- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
LOTR
addikt
mai edzésen volt szerencsém élőben látni egy 190kg-os fekvenyomást
elég kemény volt, majdnem görbült a rúdOne Ring to rule them all
-
GodHeart
senior tag
válasz Moddingfan #4100 üzenetére
jelen esetben volt hozzá ásványvíz De fini volt.. bár, foggalmam sincs, hogy most jó e ez vagy nem, mert a sok jó reggelt poén között nem szűrtem le ilyen értékes információkat..
-
csudri
őstag
válasz God Vazzeg #4069 üzenetére
Én jól érzem magam így is, még mindig fényévekkel jobban nézek ki, mint amikor tavaly elkezdtem diétázni, akkor 97kiló voltam és 115 volt a pocak. Mindezt az 176-os magasságomhoz képzeld hozzá.
Most nem nézek ki olyan szarul, mert szélesedett a hátam, így még macisabb vagyok, drága asszonykám legnagyobb örömére. -
LOTR
addikt
-
Moddingfan
senior tag
Képzeljétek, milyen bókot kaptam minap, majd elolvadtam. Idézem: ''a derekad már valami eszméletlenül vékony és ehhez jön a gyönyörű izmos felsőtested'' Komolyan mondom, olyan zavarba lettem, hogy csak na. Ezek szerint nem is vagyok olyan nagyon nyeszlett
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
GodHeart
senior tag
válasz Moddingfan #4111 üzenetére
vagy csak rosszul látott szegény és a nagy homályban összekevert valakivel
-
Woodslave
félisten
melyik melegbárban voltál már megint?
Irhatnátok Godheartal egy könyvet. A gyönyörű test és a kemény acélos kinézet nehézségei a mindennapokban.. Elég rövid lenne
[Szerkesztve]"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Moddingfan
senior tag
Egy klasszikusnak számító filmből idéznék a beírtakra: Nyald ki, nyald is és Te is nyald ki! Ki következik?
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
etilin
aktív tag
Csak nem megkörnyékezett egy meleg srác
HOTINGFANEj, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
Moddingfan
senior tag
válasz Woodslave #4116 üzenetére
Nem én mondtam, hogy így nézek ki, szóval azért van különbség köztem és GodHeart között
u.i.: Bármilyen hihetetlen, de lány mondta
csudri: semmi baj nincs vele emlékeim szerint, mintjárt meg is nézem: Huhh, tényleg semmi gáz, csak kicsit megilyedtem Nehogy besértődj már, engem is szétszivatnak, pedig én jóképű vagyok
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
GodHeart
senior tag
válasz Moddingfan #4122 üzenetére
van biza
tényleg és nem volt a csaj kicsit iluminált állapotban!?
[Szerkesztve]
egyébként meg lol
[ultra off]bázz régen nevettem ilyen jókat mind az elmúlt pár percben [/ultra off]
[Szerkesztve] -
etilin
aktív tag
válasz Moddingfan #4122 üzenetére
Nehogy besértődj már, engem is szétszivatnak, pedig én jóképű vagyok
Bókolnak is neked a pasik
Úgy néz ki ma nincs Janesz, Boxi, Agyzúzó úgyhogy nekem kell degeckednem.Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
csudri
őstag
válasz Woodslave #4123 üzenetére
Okay, ha valaki azért szivat, mert husi vagyok, arról tehetek, mert szemét kajákat ettem stb. De az arcomat ne szidja senki, arról nem tehetek és szerintem nem vagyok egy sz@hr. Ennyi, részemről lezárva. Legközelebb ha valaki a pofámat akarja szidni azt privátban légyszi, az ilyen szintű szarakodásnak inkább ott a helye szerintem.
-
etilin
aktív tag
-
Markgx10
őstag
Nemá. Te tényleg ilyen sértődős vagy? Remélem nem vetted olyan komolyan mint ahogy látszik. Ha igen akkor gond van.
Mod: Nézem a többiek meg itt magyarázkodnak. Legyen már ez a topik az ahol egy poén miatt nem kell magyarázkodni, meg bocsánatot kérni. Felejtse már el mindenki ebben a topikban a sértődözést!!!!
[Szerkesztve] -
myrra
senior tag
hi.
mikor érdemes kardiózni? és mennyit?
edzés után nem jó asszem?
valami infó? régebben már volt róla szó de nem akarok 15000 hozzászólást végigolvasni''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
GodHeart
senior tag
én azokon a napokon ''kardiózok'' azaz elmegyek tekerni, amikor nem edzek! szal 1 héten hétfő-csüt-szombat gyúrok; kedd-péntek-vasárnap biciklizek. szerda meg szünnap, de ez epersze változhat, hogy mikor mennyi elfoglaltságom van!
Boxer most kezdek csak belejönni! mellesleg üdv, régen voltam én is itt.. nem tudtam mi hiányzik bákker.. de egy biztos nem te voltál
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Senki sem akar bántani, nehogy megsértődj már na Engem állandóan lehomiznak, gondold el, mi lenne, ha én is felvenném. Tudom, hogy csak viccelnek, mert irigyek, amiért ilyen jóképű vagyok Na, abbahagyom, nem vagyok ám egy ilyen önámító pöcs, pedg lenne rá okom
Godheart: a kardió jobban mehet, mert a gyúrás nem látszik
-
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #4134 üzenetére
Neked fogadok a kedvenced volt a Hupikék törpikékből a Törppojáca. (vagy ki a tököm, lehet 1 p-vel, vagy külön, vagy 3al kit érdekel )
Na takarodjá önimádó. -
Moddingfan
senior tag
válasz Boxer001 #4137 üzenetére
Méghogy én önimádó? Megyek is, csak gondoltam benézek egy kicsit Pedig hiányoztatok Na sebaj, azt hittem barátok vagyunk, de sajnos be kell látnom, hogy tévedtem Na, most már, hogy ezt a két sort elolvastad már kiült a döbbenet az arcodra, szal most már bevallhatom, hogy csak vicc volt, de smileyi-t nem rakhatok, mert akor egyből kiszúrod, hogy csak poén volt.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #4138 üzenetére
bazze ne itt ömlengjél már, olyan buzis
én nem viccből írtam, a smájlik csak álca
csudri
Az előbb rinyáltál...az egyesek az nálad kezdődik.
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
kipróbáltam a buni féle joghurtban pácolt és ilyen melegszenyasütőben sütött csmellett. qrva finom volt, bár lehet azért izlett mert nagyon éhes vagyok
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
GodHeart
senior tag
én meg megyek punnyadni.. mert nem lesz meg a 8 óra alvás, akkor meg nem fogok szép nagyra nőni
-
-
Moddingfan
senior tag
-
Manitou
veterán
-
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs