-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Elvtarsak kivan az tavaszi otobil 50/15os sajna epoeszu meret mar nem lesz ugy tunik, de vissza a teszthez:
JoEv F1 As2, Nokian Z G2, Hankook Ventus S1 evo 2,van benne Primacy 3 is, folotteblehuzasra kerul, foleg az feekzes tekinteteben mind szaraz mind vizen az utolso haromban van, ami a bemutato fekes szivegehez merten: jobbak vagyunk meterekekl mint a konkurensek
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Tomis
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek nincs esetleg eladó felnije Golf 3-ra?
15 colos, 4x100-as osztókörrel kellene, esetleg jó állapotú gumi is érdekelne 195/50 R15-ös méretben.Ha van valakinek, légyszi privátban, vagy mailban!
Köszönöm!
-
vendettta
tag
nem a hirdetés helye, de 5x110es acélok 15" eladók 4db.
A stílusomon senki ne próbáljon meg csiszolni, ha eddig nem sikerült senkinek...nektek sem fog:)
-
neduddki
nagyúr
válasz Calogero #4252 üzenetére
HI!
azert ne feled el, hogy az elil vegzettek egytol egyik sport/xortos gummedlic a primacy meg nem, ide a ps3 illet volna.
engem inkabb a 07cint komfortossag lep meg, ill. hogy 3nal nincs kiemelveudv
neduddki
mod: hondara van, de ne olcso
mod: Bozso68 olvasd csak el feljebb /tudtam, hogy igy reagalsz/
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
MunezXBK
nagyúr
Hülye kérdés, de a gumis által összetaknyolt gumit mivel tudom széppé tenni?
Nem csillogóssá, csak fekete legyen, ne dzsuvás.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenkinek! Lenne egy kérdésem: alapból az Opel Astra G sedanomon 195/65 R15-ös gumik vannak. Szeretnék rá valami szép alufelnit ui. a nyári gumi már kissé kopottas (3mm még van rajta, ill. az előző tulaj 185/60 R15-öt választott erre az évszakra), gondoltam, h akkor ha felnit is akarok, akkor úgy oldom meg a dolgot, h kitalálom, mekkora kerék, és ahhoz lesz majd a gumi is, és ma láttam egy Corsa D-n olyat, ami tetszik (ez 17-es) -> [link] (215/45 R17)
A méretei alapján váltómérete az eredeti felni/gumi kombómnak, és ha 4X100-as, akkor jó G Astrára is - elméletben. Kérdés, h nem okoz-e problémát a felszerelése? Elfér-e a kerékjárati ívben? Ültetés nélkül is normálisan mutatna-e? Kellhet-e hozzá tehermentesítő? Lehet-e ekkora átmérőt erre a kocsira felszerelni?
És ami a legfontosabb: milyen gumit? Ebben a méretben; nem megyek úgy, mint az állat, nem kapartatom a kerekeket, szóval normálisan közlekedünk a kocsival.
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz zolikaDB #4262 üzenetére
HI!
legyszivs ne roncs el az otot, ez aszondom maragya 15on KutyliMutyli tablazata aapjan a 185/65r14 valtoja v. 185/60r15, v. 195/55r15, favoritom lenne a pirelli, valoszinusitem nem igazan akarnad megfizetni, ezert ey ventusprajm2 ejtenek ki a samon, de szeritnme fox ajanlaotot kapni Bravuris2 re is:- )
felni, tovabbra is az a keres gari vay nem?udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
pont a prajm2 tesztet keesegelek en is, mert nem emlexem, hogy a prajm /k105/ az eltciklusa vegen kifejzetten ompresszit eredemeneyekt hozott adac es bild vonalon is, de egyszeruen nem emlexem, hogy tavajj mijert esett kia, szoval turlem keresgelek /amugy az sima kifejzetten csendes komforrs volt emlekeim szertn/
udv
neduddki
-
Tornado85
tag
Sziasztok !Ha esetleg lenne valakinek elfekvőben 4 db 195/45 vagy 205/45 r16 os eladó gumija és megválna tőle írjon nekem egy privitÜdv : Peti
Ha én válaszolok az üzenetedre,te is vehetnéd a fáradságot hogy vissza válaszolsz!
-
troland26
őstag
sziasztok
Van alakinek tapasztalata ezzel a gumival kapcsolatban ? GOODYEAR EAGLE NCT5 egész jó áron találtam egy webshop-ban....
-
Satan_Claus
őstag
Ideznem magam, ha nem gaz
Az a baj a hasznalt gumikkal, hogy szereti mindenki q jonak meg alig kopottkent eladni dragan. Siman adjak a 6-7 mm-es gumikat 90%-oskent, pedig ugye (asszem) 9mm az uj gyari, szoval a 6mm jo esetben is gyenge 70%-nak jo (felkerekitve). Ha hozzaveszed, hogy 3mm-nel illik kukazni a gumit, akkor meg csak 50%. Persze mindent ki lehet fogni.
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
vendettta
tag
válasz Satan_Claus #4271 üzenetére
és? 6-7mm-el egy nyári gumi, mondjuk 8k-9k/db áron jutsz hozzá (nálam is pl..)..azzal semmi baj, ha dotszám szerint nem túl öreg a darab...1-2éves...
így egy garnitúra gumi legyen 10k/darab és akkor az egy 7mmes sp3...így 40 a 4db gumi..amúgy meg egy sport contact 3 225/45/r17-be 37k/db... azaz a 4db gumi 4x37=148k.. ha spórólsz több mint egy kilót, szerintem nem rossz megoldás...kétes állapotú 5-6-7éves gumit meg nem kell venni akármilyen a profil mélység...
lehet, hogy kicsit zagyva, beteg vok és alig élek...sry..
szerk...azért írtam ezt a méretet mert ez nem egy túl drága méret...
[ Szerkesztve ]
A stílusomon senki ne próbáljon meg csiszolni, ha eddig nem sikerült senkinek...nektek sem fog:)
-
troland26
őstag
-
vendettta
tag
válasz troland26 #4275 üzenetére
abban a méretben akkor az maradt rajtam, le írtam, hogy jelenleg az van... (amikor bejött a " nagy meleg" akkor írtál rám.. )
az előző hozzászólásom az pedig nem neked szólt...gondolom észrevetted
hozzáteszem akkor ezt is írtam privibe : "Bridgestone turanza er-30 195/50R 15 4DB 85%-OS 40.000/4db, kiváló gumik." ezek 7-8mmes gumik voltak, előtted vitték el..
[ Szerkesztve ]
-
Tornado85
tag
Nekem szerezzetek
Ha én válaszolok az üzenetedre,te is vehetnéd a fáradságot hogy vissza válaszolsz!
-
troland26
őstag
válasz vendettta #4276 üzenetére
Igaz valóban említetted a Bridgestone gumikat .. , tudom , hogy nem nekem címezted csupán kifejtettem a gondolatomat , csupán arra akartam rámutatni , hogy parázok a használt gumitól és +30 -40 k-t megér a nyugalmam ...akárhány mm is van a kérdéses használt gumin . Meg az is felmerült bennem , hogy egy 1-2 éves szettet amin van 7-8 mm miért akar valaki eladni ? ....
-
vendettta
tag
válasz troland26 #4278 üzenetére
általában azért, mert méretet vált...annó megvettem a mercim, vettem lá 205/55/r16-ot...3hét múlva beesett olcsón egy chrom garnitúra (amit itt is árulok most, megint váltani akarok), akkor 225/45/r17 ment fel...én nekem 3hetet futott gumijaim voltak pl megvesz vki egy autót tavasszal új nyári garnitúrával és nem tetszik neki a méret..de 1001 oka lehet
-
vendettta
tag
sráácok van 4db eladó felnim..gyári g astra 5x110 15" 30k a 4db, nincs ütve, kicsit karcos...hulladék gumikkal... pm akit érdekel..
-
zolikaDB
veterán
A Marso-nál Hankook akció van! Megéri ezzel a márkával foglalkozni?
-
zolikaDB
veterán
válasz troland26 #4285 üzenetére
Na, zsiványok ezek... Nézem tovább az árlistát, Michelin Energy Saver GRNX, 195/60 R15 (Astra méret), majd' ötven az eredeti ár, és 24e-re van akciózva. Megnézem a helyi bótot (Oláh Gumi Debrecen), ott semmiféle akcióban 26e. Szóval nem kell bedőlni a hatalmas akciónak, tény, h olcsóbb pár ezressel. Négy gumin 8e, 96e-nél gondolom ingyen posta. Bár, ha elviszed felszereltetni, akkor is spórolsz vmennyit. De előfordulhat olyan is (nem tudom, csak logikázok), hogyha helyben veszel gumit, akkor netán ingyen, vagy potom pénzért szerelik. De ez csak az én agyszüleményem.
A lista amúgy (akciók fül alatt más gummák is vannak) -> Marso/Hankook nyári gumi akció -
neduddki
nagyúr
válasz zolikaDB #4286 üzenetére
HI!
205/55r16:marso: 22, otomax: 20, otogummeslibot: 21 /ingyen hazhoz/, gumibizbisz: 21, gumiabroncsfelni: 20 /ingyen hazhoz/ koreai irugyen oket nezem elsore/ es eg van ketto, alit szoktam de mar lsuta vagyok
amugy erdekes, hogy k425 mennyire az elterbe kerult a k115 elleneben, vegul is ekogummedlit kell eroteni ezer is verso meret nesztemudv
neduddki
mod: amugy csoda nincs mintlasssuk, max az aft alkudhatod ha szemjjesen eszed
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #4289 üzenetére
HI!
azt a qva prajm2 teszte kersem, ehezett megtanatam a tavajji otobuld 50es teztjen ehejet megtanatam a k425ot:- )
udv
neduddki
mod: KutyiMutyli: falunk4-4.5khuf a 4db sokfele
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
-
zolikaDB
veterán
válasz Manitou #4292 üzenetére
Tényleg? Akkor levagyok maradva, Goodyear, Michelin, Dunlop...
Volt, aki a carstylingon írta a VW Ventojához, h nem azért vesz (kib.szott peres) Nankang-ot, mert occó kínai gagyi, hanem mert szereti és tényleg jó. Szóval, felőlem a Hankook nagyon jó is lehet. Árban tényleg nem rossz, ez tény. -
vendettta
tag
most láttam egy kis reklámot a tv2-n, " a műsort a matador gumiabroncsok forgalmazója a marsó támogatta" szóval...már tvben is?! vagy csak én nem láttam...
hát nem tudom...én mentem egy Wanli s1095el...hát halál volt, napjába legalább 5ször blokkolt alattam az autó ameddig fent volt (5-6nap)
[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
Tegnap volt egy kisebbfajta felhőszakadás nálunk, tesztelhettem az új gumikat.
A vizes úton a Primacy HP a zöld technológia ellenére nagyon jól tapad, és jó a fékhatás.
130 körül kerestem az úton a nagyobb tócsákat, csak egy méretes vízátfolyáson éreztem egy pillanatra bizonytalanságot. Nemhiába, azért ez asszimetrikus mintázat.
Szokás szerint mindenki csak húzódott le előlem a négysávoson...
Nagyon kellemesen csalódtam .[ Szerkesztve ]
-
SPeti1984
senior tag
205/55 R16 méretben az alábbi abroncsok közül melyiket ajánlanátok?
-Fulda Ecocontrol HP
-Kleber Dynaxer HP3
-BfGoodrich G-grip
-Firestone SZ90
-Firestone T300aFulda szimpatikus mert teszten csak vizes úton volt gyengébb minden más téren akár még jobb is volt mint a győztes Conti. De vajon ez a gyengépp vizen kapott pontszám mennyire jelent ténylegesen észrevehető viselkedést vizen?
-
troland26
őstag
üdv urak
K425 KINERGY Hankook gumi jónak számít ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs