Hirdetés
- Ryzenes barebone-t villantott a Shuttle
- Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- Teljesen ellehetetlenítené a Huawei működését az USA
- Passzív Radeon RX 5700 XT a Sapphire fémjelzésével
- Szögletes iMac, kockaházas Mac Pro és olcsóbb monitor is érkezhet az Apple-től
- [Re:] Passzív Radeon RX 5700 XT a Sapphire fémjelzésével
- Philips LCD és LED TV-k
- Napelem
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- [Re:] Teljesen ellehetetlenítené a Huawei működését az USA
- Samsung LCD és LED TV-k
- [Re:] Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Hálózati kábelek és szerelésük
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Hozzászólok Aktív témák
-
mumk1
addikt
Köszi!
Ez megbírná a teljes násznépet is.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Chapel
addikt
válasz
sztyui2 #8504 üzenetére
Akkor most felvállalom, leszek a negatív oldal
Röviden és tömören az a gondom, hogy nem a párt látom, hanem a fotóst.
Ezek a távoli beállított képek; 1-2 még jó, 4-5 már sok, unalmas és ua a póz, semmi változatosság.
Azt látom hogy beállítottad őket és kerested a jó szöget, de eközben (számomra) a lényeg, tehát a pár, az elkapott bensőséges pillanatok elmaradtak, elsikkadtak, illetve ami van azt inkább érzem beállítottnak.Az utómunka stílusa és a kis dof mondhatni névjegyed, ebben nincs változás, begyakorolt dolgok ezek, ami talán azért lehet gond (szvsz) mert a képeid hangulata (hiába sok jó) teljesen egységes.
Nyilván ez tudatos, csak éppen nekem ezzel az a gondom, hogy egy idő után, mikor már rutinná válik, már inkább korrekt iparos munka, sem mint szívvel-lélekkel lőtt képek.A környezet gyönyörű, a pár és a résztvevők is mutatósak,látszik hogy nem a "minimálbéres emberek" így nagyon jó anyagod adott, egy jó promó cucchoz!
E mellett sok nagyon jó kép, pár, valami felső tízezernek szóló esküvő magazinban is megállná a helyét gond nélkül. Amiket írtam az egy fotós szemszög a sok közül, ismersz annyira hogy jó szándékkal tettem.
(Nekem is volt esküvőm nem rég, teljesen más stílus vagyok, de majd rakok párat. Nem ellenpélda csak ha már téma alapon.
)
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
*Ropi*
félisten
válasz
sztyui2 #8504 üzenetére
Annyival egészíteném ki Chapel mondandóját, hogy nem látom a páron az érzelmeket (mondhatnám, hogy azért mert magát a párt sem látom
): még ilyen távoli beállításoknál is átjöhetne az aminek át kell jönnie. Ezek nagyon statikus pózok, a pár nem volt eléggé felszabadult és nem tudtak igazán egymásra hangolódni. Állnak egymással szemben, mert azt mondták nekik, hogy álljanak oda...Az első 4 kép kb. tökugyanaz: ásít és továbbteker...
Egyedül ennél a képnél érzem azt, hogy nem pózolnak, csak önmagukat adják.
Bocs, ha erős volt: tudsz Te ennél jobbat is!
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Larry303
addikt
csak helyeselni tudok, viszont ahogy nézem a fényeket nem volt könnyű dolga..
btw nem ismerős a kerítés- a képnél, hozzá nem nyúltam az asztalon semmihez, ez pont úgy volt ott ahogy
nagyon pöpec kis hely, én is el tudnám képzelni itt a lagzim, ami ugye soha nem lesz
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
sztyui2
őstag
Wa2x_:
Canon 35mm f2 és Canon 85mm f1.8
Furkoo:
Csak pár órára, amíg a fotókat csináltuk, az esküvő és a buli Vonyarcvashegyen volt.
Chapel:
Elfogadom amit írsz, tudom hogy jó szándékkal írod, egyébként a vőlegény nem az a tipikus fotózkodós fajta, nem nagyon szeret fotózkodni, bár utólag azt mondta, hogy bár nem nagyon szereti a fotózkodást, azért ez nem volt rossz és élvezte.
Larry303:
Jaja, egyszer brutálisan sütött a nap, egyszer meg elment, köszönhetően a bárányfelhőknek. És ezt néha két percenként váltogattaAzért megoldottam, de volt benne kihívás.
-
Chapel
addikt
Emiatt a fergeteges időjárás miatt sajnos nem tudok sokat kint lenni az erdőben, ráadásul árad a Duna, így a vadak miatt sok helyen most tiltott a mászkálás.
Ezt egy 3 órás túrából a kocsi felé tartva egy vadőrtől tudtam meg... Látott messziről és oda jött hogy szóljon, majd megadta a számát hogy bármi ha gond van, akkor ő a környék felelőse és elvitt a kocsimig. Rendes volt.
Ma 2 órát voltam lesben mellig érő vízben, madár ugyan nem lett, de hoztam kép helybéli lakostFotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
kátú
őstag
Miért nem enged feltölteni egy 5 megapixeles képet???
It still works!
-
kátú
őstag
-
fi:zi'k
nagyúr
-
Andrew31
senior tag
Köszönöm az őszinteséget.
Elvileg te írtad, hogyaszongyahogy: Ezek a távoli beállított képek; 1-2 még jó, 4-5 már sok, unalmas és ua a póz, semmi változatosság.
Gyakorlatilag éppen ezt írtam le, lehet felesleges volt megismételni, van, akit csak összezavar.
De tartom, hogy 1-2 abból a módszerből jó, aztán kezd sok lenni, mint a HDR képek... 1-2 még elfér egy albumban, de több(tíz)et már nem szívesen néz meg az ember, kell valami váltás.Máskor is szívesen segítek.
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
kátú
őstag
válasz
Real_Necro #8539 üzenetére
láttam már sokkal rosszabb képeket amit géppel csináltak
It still works!
-
Real_Necro
veterán
Az lehet, ettől függetlenül ebben a képben szerintem semmi tudatosság nincsen, sima átlag turistafotó.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
forceberg
veterán
válasz
Real_Necro #8542 üzenetére
Már hogyne lenne tudatosság - a név felirat!
https://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Karima
őstag
Nem volt itt ócsárolás, szerintem így is többet kaptál, mint amit ez a kép érdemel, főleg hogy fel vagy háborodva, hogy egy mobilos, gyenge képpel átirányítanak a kezdő topikba, pedig hidd el, ott is nagyon sokat lehet tanulni. Sőt!
De ha megnézed az ide feltöltött mondjuk utolsó 10-15 képet, és ezek után sem érzed jogosnak az átirányítást, akkor kár minden szóért.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Apple iPhone 7 - Hetes, ki hiányzik? Jack!
- [Re:] Passzív Radeon RX 5700 XT a Sapphire fémjelzésével
- Philips LCD és LED TV-k
- [Re:] ROG Strix RTX 2070 8GB Eladó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Napelem
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515-55-704p I7-10750H, 1TB, 16GB, 1650TI, 3 év magyarországi Acer Garancia
- V7 23" LED Full HD Monitor 27 " LED236W3 HDMI VGA
- 1150-es processzorok / I7 4765T / I5-4590 / I5-4570 / I3-4170 / Xeon 1220 V3 / G3450 /
- HP 17-by3265ng - ÚJ 17,3" FullHD IPS notebook - Core i7, 8GB, 512SSD, Windows 10
- HP 17-by0018ng - ÚJ 17,3" notebook - INTEL N4000, 8GB, 256SSD, Windows 10
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy