- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz Woodslave #4304 üzenetére
a bb.hu-n volt szó ezekről az online szteroid shopokról, állítólag kamu mind. de vki próbálja ki, és kiderül.
volt szó a human növiről is, a Németh Pisti ezt írta: ''Nincs már humán, csak az van a dobozokon feltüntetve, hogy 'Human Growth Hormone' (emberi növekedési hormon). És sokan mikor meglátják, a 'Human' szót azt hiszik, hogy akkor ez humán növi... Pedig nem...''"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
etilin
aktív tag
Ha jól tudom kétfajta növi van:
Ukrajnába halott emberek nyúltagyából kivont teljesen természetes növekedési hormon.
Sajnos ez sokszor a halott ember által hordozott betegségeket átvitte a felhasználóba, én úgy tudom ilyen már nincs a magyar feketepiacon.
A másik géntecnológiai úton (bakteriumokat módosítottak emberi növekedési hormon gyártására) gyártják ugyanúgy mint a humán inzulint is.
[link]Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
_Blank_
senior tag
Megvolt a szokásos váll-hát, nem panaszkodom, ma elég jólment minden Vállam is úgy ahogy hozta a formáját, egy kicsit még recseg de nem vészes, hadd szokja.
Súlyokat nem írok mit mivel mennyivel csinálok, egy kicsit még mindig mosolyfakasztó
Jövőhétre bezsebelek egy köcsög Whey prot meg valami kreatint, kezdődik a buli.. -
deniro2
senior tag
Kúp fel!
-
MarKoo
addikt
Kérnék a profiktól egy kis tanácsot. Van nekem egy edzéstervem, viszont szerintem lehet hogy módosítani kellene rajta. Teszem azt befeszítek akkor a bicepsz ''jó'', sőt a felkar is kívülről, de belül nem nagyon akar szélesedni. Az alkarhoz képest a könyöknél a felkarom láthatóan ''bentebb'' van. Remélem értitek. Szóval ezzel szeretnék valamit kezdeni, de lehet azt fogjátok mondani hogy nincs semmi gond, csak idő kell neki. A másik a mell lenne. Fekvenyomózok széles fogással, de azt a tippet kaptam, hogy utána szűk fogással is kéne ugyanannyit (5*8) tolni, hogy az alsó mell is fejlődjön. Ha már itt tartunk a vállam is gázos de tudom hogy azért, mert azt én b@sztam el. Most pedig jöjjön az edzésterv:
1. nap (láb+váll)
guggolás
lábtolás
combhajlitó+állóvádli (vádliprés)+combfeszítő (no pihi)
nyakból nyomás
oldalemelés/előre emelés
nyakhoz húzás
2. nap (mell+hát)
fekvenyomás
tárogatás padon háttal fekve
45° padon egykezes fekvenyomás
nyakhoz húzás (széles fogás)
mellhez húzás (szűk fogás)
evezés
egykezes evezés döntött törzsel
3. nap(bic+tric)
kétkezes bicepsz állva
koncentrált bicepsz gépen/scott pad
egykezes 45 fokos padon oldalsó állásban/kalapács
homlokra engedés
csigás letolás
Halkan megjegyzem hogy 5 napja rizsen, csirkemellen és turmixon élek. (végre..)https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
etilin
aktív tag
Az alkarhoz képest a könyöknél a felkarom láthatóan ''bentebb'' van
Jó lenne ehhez valami fényfép mert így én nem értem.
Fekvenyomózok széles fogással, de azt a tippet kaptam, hogy utána szűk fogással is kéne ugyanannyit (5*8) tolni, hogy az alsó mell is fejlődjön
Szüknyomástól inkább az elülső deltád erősödik a melled alsó része nemigazán. Meg a könyöködet is tönkre teheti. Általában elég neki a sima fekvenyomás az alsó résznek.
A felső részre inkább 30fokos padot javaslom.Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
MarKoo
addikt
Huh most nincsen fényképezőm de a jóságos painttel berajzoltam zölden hogy mire is gondoltam pontosan. Persze lehet hogy elkezd majd tömörülni. Nem mondhatnám szélesnek a bicepszet se, inkább magas.
Nem röhögni: [link]
Egyébként azért merészkedtem megint hozzátok fordulni segítséget kérni, mert ma is akkora hülyeséget próbáltak nekem beadni, hogy... pl.: a srác szerint kifejezetten jó, hogy a hét minden napján napi 2 órát kondizik, továbbá havonta egyszer kell csak mellezni és 1 nap csak 1 gyakorlatot csinálni. A többit nem is mondanám.https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
LOTR
addikt
a szűknyomás az nem tricepszgyaksi inkább? (dolgozik első delta is, de az fekvenyomásnál mindig)
az alsó mell dologra, meg vagy a bbtv-ben, vagy pedig itt a fórumon -vagy mindkettőben- volt róla szó, hogy olyan nem igazán van, persze van alsó része, de akkor azon kívül csak egy felső van, tehát a sima fekvenyomás meg a pozitív padon nyomás elég, meg tárogatás persze
nem szokott túl hosszú lenni neked a mell-hát napod, a bic-tric meg túl rövid?
engem mondjuk nem zavar, úgy csinálod ahogy akarod, de ez a bic-tric edzés kb 30perc, a mell-hát meg 60-80 is meglehet, na mindegy te tudod
mindenesetre nekem jobban tetszik 1 nagy+1 kisebb izomcsoport párosítás, már csak elfáradás szempontjából is
lehet, hogy bennem van a hiba, de még mindig nem vili, hogy mi van hol???
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
MarKoo
addikt
Értem szóval elég lesz bevenni a pozitív padon való nyomást.
A bic-tric tényleg rövid, de ma a mell-hát se tartott tovább kb. 50 percnél. Én mindig feltűnően hamar végzek, pedig nem sietek a gyakorlatokkal. Egy, vagy nagyon max. két perc pihi és csinálom tovább. Ma az az 50 perc nagyon lefárasztott, azonban sose szakad rólam a víz, csakis a lábazásnál tud megizzasztani nagyon a szuperszett. Nem tudom hogy ennek örülnöm kellene-e.
Nem, nem benned van a hiba, biztos én magyarázom rosszul, megpróbálok olyan képet keresni amivel már sikerül elmagyaráznom hogy miről beszélek.https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
-
LOTR
addikt
térjünk vissza 10. bbtvre
ha olyan cukormentes lekvárral eszem a túrót, akkor az mehet este?
vagy mikor menjen inkább??
nem diétázok, de nagyon el lenne rontva a diéta, ha túró menne közben este is, vagy mi menjen akkor heyette?
kösziOne Ring to rule them all
-
_Blank_
senior tag
Kreatinból milyen márkát ajánlotok? Hátha valami nagyon szpesöl neve van meg gondolom nem csak egy gyártóból lehet választani.
-
-
fLeSs
nagyúr
én próbáltam ezt a túró+lekvár kombót, sztem qrvajó. de azt tudni kell, hogy a diabetikus lekvárok is teli vannak cukorral, csak éppen gyümölcscukorral, aminek lassú a felszívódása.
lehet még kapni ilyen szobi diétás szörpöt (narancs meg asszem eper vagy málna), amiben semmi cukor nincs csak édesítőszer, 100 gr-ban 3,9 gr ch, ha ezt hozzákevered a túróhoz ugyanazt kapod."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Zomb€€
őstag
Én ilyen folyékony édesítőszerrel keverem a túrót,így egész ehető lesz az íze.Picit gyümölcsös.
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
-
GodHeart
senior tag
én meg gyümölcscukorral zabálom a túrót, meg ha van itthon mazsola, akkor azt is teszek bele!
-
Woodslave
félisten
én néha úgy szoktam csinálni, hogy eszem a túrót, (alpa) egy nagy kanál a szájba, mellé meg egy korty plusz, szájban turmixol, aztán szinte teljesen folyékony, könnyen lenyelhető. Én azért eléggé szenvedek ettől a qrva túrótól, nehezen nyelem.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Manitou
veterán
Ja, az előzetes, de hol a full? Ez kurva érdekes, nekem csak az előzetes jelenik meg. Viszont etilin linkjében elindul a letöltés a fullos
LOTR: Itt[ hol a fakkban van azt mond meg L]http://body.builder.hu/bb_tv.htm4[/L]
Már megy a letöltés DAP egyből elindul ahogy etilin linkjére kattintottam, nem kell semmit másolgatni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest