztve ]
-
End-ru
aktív tag
válasz kiskornel #900 üzenetére
Dehogy volt sértő, köszönöm az őszinte kritikát.
A bőr textúrájának több oka is van. Egyrészt készült olyan verzió is, amit LR-ban jobban lágyítottam, de ez már olyan természetellenes gumiszerű bőrt eredményezett, hogy egy kicsit vissza kellett venni.
Mint ahogy már azt korábban is megállapítottuk, ide már PS fog kelleni.
Világítást gyakorolni kell, nincs mese, ez volt az első soft boxos próbálkozás, ráadásul még állvány nélkül.
Beállítást annyira én nem érzem szörnyűnek, már csak ezért is mertem betenni, de értem az észrevételeidet.A körbefotózás megvolt, lesz még szerintem olyan kép, ami jobban bejön neked.
cOxeR: köszi a tippet, forgatás fertig.
Retro11: köszi a kritikát, próbálkozom még„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
m3ss
veterán
(#903) nesa jok a szinek. az ag alja ca-s.
(#926) End-ru szinek, kompo, elesseg, hatter...minden nagyon tetszik.
(#897) End-ru kicsit tenyleg fura ez a szog...viszont a fenyek jok. milyen softbox? egy vakut hasznaltal itt? varom en is a tavkioldomat...en meg tegnap osszedobtam egy nyari kepet, csak epp nem tudom ugy vagni hogy mutasson is valahogy...otletek? eredeti meret. probaltam en itt mar mindent, szukre/tagra vagott 16:9, 3:2...sehogy se tetszik igazan. valszeg eleve kicsit szar helyrol/szar latoszoggel lottem. olyanban gondolkodok hogy 16:9-ben..alulrol kicsit lehagyva meg balrol is, fentrol is. csak az a bokor bal oldalon...lehet a maradekot ki kellene retusalni...de akarhogy nezem olyan nagyon mutatos szerkesztes sehogy sem lesz, lehet nem szerencses hogy egy szinten van a nap meg a parom? na meg nem fura hogy o sziluettes, az eloteret meg visszahoztam kicsit
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
en is akarok venni kajafotozashoz meg portrekhoz valamilyet, gondolom nem mind1 a merete...en ilyen kisebbeket neztem, 21x16 meg ilyenek is vannak, azt ra tudnam rakni a gepre rakott vakura is...vagy nem lesz igazan jo a kicsi?
bar ezt nem ide kellene irnom, de valszeg itt tobb hozzaerto portres porog mint amott...https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Régen írtam már ide, de most nem is kép értékelés miatt írok, hanem egyszerű mondhatni technikai tanács miatt:
Mivel objektív cserém volt, így a kezdő szűrő készletem is cserélnem kell, most ilyen készlet beszerzésére adtam a fejem, főleg az átmenetes szűrők jobb variálhatósága miatt. Már csak az a kérdés, hogy az ehhez a fajta készlethez (a tartóra gondolok) melyik gyártók terméke amit érdemes lehet beszerezni, mert nyilván amit linkeltem gyártmány már az árát nézve is elég gagyi lehet. Ha tudtok ehhez linket akár az is jöhet
-
Larry303
addikt
nézegettem egy kicsit, hát tényleg nem egyszerű így utólag...
amúgy én is csináltam pár madaras képet tegnap, de nem raktam be ide csak az amatőrbe, mert hát ablak mögül evés közben készültek -a kényelmes madárfotos
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Stitch
őstag
Szerintem majdnem jó, úgy ahogy van. A legtöbbet jobbról és alulról vágva jobban a naplementére (ez a fő téma, a párod sziluettje csak a díszlet része) kerül a hangsúly, így amit te is írtál, "szélesvásznúbb" is lesz a kép. A tetejét meg a színegyensúly miatt érdemes meghagyni.
[ Szerkesztve ]
-
Retro11
senior tag
A tegnapi offokért cserébe..
Tudom, hogy elég "hülye" szokás, de képeim nagy részét feldolgozom ff-ben is, így erről is van.
Színes vagy ff?
(#935) End-ru Ez nagyon jó! : - )
(#918) Cayman Kicsit több térrel bal oldalt megnézném, a zöld engem is zavar kicsit. Egyébként tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Koszi mindenkinek aki hozzaszolt! Hat itt senki nem szereti a zoldet? Bezzeg szivni, azt igen
-
m3ss
veterán
+1.
(#934) Larry303 parom is ilyesmit ajanlott amikor eloadtam neki a problemat, nekem ez nem tetszik...igaz hogy nem o a fotema, de akkor is tulzottan a kep szelere kerul...
(#936) Stitch vmi hasonloban gondolkodok en is, csak igy meg az egbol van kicsit tul sok...na mind1 vmi kompromisszumot kotni kell, tokeletes kompo ebbol sose lesz
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
hmm ha mar senki..en egy kis 1x.com critique forum utan mindenbe bele tudok am kotni
itt tetszik eloszor ez a lilas szinezes amit mostanaban csinalsz, nagyon jok a szinek. meg igy az egesz kep mutatos ezzel a hosszu zaridovel, ejjeli fenyekkel szinekkel...csak a kompo...ha nappal ugyanezt meglovod nem viszi a latvany a kepet. olyan semmilyen nekem a szerkesztes. latunk egy darabot a jobb oldali megvilagitott epuletbol, nem eleget. nekem a kozepso napernyo lett a tema, ami viszont nincs pont kozepen. a var sincs a legjobb helyen az ernyo mogott...osszessegeben tetszik, csak vhogy mas szogbol ugy erzem jobb is lehetne.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest