Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D-LAN|FuRioN

    aktív tag

    válasz g.killer #11157 üzenetére

    Köszönöm! :R

    A második és a harmadik kép ilyen halottaiból feltámasztott, de mégis meghagytam őket. Több kép is készült, de az állványom telével full kihúzva instabil. 4 másodperc körüli képek, és a 90% kuka lett bemozdulás miatt. Ha lejjebb engedem akkor pedig még a parlamentbe is bele lógnának a közeli domboldal fái, ami nagyon nem jött be. :/ Így végül ezt az egyet meghagytam és vágtam belőle egy panoráma szerű képet.

    Plusz berágtam és vettem egy új állványt. Csak azóta nem jártam pesten. :W

    Harmadik képből is kb 5 készült, de bemozdultak, ez maradt használható viszont alulexpos lett, de még meg tudtam menteni.

    Látom ismered a számot... :D :D :D

    Snoop-y Azt hiszem amire te gondolsz, az sajnos hozott anyag. :( A templomot szemből egy igen erős meleg fényű refi világítja meg és a ködben a templom torony árnyéka így vetődik. Van egy másik képem innen egyébként, fényerőre realisztikusabb, de nem túl szabályos és vannak zavaró elemek a képen, viszont amire te gondolsz az ott is ilyen, de lesd meg:

    marcitp Köszi! :R

    [ Szerkesztve ]

    \'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'

Új hozzászólás Aktív témák