- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus82
aktív tag
-
E-Max
tag
válasz Versus82 #2349 üzenetére
Az már nekem sok...
Pirelli P Zero Nero, Pirelli P Zero Rosso, Pirelli Eufori@, Dunlop SP Sport
Nagyjából ezeket néztem ki.
Ebből nekem a Nero és az Eufori@ jön be legjobban.# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Integra
titán
válasz Versus82 #2351 üzenetére
vigyázz, nálam az awd az buszban van nem laposban
sajnos a recessziónak nagyon messze lesz vége, erre készlj fel, mert amíg ez a garnitúra mocsok szarházi banda ül a parlamentben, semmi jó nem lesz.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
E-Max
tag
válasz Integra #2353 üzenetére
Ha minden jól megy, nemsokára csere lesz...
Nem kell szidni AWD-t, nekem is az van most is, és az is lesz, vagy X6-ban, vagy 5-ösben, enélkül 300+ lóerővel nem akarok közlekedni...
De viszont olyan gumi is kell, ami nem 2 kerékre van, hanem direkt AWD-re?# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
E-Max
tag
válasz GumisPeter #2355 üzenetére
Akkor megnyugodtam, mert az megint jó drága lenne...
Erre tudsz valamit:[link]?# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Integra
titán
szídni? te figyeled amit írok?
pont azt írom, hogy ha lesz zsém, akkor a következő autóm egy outlander turbo lesz nekem is. apámnál bevált, zseniális gép, gyakorlatilag egy evolution turbo, csak nagyobb és kényelmesebb és nem akar a sok juppieköcsög vele versenyezni.
szóval benzines turbo, állandó összkerékhajtással.
egyébként meg awd-re ugyanolyan gumi megy mint bármi másra, csak 4 azonos kell hogy legyen. bár szabály ezt sem írja elő, csak az adott tengelyre, de ettől függetlenül ajánlatos.
jól hangzik az x...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
E-Max
tag
válasz Integra #2357 üzenetére
Hát erre gondoltam:
vigyázz, nálam az awd az buszban van nem laposban
Félreértelmeztem.
Mindegy, ha már gummát veszek, akkor most cseréljem mind a 4-et egyszerre...# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
GumisPeter
senior tag
Szia.
A gumira igen, de belsőt még sehol nem találtam.
14900-/db
A belső még ehhez jönne, ha lelnék...
Gumit is valahonnan az orosz határ környékéről hozná egy kolléga...
Személy belső olyan 1500/db akkor ez min 2000-ft/db áron lehet.
Keresem, de nemigen találok a nagykerekben.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Integra
titán
ilyen busz, és ez busz, az intihez képest mindenképp, bár ez még baráti léptékű. és rettenetesen vad, elképesztő, hogy ekkora kasztni, hogy tud menni, igazi régi japán iskolamunka. imádom. nem véletlen gondolkodtam el erősen rajta én is.
az új viszont.. hagyjuk is, szégyen.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
8.3 pénz
használtan is rettenet tartják az árukat, nagyon ritkák.
a vicc az, hogy ahhoz képest, hogy milyen technika van az autóban, bődületesen jó ár, ilyet a németek inkább 12-14 milla között adnak (vagy még ott sem), de ezt a vezetési élményt nem hozzák, pedig sok német konkurrens modellt próbáltam.
más kérdés, hogy ez a saját nyomorom, hogy jelenleg csak álom lehet, még használtban is
de a cél adott...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
E-Max
tag
válasz Integra #2362 üzenetére
S60, 2.4T, AWD-t próbáltál már, vagy S60R-t?Ha nem, itt az ideje...
Ha jól látom, 202paci az OL Turbo, 2.4T is 201ló, és ez nem "busz", kisebb a légellenállása, és megy mint a meszes.
Igaz, lancer evo-ban se ültem még, talán egy evo 5-ben, de az se mai autó...# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Integra
titán
850r-t ismerem, az nagyon begyere, s60r-t még nem vezettem, talán majd lesz lehetőségem rá.
de nem hinném, hogy japánról váltanék
pont az a jó ebben az 1gen outlanderben, hogy még relatív "kicsi", ugyanakkor magasan ülsz, átlátod könnyedén a forgalmat, alapvetően kényelmes ugyanakkor, egy nagyon feszes, kemény, sportos bolondbiztos futómű van, állandó awd-vel, nem automatikusan kapcsolódó egyszerű bizbasz, és ott az erő ha kell, de mégis nyugodt és szolíd, semmi feltűnő nincsen benne a konkurens gépekhez képest, amik másfélszer nagyobbak teljesen feleslegesen (szerintem). és ha kell simán tuningolható 300le 450nm környékére, csak turbó, ecu illetve pár kopó alkatrészt kell cserőlni a növekedett igénybevétel miatt, a gyári blokkot bontani sem kell. és megvan hozzá a szaktudás és a beszerzési útvonalak is. de minek? teljesen felesleges. tényleg rettenet eltalált autó. talán egy hatodik fokozat jönne jól bele, ezt aláírom, pályázáskor levinné a fogyasztást egy picit jobban. de így is 11 liter alatt fogyaszt.
új evot nem vennék, evo8, max evo9 a vége. de inkább 8.[ Szerkesztve ]
-
csibor
addikt
185/65/15r,195/60/15r méretben kaphatnák árajánlatot?
-
GumisPeter
senior tag
Szia.
Jól tudod, 4 azonos méretű és tipusú gumira van szükséged.
Ha nem így teszel az elektronika fogja irányitani az autót, nem te...
Állandó korrigállás, mivel nem azonos a gumik tapadása...Használt mint a fehéár holló, sajnos amit eladnak, annak valami oka kell hogy legyen.
Ha jó a gumi, akkor le sem esik az ilyen méret a szerelőgépről !Amiket most tudok:
Pirelli P -zero Nero XL 28900-
Firestone FHSZ90 28900-
Falken ZE 912 W 29700-
Hankook K104 XL 29500-
Bridgestone ER300 W 33900-
Bridgestone Re050A Y 33900-Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
Szia
185/65R15 T
Falken SN828 13500-
Pirelli P4 Cinturato 13990-
Firestone Multihawk 14000-
Kleber Dynaxer HP2 14200-
Yokohama A Drive 14400-
Michelin Energy E3A 15250-195/60r15 H
Falken ZE912 16000-
BF Goodrich Profiler2 16000-
Dayton D320 16300-
Kleber Dynaxer HP2 17100-
Yokohama A Drive 18200-Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
zfarkas
senior tag
Szia Péter!
Kellene G Astra-ra 4x100, 15" acélfelni, 4 db.
Esetleg ha van valami szép, nem túl hivalkodó alufelnid jó áron, az is érdekelne.
Van valami ajánlatod?
Köszi,Zoli
Raw Dark Pure
-
GumisPeter
senior tag
válasz zfarkas #2370 üzenetére
Szia!
Az új felni 10400-/db lenne.
Ha jó a használt és esetleg leledzik is valamelyik kollégánál, az olyan 6000-6500-/db.
Alufelnim jelenleg csak új lenne, pl: Borbet több designe 20600-tól/db.
[IMG:/dl/upc/2009-03/24/24242_xacxigku4c81810e_borbet_cc_iso.thumb.jpg][/Borbet CC]Üdv[ Szerkesztve ]
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Reaper
őstag
Hali,
érdekelne régi swiftre 185/55 R14 gumi plussz ha van valami szép felni hozzá. Használt lenne a legjobb ha van
emellett van egy garnitúra 155/70 R13 Michelin Energy Saverem a múlt nyáron lett véve, kb 3 hónapot volt használva. Ezzt be tudod számolni valamennyiért, vagy tudsz valakit akinek esetleg kellhet?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
Ja érdekelne esetleg, hogy [ez] a felni rámenne-e rendesen, meg mehetne-e rá a már elmitett 185-ös gumi? Csak mert fullra nem értek hozzá
-
GumisPeter
senior tag
Paramétereit tekintve jó lehet rá, de a biztos, ha felpróbálod rá.
Tehermentesitő gyürü kell rá, mivel a felni közepe 67mm a suzuki meg csak 60.
Illetve ne te, hanem ugy kell megbeszélni az eladóval, hogy egy gumisnál randizzatok és ha jó az autora, a gumis nézze át, volt-e javítva, szépen fut-e, stb...
A 185/55r14 ritka mint a fehér holló használtban.
nekem nincs.
Amugy jó rá, kicsit magasabb mint a gyári, 2%.
Kis gumikat sajna beszámolni nem tudom, max bizóba tudom átvenni.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Reaper
őstag
válasz GumisPeter #2374 üzenetére
köszi a választ,
valahol a totalcaron láttam hogy esetleg rámenne a kocsira a 185/60 R13 is, ehhez gondolom nem jó a gyári felni?
Igazság szerint az egész lényege leginkább az lenne, hogy autópálya tempónál ne legyen annyira instabil, esetleg tudsz valamit ajánlani? -
Versus82
aktív tag
hi,
ha a gyári méret 215/55r16 arra rá lehet nyomni a 205/55r16-os gumit? mert előbbi méretben vmiért horror áron vannak a gumák(volvo s80).
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
csibor
addikt
válasz GumisPeter #2369 üzenetére
Köszönöm!
Végül is 2 gumi maradt a listán,amit helyben olcsón betudok szerezni.Fulda Eco control,Nokian I3.árban nincs 500 Ft/db különbség közöttük. -
bobsys
veterán
Tudtok ajanlani jo gumist?
Ket Bridgestone B250re lenne szuksegem a kocsira, mert tavaly szetszakadt az egyik
Lassan itt az ideje a nyari gumiknak plusz nem indulnek el potkerekkel DaniabaEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
AMD Power
titán
Nagyon úgy néz ki ,hogy csak 2db nyári gumival fogok nekivágni a nyárnak. Azt ha közben nem rúgnak ki a munkahelyemről akkor lesz majd még +2db valahonnan.
-
AMD Power
titán
-
idtec
csendes tag
válasz GumisPeter #2384 üzenetére
Péter,
205/60 R16ban mit ajánlasz? Biztonság, alacsony gördülési zaj lenne a fontos szempont. Meg hogy ne legyen túl drága. Primera P12-re kéne. -
GumisPeter
senior tag
Szia.
Ha a zaj számit, akkor lehetöleg kerülni kell a kötött forgásirányos gumikat.
Normál vagy aszimmetrikus mintázat a nyerö.Sajnos a nagyker webes felülete lehalt, ezért csak akkor tudok adni árakat, ha látom a raktárkészletet.
Nézegetem és ahogy helyreáll a rend, irom is a listát.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
idtec
csendes tag
válasz GumisPeter #2386 üzenetére
Most Dunlop SP Sport 300 van rajta. Az elsők a kopottak, a hátsók még vagy két idényt kibírnak, úgy látom. Az jutott eszembe, hogy a pótkereket beteszem elölre, meg veszek még egy ilyen gumit és azt is és akkor le van tudva az egész kb 25 ezer forintból.
-
AMD Power
titán
válasz GumisPeter #2384 üzenetére
Kormoran lesz szerintem... Kéne venném még kettőt mert kezd már elég meleg lenni nyári gumiknak.
-
bobsys
veterán
válasz GumisPeter #2382 üzenetére
jogos
a meret 165/65 R14 Bridgestone B250
a masik meg lehet hogy kelleni fog egy acel felni 14es Suzuki Swift 1.6-ra (1996os evjarat)Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
mynames
senior tag
Szia Péter!
Chevi Sparkra keresek négy nyárit, ha esetleg tudnál valami jobb használtat az is szóba jöhet.
A jelenlegi méret 155/70/R13 ez van rajta most (téli) és szerintem ez nem rá való, bár semmi gond így se. A helyes az 145/70/R13 lenne könyv szerint. Előbbi a régi swift mérete és elég gyakori használtban is...
Mit gondolsz, mit ajánlanál?mynames
-
GumisPeter
senior tag
válasz mynames #2391 üzenetére
Szia
Jelenleg semmi használt ebben a méretben, de esetleg kereshetsz rá 155/65R13-at is.
Az se sokkal gyakoribb, de azért kicsit jobb mint a 145/70-es.A 155/70es kicsit nagyobb ugyan, de elfér rajta és használható.
Amellett jóval gyakoribb méret.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
bobsys
veterán
válasz GumisPeter #2393 üzenetére
szamomra van valamid?
165/65/R14 Bridgestone B250Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
troland26
őstag
sziasztok
Nem tud valaki valami olcsó és szép 15"-os alufelnit? Lassan le kéne cserélnem a téligumikat 5x100.... Ibiza
-
troland26
őstag
válasz GumisPeter #2397 üzenetére
az a baj, hogy van 15"-os gumim....de , ha átveszed lemezfelnistől....
-
mynames
senior tag
válasz GumisPeter #2393 üzenetére
Köszi az infót. Végül is lett 4 db 2006-os Semperit 155/70/13 5.5mm mintával felnivel 28 ezerért egy Matizról.
mynames
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest