Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    válasz Cassidey #8405 üzenetére

    Háát. Szokás mondani, ha nincs mondanivalód, akkor inkább ne... de legalább is ide ne publikálj ilyet.

    Tudom értékelni, hogy Tilt-Shift hatás van a képekben, de ezen kívül nincs témája. Meg hát ennél azért jobban ki kell dolgozni egy témát, ha ilyen fórumra szeretnéd felrakni.
    Most mit szóljon hozzá a többi ember, akik főzőcskéztek, állítgatták a kompót, jó sok energiát belefektetve, vagy akik egzotikus szigetekre utaztak, vagy Izlandra, nyaktörő egyensúlyozással képeket készítenek a sziklák közt. Vagy akik szúnyogáradatban mocsárban cserkelik a vaddisznókat, kúszva-mászva a madarakat. Vagy akik tűző napon várják az autóversenyeken, hogy egy-egy jó pillanatot elkapjanak. Akik hajnalban kelnek, hogy ne maradjanak le a napkeltéről...
    Visszatérve a képeidhez: ezekbe korántsem fektettél annyi energiát, hogy legalább a faxbuk hulladékképei közül kiemelkedjenek.
    Szóltak már sokan, hogy legalább HD felbontást használj. Még jobb lenne FullHD-ban. A telefonom felbontása 1920x1080... a kor szellemének a bélyegképek nem felelnek meg.
    A citrom beállításainál hiányzik a kompozíció, a meggyfáról hiányzik a madár, a virágcsokrosból naponta több tonnányi készül, a legóson esetleg elmosolyodik az ember, de aztán 5 másodperc és érdekvesztés miatt skippeli mindenki.
    Szvsz rossz felé mész. Senki nem szól, ha legalább azt látjuk erőlködsz a képeiden, de még nem olyan jók. De ezek most kattintgatós képeknek tűnnek, amit itt nem hagynak szó nélkül!

    [ Szerkesztve ]

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Új hozzászólás Aktív témák