- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Balinov
titán
Dry mester,ugye betetted a zsuzsika csomagtartójába aztat a végéát?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Szuperboci
senior tag
#144 #149 re valaki ?
Music!!!
-
Balinov
titán
Ha valaki nincs megelégedve az életkörülményeivel,akkor bátran nézze meg a következő galériasorozatot.Mindjárt át fog a jelenlegi élete értékelődni.
[link]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz DummyBoy #208 üzenetére
nagyon durva,sztem mostani eszünkel bele sem lehet képzelni,mi lehetett ott 86-ban,meg míg a szarkofág el nem készült. nézegetm a staalekres ph-s topkot ,ott linnkelték!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
helkis
veterán
életkörülmény? szeinted lakik itt valaki? az asztfalt még így is jobb, mint magyarországon! és egy tollseprüvel át kéne futni a helyen ez tény! ami aggasztó lehet, hogy nem kell éjszakai világításra költeni . tegnap pont jártunk egyett szentkirály és a fehérvári körgyűrű között elterülő régi katonai területen, geiger-számlálót mondjuk nem vittem magammal , de hasonlóan lepukkant a helyzet itt is..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
taylorp
senior tag
Eladó egy eredeti Rocky Balboa moziplakát. Minimális gyűrődéssel, de keretben nem látszik. Kinek mennyit ér?
[link]
[Szerkesztve]Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Supr@
senior tag
vhol én is találtam még egy csernobilos linket, amikor kijött a játék, az pedig az ott élő emberekre gyakorolt hatást mutatta, a sugárzás hatásait. nagyon durva és megrázó volt látni miként élnek ott az emberek és miféle betegségek, daganatok vannak, újszülött 2 fejjel, stb, eléggé lelombozó, és bosszantó, hogy az ember miket okoz magának.
-
Balinov
titán
sztem mikorra megtudnánk,már rég rádiókatív homokot fog görgetni a szél a mosoniduna kiszáradt medrébe (álá Fallout)vhol megvan az a multkori diszkoveris film az évfordulóra,majd lehet 7végén megsassantom
-
Balinov
titán
különben meg[link]
-
-
Supr@
senior tag
különben meg:[link] ezen a ram megy maxon
ezen pedig: [link]ameddig a procival jutottam, ezt viszi alapfeszen is, csak a biztonság kedvéért adtam neki
484mhz-en everest értékek:
- olvasás 7330
- írás 7335
- másolás 5916
- késleltetés 46.6
nem rosszak, de sajna a ram nem hajlandó magasabb frekin menni, hiába adok neki feszt, madj lehet belerakom a d43-at, az dfiben 512mhz-en ment
a proci remélem megy majd még feljebb, cska feszt nem akarok nagyon adni neki, gyári hűtős, de a 3gigát jó lenne elérni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Jók az eredmények mindkettőtöknél.......
bár ha majd Jazzos megjön horvátszkiból, kiváncsi leszek a Balázs Sempronja Jazzos am2x2-je tesztek összevetésére.....
azt rebesgetik hogy az x2 nem hoz akkora memória irányú többletet egy egymagos rendszerhez képest.....
Nézegettem a teszteket, de sehol semmi épkézláb összehasonlítandó riport...
Kíváncsi leszek majd a Sempron tuning és az X2 tuning összehasonlítására...valamint nem ártana egy sima egymagos am2-est is megnézegetni.....
Balázs!
összejött az ISA vga bizniszed? -
helkis
veterán
-
-
erdey_a
addikt
A tisztelt RAM illetve lap+proci+hűtő kombó iránt érdeklődők kaptak egy-egy privit. Kéretik csekkolni és jelezni. Köszönet.
Vérboci
-
Jazzos
őstag
Zeeeevaazzzttttoooooook!
-
Jazzos
őstag
Jazzer onboard hűdekemény, hűdejó!
Mindjárt törlöm is, aki lecsúszik róla, sajnálhatja!
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
az barokkos túlzás, de mindjárt megnézem a számlát pontosan
szerk.: 20 280,-
szerk 2: vettem 1 giga memóriát is nálad. A kérdés az, hogy mennyire szokott a ram kínálatod homogén lenni? Tehát mekkora az esély, hogy 1-2 hónap múlva lesz ugyanilyen samsung memód, mint ez?
[Szerkesztve]Vérboci
-
Balinov
titán
Ja,úgy van,ahol nincs többmagos programoptimalizálás,ott nem mindíg lehet észrevenni.
isa vga-t ne is mondd. kiba gép egy IBM PS/1,nem /2,/1. egy darab 3-as ISA riserrel,és alaplapi cirrus logic vga-val.akárhogy próbáltuk bármelyik riser slotot,sekép,sehang,monitor no signal üzi. erre mérgemben belevágtam a kocsiba hentergó,Gaben által Pestet is megjárt cryx Pr233-as procit tartalmazuó soltek lapot meg 32mb edo-t,azzal mingyá jóvolt!de sajnos ami a kocsiban hentergett p3-as lap párhuzamos háztlapi kivezetése és a 2x soros kivezetés na ezek nem voltak jók a laphoz,genius soros egeret az istenér se tudtuk belőni w3.1 alá.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Dorien
veterán
Talán nem volt még: Trabantgyár.
[link]Wherever you go - go with all your heart.
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest