Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Hozzászólok Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
Milyenek vagytok...
A művészi érték már smafu??[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
Köszi.
Extender esetén nem változik a közelpont. Attól függően éri meg, hogy mit fotózol. Nálam sajnos nincs kihasználva... mert amiért vettem, arra nincs időm.
Itt amúgy van egy makróelőtét is előtte... így a munkatávom változik, méghozzá drasztikusan, kb 8cm-re.(#8206) radi8tor1
Igen, de nem is volt célom teljes virágot lőni, csak a sok kis pici porzó volt a lényeg.[ Szerkesztve ]
-
total90
Topikgazda
-
*Ropi*
félisten
Ez tényleg makró, hogy pixelnél kisebb: nem látom sehol.
Közben megjelent.
Dönthetted volna jobban a képet, hogy a felül találkozó szárak középen menjenek ki a képből, akkor a pók is kimozdul ebből a "lebegő" pozícióból.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
-
Colonel993
senior tag
Halihó...
Bizonytalan szín kalibrálású gépről kell ügyködnöm ideiglenesen.
Egy kis technikai help;Színek úgy rendben vannak? (<- Tényleg elsősorban erre szeretnék választ)
Egy viszonylag kontrasztosabb, arany/aranybarna színvilágú vadabb kép akar lenni... Már amit próbaképp bemertem dobni így ukfukmuk.
[ Szerkesztve ]
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
nesa
veterán
válasz
Colonel993 #8214 üzenetére
Ez igy azert keves, mert sok.
Valamit meg darabolj rajta. -
Bahama
aktív tag
válasz
Cassidey #8141 üzenetére
Én csak tanulni járok ide, és éppen ezért lenne 1 kérdésem.
Miért van ezen, és az 1. "szelfin" is levágva a fejed teteje?
Számomra elég zavaró, de lehet hogy csak nekem...
Egyébként nagyon jók a képeid!Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
m3ss
veterán
szepek. masik ugros kep nekem jobban bejon.
(#8212) forceberg hehe, nalunk is mindig ugyanezt csinalja a cicu..
(#8213) Larry303 jo ez, de szembol azert jobb lenne.
(#8200) cOxeR te tudsz olyan kepet csinalni amire nem jon kritika?
sztem jo ez is, klasszak a szinek meg a bokeh jobb oldalon
masik ketto detto.
(#8183) Cassideytavkioldo?
(#8157) forceberg
(#8156) total90 nekem tul random a kompo. annyi vonal van amivel lehetett volna jatszani.en is hozok egy ilyen nagyon okos kepet, zoommal szorakoztam. mondjuk keves olyan foto lett amin eles lenne vmi, talan ezen...
[ Szerkesztve ]
www.facebook.com/bekojozseffoto
-
cOxeR
Ármester
A feltöltöttek közül ez lett a legjobb, bár a teljes alakosnak is van jó hatása, csak ott a mozdulat nagyon nem frankó. Nagyon elúsztál kék és zöld túlsúlyos irányba a képeknél.
Viszont az a citromos, jeges narancsos, lime-os balhé a lábosban jöhetne most!Milyen kritika?
-
m3ss
veterán
jah..portre jellegu kepeknek meg jol is allt vmennyire ez az utomunka, de tajkepeknek nem igazan...lusta voltam belemerulni. csinaltam egy presetet es legtobbre radobtam uazt.
ahhoz a limohoz meg koran volna, volt benne 1 uveg rum is
amugy 7uppal volt megbolonditva, fake mojito kb, finom volt nagyon. mondjuk ilyen melegben minden jo ami savanyu...
ha mar meleg, van ilyenem is. bar eleg felejtos lett a kep. mire beallitottam volna a dolgokat elolvadt a fagyi...elrendezes az eleg semmilyen meg a kanal is...de a fenyek, arnyekok?
probaltam volna azokkal feldobni a kepet de nem igazan lett olyan a vegeredmenyt mint amit szerettem volna...lehet ha a tanyer elott is lennenek arnyekok vhogy mutatna is[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
válasz
kiskornel #8199 üzenetére
Köszi, hogy írtál.
Igazából én szeretem a fekvőt.. Szerintem ha állóban fotózom ezeket teljesen más hangulata lenne. Megnéztem úgy is utólag, de valahogy nem jött be.
#8217 m3ss jaja, végre vettem egy normálisat, ezzel már lehet szórakozni.
Nekem a háttér az epres képeden elviszi a tekintetem, én jobban szeretem a szórt fényt az ilyesminél, de ez határozottan ízlés kérdése.#8216 Bahama egyszerű oka van, én nagyon sokszor vágok így.
A fejtető nekem nem ad hozzá a képhez, és koncentráltabb érzése van a portréknak így szerintem, jobban az arcodban van, közvetlenebb, közelebbi érzést ad. Persze nem skalpolok mindent és mindenkit, csak amikor úgy érzem felesleges az is oda.
-
Bahama
aktív tag
válasz
Cassidey #8223 üzenetére
Nekem is készültek olyan képem mikor belemásztam az arcába az alanynak, és a végeredmény hasonló lett.
Akkor én is "helyesnek" éreztem, csak sokszor utólag nézve tűnik furának, talán amiatt hogy sokszor ilyen képekkel akartak printen reklámozni, és 1 szóróanyagon elég fura hogy nincs meg az egész feje az embernek...
De így érthető, köszi a magyarázatot.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Balinov
félisten
-
m3ss
veterán
-
Balinov
félisten
Jahogy a bokor a fotema es a szelerosseget hangsulyozza. Ertemmar.
Valami ilyesmit en is probaltam meg a telen...bar ott a fak csak az uralkodo szerilanyt mutattak, mert szel az nem nagyon volt..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
félisten
szvsz tenyleg picit fako, de engem pl. abszolute nem zavar mert ceges monitoron ugy nez ki,hogy az egesz kepen hasonlo a szinvilag
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
m3ss
veterán
válasz
Cassidey #8236 üzenetére
d90, sigma 10-20. ilyen tok. mar elpasszoltam mert a sigma 15-30 nem fer bele. nagy dicapacba belefer, de ott is vignettal...nem is tudom hogy fogom megoldani igy a viz alatti fotozast. lehet amugy is el kellene adni a 15-30-at, egy klap sz*r. talan eos m-hez kellene egy nagylato, turistaskodni is jo lenne. csak ott meg lcd-n nem fogok latni semmit sztem viz alatt...
-
m3ss
veterán
hmm ez jo, de draga meg gondolom ekv. 15mm kornyeke nincs hozza. meg mekkora szenzor lehet benne?
nem akarnek tajkepeket loni koromnyi szenzorral...
eos m lenne a tokeletes turistagep (canon tukros melle), ha mondjuk tudna 13 ev-t dinamikabanehhez a viz alatti dologhoz kell is amugy a nagy dinamikaatfogas..ezekhez a kepekhez pont nem, de tudok mutatni sok olyat ahol csunyan elfogyott a d90...
d5100 szenzorral kellett volna nikonnak is csinalnia egy ilyen zsebgepet...lenne egy ilyen gep eos m arban, vennem is elo a fokuszcsartokat...[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz
chinaminman #8244 üzenetére
Valóban, ezt a kettőt keverem néha névügyileg
End-ru: Na akkor az legalább stimmel
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Cassidey
senior tag
Mai fotózásról.
-
spanyoll
addikt
Tegnapi naplementézős, rétengitározós, nincshangomdeéneklős, menjenelvalakisörértezős, kitérdekelkihányévesfussunkvégigabálákonésrendezzünkversenytes, nebasszhogyvaníjadazonnalmenjértehazás, kénemégsörhozzámáros, ránkesteledős, miafaszérlőttedelazíjvesszőt1250darabjanamindegyes, mindenkibefalsultbuzikezekmindmenjünkmiishazás
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Gaming notebook topik
- [Re:] - Gianni bazárja 2017 - GTX 1060/1070/1080 AKCIÓ csak a készlet erejéig raktárról -
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- [Re:] Samsung Galaxy S9 64gb
- [Re:] [bkercso:] TicTac UFO - mi lehet ez?
- [Re:] Szétszedték a Galaxy S21-et
- UHD filmek lejátszása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- [Re:] Korrekt i3-8100-as gép 8GB/GTX 1050
- További aktív témák...
- LG PK3 bluetooth hangszóró ELADÓ!
- nJoy Horus Plus 1500 szünetmentes táp ELADÓ!
- HP Probook 645 G1 ÜZLETI laptop home officera v. iskolásoknak, FULL HD, 16GB RAM, 4 magos CPU
- Acer Nitro 5 AN515-55-704p I7-10750H, 1TB, 16GB, 1650TI, 3 év magyarországi Acer Garancia
- V7 23" LED Full HD Monitor 27 " LED236W3 HDMI VGA
Állásajánlatok
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros