- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
tekeyagd
aktív tag
faszom a kurva áruszállító köcsögökbe...
-
ssolitude
őstag
Most, hogy megérkeztek a kellemes melegek, eladó:
1 db Ordasi szivattyú 300l/óra 3000HUF
1 db Citroen Saxo fűtőradi átalakítva 8-as csonkra (bolti garis Győrben) 3000HUF
Érdeklődőnek van tartály is, blokk is, vga blokk egyénre szabva.''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
helkis
veterán
válasz Balinov #1058 üzenetére
nem próbáltam, mert nem volt időm, rá kellett jönnöm, hogy érdemes HTPC-t csinálni, pl. BR-re hagy HDDVD-re is könnyen át lehet állni, minden különösebb gond nélkül, illetve a késöbbiekben HDTV-s megjelenítővel még tovább fokozható lesz egy ilyen ketyere.. valszeg rádiós hálóba kötöm majd az asztali PC-vel, netmegosztással, szinte korlátlan lehetőségekhez jut az ember!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Balinov
titán
hát,sajnálom,hogy nem próbálkoztál,mert azért érdekelt volna a téma. hd tartalmakat honnét szoktál? pübe is érdekelne..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
tekeyagd
aktív tag
jah,igazából cserbenhagyásért is feljelenthetném,bár ugye magamtól estem el (mivel nem akartam benézni a furgon oldalán,hiszem ottan nem is volt ablak )
első ránézésre nincs szinte kár,pedálon meg a seggemen/combomon megoldottam a csúszást... elbeszélgettem a munksókámmal,végülis elismert,h nem volt index,rendőröket emlegetve persze... ma átnézem a bringát,felírtam a rendszámát,megígértem neki,hogy megkeresem a károkat bevasalni... -
senior tag
Arcok!
köv szitu:
notebook. indítod a wint és kék képernyő fogad azzal hogy indítsad újra a gépet vagy ha nem megy akkor csökkentett módban. és azt is írja hogy hogy állítsd be hogy ne használjon shadow memóriát. wtfh lehet a probléma? azt mondta tennap még működött neki faszásan.Youth hides the key to salvation
-
Balinov
titán
válasz DelArco #1070 üzenetére
load bios default?mert gondolom noti biosába se video bios se system video bios shadow opció csicsen..milyen noti?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
helkis
veterán
válasz DelArco #1070 üzenetére
szvsz haladjunk az egyszerübbektől a bonyolultabbig: reinstall, filesystem error, ekkor chkdsk c: /f /r, vagy beszart a ram a melegben itt 2 eset van, ha van alaplapra integrált akkor elsőre csak azzal legyen beindítva a rendzer, tehát upgrade-ram-slotból kifele a rammal, ha ezután is csinálja akkor kell kezdeni imádkozni.., ha csak slotban vannak ramok akkor lehet próbálkozni egyikkel-másikkal vagy a proci-hűtése nem megfelelő, ajánlott egy borospince vagy valami régi múzeum temetkezési alaksorában beindítva is megbizonyosodni arról, hogy nem ez-e a probléma..
hdd-túlmelegedés, stb.. szóval menjen árnyékba az ember a strandon!!
legrosszabb esetben ha már semmi nem segít ráraksz egy ''fujitsu-siemens-winter-edition'' matricát és elküldöd sörözni a jóembert, télig.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
tekeyagd
aktív tag
délután revíziózok mindent. első blikkre nem szakadtak a göncök,bukó is csak egy helyen ért le,viszont az új nyereg egy helyen kicsípődöt basszameg. ment előttem a csávó a jereváni úton,én téptem mögötte,és index meg fék nélkül bekúrt előttem balra,ugye én is arra igyekeztem,már meg voltm indulva,hiszen mondom ez megy egyenesen...
mondjuk ott van bringaút,lehet én is kaptam volna ejnye-bejnyét a rendőröktől,mérnem használtam azt... -
Jazzos
őstag
Buga Laci üzeni, hogy CoolTV-n lesz fél négytől, vegye fel, akinek van tunere!
-
Balinov
titán
izé,én igazán nem akarok degecinek tűnni,de eszerint: [link]
egészen más profilu lesz a műsor,mint amire sokan Lacitól számítanánk..6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
törölt tag
Sziasztok!
16:30tól lesz a műsor rosszul mondtam...
http://www.cooltv.hu/programme
Cool Party:
LAGZI PARTY – A nyár az esküvők és a lakodalmak szezonja! Sokan átélik, sokan csak álmodoznak róla! Mi mindenkinek megmutatjuk, a Cool csapata hogyan képzeli el az álomesküvőt! Jön vőfély, Valkó Eszti esküvői ruhát kap, óriási esküvői tortát eszegetünk és persze táncolunk is, eladó lesz a menyasszony!
Műsorvezetők: Valkó Eszter és Müller Attila -
Coyot
őstag
én fázom, megyek is edzem egyet hátha egy kicsit melegem lesz
Má' nem
-
Balinov
titán
őrbundát,egyujjas medveprém kesztyüt,usankát,bundáscsizmát ne felejtsd el,ja és sálat se,meg tudoood,régetes öltözködés.minima 3 puláj..
-
Jazzos
őstag
Jáj, jáj, közvetítsetek! Mizújs a kúlon?
-
G@ben
addikt
Hangkártya: áttettem másik slotba, most a pittyegést abahagyta (egyelőre), de jött egy újabb hiba: kétféleképpen van rákötve a hangfal a hangkártyára. Elöször is normál 5.1-ebn, másodszor úgy, hogy a front jeleit rakja ki az összes hangszóróra (a szoba elrendezése miatt kell). Ha 5.1 ben hallgatok zenét, akkor szól a két front, ahogy kell. Ha átrakom a másikra, akkor szól a bal front, a center, a mély, a bal hátsó, a két jobb meg kussol. Miért?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest