- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Jazzos
őstag
[link] Lebukott Teke!
Már tudjuk mit hoztál Dry bulijára! -
erdey_a
addikt
Csá csumi
Adott egy ilyen házicskó [link] és benne egy szuper gépes. A probléma csupán annyi, hogy mindössze 1db 5,25-ös takarólemez van meg hozzá. S mivel már csak egy dvd író van a gépben, kicsit huzatos
Szóval kellene nekem egy takaró lemez, amit betehetnék a likba. Nem baj, ha nem ilyen házhoz való, csak fehér legyen és ingyenes Esetlegesen Sport szeletet v. teszkós ásványvízet tudok adni cserébe.
Tud valaki segíteni?Vérboci
-
G@ben
addikt
Pont ilyen előlapot kerestem ma magamnak, de a hiénaboltban nem volt, ráadásul letámadtak, hogy hoztam-e hideg sört. A konkurenciánál viszont ingyen adtak egyet, mert törzsvásárló vagyok ott (na persze, mindig csak érdeklődtem, aztán nem vettem semmit )
Jazz, fejlődni kell, mert ellopják a vevőidet! Mennyivel jobb lenne neked, ha Te adhatnád ezeket ingyen a rászorulóknak!
[Szerkesztve]Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Jazzos
őstag
Bali képet kértél, hát itt van:
[link]
Csak az asszony meg ne tudja, hogy ilyen randa szőke cicababák befekszenek a lencse elé. Nem is értem mondjuk, mikor belenéztem a gépbe, még nem volt ott! -
Jazzos
őstag
Jah, egyébként a garosról mondok is valamit: novemberben hirtelen meg voltam szorulva, hogy hozzájuk mentem egy vga kariért, mert sürge volt, és ők nagyker is. Decemberben vissza is küldtem 1-szer gariba, mert sz*rakodott. Több mint 1 hónap alatt visszaküldték, hogy nincs baja. Ok, eladtam értékcsökkentként (jó, de csak 10 hó gar van rá), persze visszahozták, mert rossz volt. Március környékén adtam le a kártyát, május 12-én jött vissza, hogy pesti nagyker szerint teszt ok, nincs baja. Mondom ezt én így nem veszem át, mert egy vicc, és különben is. Megnézték nekem itt Győrben Ottóék, és réjöttek, tényleg rossz. Visszaküldték újra (igen, ez már a 3. útja Pestre a kártyának). Ma épp július 2-a van, és nem tudtak mit mondani a kártyára, mondom akkor pénz hoci vissza, de a teljes ára, mert ezzel eddig csak szívás volt, nem a mostani semmitseér-ára. Ja, ezt majd csak 2 hét múlva lehet, mert a nagyfőnök nyaral, és vele kell megbeszélni. Tróger banda.
-
Jazzos
őstag
Pedig azt hittem eleget téptem itt a szám, hogy mindenki megutáljon! Nah szép kis ember vagy te is, képes vagy a T&S-be járni!
Igazából nem érdemes nyírni egymást, ha az egyik kipurcanna, úgyis jönne helyette a másik. Én még néha szoktam is ajánlani Bitéket, ha valakinek valami olyan kábel vagy bármi cucc kell, amit mi nem tartunk és nem is hozunk.
Az utálatos ügyfeleket viszont a másik 2 boltba szoktam küldeni, boldogítsa őket inkább! -
Supr@
senior tag
a drágával szembeniben én is csak cslódtam, több mint egy hónapig ment a 400as síftekk tápom gariztatása, aztán végül vettem az árából egy másikat egy 450e-os coolermastert, de az is beszart, pechemre, 1év1hó után, ekkor átmentem Jazzoshoz és vettem finom mercury-t, ami még mindig tökéletes
amúgy én még a kékhalál boltt szerettem itt győrben, bár nem a hatalmas szakmai tudásuk miatt, mert elég gyakran lettek kioktatva az elaDÓk ott, hanem mert hoztak mindenféle világítóstunigos cuccot egész jó áron de sajna megszűntEK? báR már mindegy, sz@rok a tuningra már
[Szerkesztve] -
helkis
veterán
kedves digitális életformák győr környékén! szerdára ki tud bevállalni egy s939-es procitesztet? Doki prociját kellene kicsit beindítani, majd egy 3dmarkot lefuttatni, vagy egy everest stabtesztet 10percig.. előre is köszi!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Dorien
veterán
Wherever you go - go with all your heart.
-
Balinov
titán
Jóreggelt srácok!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Balinov
titán
micsoda???? van büfé,aztadurva életbe.mikor ott dekkoltam az alsó hodályba,örültünk,hogy beállították azt a kiba szódaautómatát..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
pici79
tag
Guten Morgen faszikáim...
-
Balinov
titán
-
pici79
tag
Picasa nevu kepszerkeszto progit hasznalja valaki?
Szeretnek webre feltolteni kepeket, de nem engedi, nem eri el a szervert..
[Szerkesztve] -
pici79
tag
[link]
Rajzoljatok...... -
Balinov
titán
nekem a webes feltöltés működött,annyi probléma volt,hogy amit csináltattam vele galéria,ott ékezetkinja volt.bár ,lhet csak a kódtáblát kellett volna a böngészőbe átállítani CE-re. ja,ez vmikor tavaly őszi verzió volt.
-
pici79
tag
[link]
Mert sztár vagyok....egy göthös kis emberkével
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest