- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz GumisPeter #2899 üzenetére
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
GumisPeter
senior tag
-
neduddki
nagyúr
válasz GumisPeter #2902 üzenetére
HI!
hat fekezesnel nincs sok variocio megkellfogni a joszgot es kesz a tobbi variacional egyertek a kulombozosegben
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
GumisPeter
senior tag
válasz neduddki #2904 üzenetére
Nekem a GolfIV-en Michelin volt.Szárazon okés.
Esőben, hála a g4 undorító abs-ének használhatatlan volt az autó.
És nem a gumi hibája volt, hanem a féké.
Az a gumi abs nélküli Astrakocsin hibátlan volt.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
neduddki
nagyúr
válasz GumisPeter #2905 üzenetére
HI!
hat ha ennyrire akarod eskuszom felrakom vissza a yokohamakat /pedig a hatam kozeoere sem kivanom/ kiszedem a biztositekot oszt megnezem vizen hogy ne mond hogy nem probaok ki mindet, amugy azzal sem ertek egeyt hogy sportos guminak aposztrofalod, sokkal inkabb kellemsen komfortos ami annyira nem kedveli a vadulast /na jo az enyem 65os/, pl az imadott gy ventura sokkal kemeneybb, sportosabb gumi
udv
neduddki
-
george11
addikt
válasz GumisPeter #2889 üzenetére
Üdv mindenkibe
"Felni felújítás nem olcsó mulatság.
Javítás homokolás fényezés olyan 40-45k a szett.Ha csak fényezni kell, az is olyan 8-9k/db."Ha esetleg valaki ilyenre vetemedne az keressen bizalommal, mert ennél barátságosabb árakon dolgozunk.
És egy kérdés:
Keresnék 195/45R16 gumikat a gépem alá, és az összes gumisom mást istenít a megfizethető kategóriában
Kopás, zaj, vizen való futás egynáltalán nem téma. A lényeg, hogy tapadjon, és ne legyen szálszakadt két hét után. Tavaly 17-es felnik voltak Yokohama A520 205/40ZR17-el, amik eléggé beváltak, de ahogy nézem már égen földön nem lehet kapni.
Szerinted mit lenne érdemes megvenni, ami emberi áron van? (nem akarok túl sokat kiadni rá, mert ki tudja milyen felni lesz pár hónap múlva a kocsi alatt...)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GumisPeter
senior tag
válasz neduddki #2906 üzenetére
Ha a biztositékot kiszeded, csak rontasz a fékhatáson.
Golfon pl teljesen meghülyűl a fék, fékezéskor a hátulja hamarabb befog, rettenet szar.Honda nem tudom milyen módon alkotta meg az abs rendszerét, a VW sajnos nem kiiktatható, legalábbis csak a biztosíték kihúzásával nem.Asszem az ESP-t is befolyásolja, valaki ezt mondotta volt a VW fórumon...
A lényeg, hogy ha lassan fékeztem okés volt, de ha beletapostam a hátulja hamarabb befogott.
És a fékem jó volt!
Bizti vissza és okés a fék, leszámitva az abs túlzott működését, ami ugye rontja a féktávot...Szerintem ezért ne törd le az autód, fogadjuk el, van akinél nem vált be, van akinél parádés.
Autófüggő a gumi, ezt ne felejtsük el!Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
válasz george11 #2907 üzenetére
Szeva
Yokohama S-Drive az egyetlen, ami ebben a méretben rendelhető a Yokohamatól.
Az A520 egy nagyon lágy keverék volt, ami hamar el is fogyott, de addig ultrabrutál tapadása volt.
Az S-Drive kicsit komfortosabb, tartósabb gumi, lehet annyira nem lesz brutál a tapadása, mint az A520-nak, de még ez is nagyon kellemes gumi.
23400- az ára.Esetleg javaslom még a Toyo T1-R gumit.
25,200- jelenlegi ára.És a Falken ZE912 is nagyon jó kis gumi, ennek az ára 19600-
Üdv
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
válasz george11 #2907 üzenetére
Nem vonom kétségbe, van fényezőm nekem is aki 5k/db fényez, de én szeretek a tutira menni.
Az olcsó ritkán jó, és a fényezők többsége ennyiért nem fényez le egy felnit, mivel sok munka van vele, hidd el, sokat teszteltem már.
De ha privátban megadod elérhetőséged és mutatsz egy referenciát, még partnerek is lehetünk, nekem is jobb, ha olcsóbban tudok szép munkát átadni az ügyfeleimnek.PS:Most nézem, Kecskeméten vagy, ez baj...
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz GumisPeter #2908 üzenetére
HI!
az abs szepen muxik azzal nicns baj, de ha en egyszer erdekel vmit, akkor aszt mar veggigviszem felteve ha ido akad ra:- )
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz GumisPeter #2912 üzenetére
HI!
szepes jo, csak egyik sem az c.drive-rol szo, amirol most beselunk, mert visszidezve szavaid ha a egy gumi minden oton mas akkor hogy keverjuk ide mas tipusokat??? /ijje alara idekeverhetnem az f310es, amirol kivancsian varo vajjon tucc-e jot mondani?:- ))) /, en pedig nem mast szidok hanem a c-t es aszt is vizesfekben ijen
amugy meg nem Te szidtad a gumitztekt megbozhatosaget, vagy csak azokat aik nem a szad ixe szerin valo???:- )))udv
neduddki
-
GumisPeter
senior tag
válasz neduddki #2913 üzenetére
Tudom, ezért irtam, hogy Yokohama tesztek.
Sajnos ez az oldal nem közölt tesztet a C-Drive gumiról, mivel USA!
Ott nem forgalmazzák.
Csak ugye ha a Yokohama messzeföldön arról híres, hogy esőben jók(ohama) a gumijai, akkor ezt mellékeltem is a tisztelt olvasóközönség felé.De közben rákerestem a kedvedért, a tyrereviews ezt hozza a C-Drive gumiról.
A 88% szerintem messze nem tükrözi a rossz lenne esőben titulust.
És még gyorsban keresve:
[Kenguruföldiek véleménye][ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz GumisPeter #2914 üzenetére
HI!
esmerem az autocar /trader?/ tesztej, a tyrereview es gumiteszt.com /de nekem hijjaba irjak az odakat az energy saver vizesfekjerol mert ugyse hiszm, e tolem a fuldakat is folosleges dicserni/ nezoi velmeneyet is, de esmerem a adac, jo ~2.5 es kifejezetten szar 3.9es tesztjeit is, szovla ezekkel nekem ujaka tnem mondasz, de meg egyszer mondon, de ha lesz idopm mekkeresem mikor a gumitesztket szidod, most ,ehg tamogatos?
amugy mge nem hiszek abban hogy barmejjik gumi minidg dbszolute jo sikerul, ez en gyakorlati tapasztalaotkra hagyatkozva /az altald is hangoztatott mi lesz xezerkm mulva? hasnzlat / adok egy valaszt, megertem en hogy Te erzelmileg /anyagilag?/ kotocc annyira a yoko-hoz mint en a conti-hzo, v. a ventura-hzo
abs-ra meg visszaterve fek nemesz rosszabb csak nem fok mukodni szaggatni, hogy ez most jobb v. nem az a fizikai reszet a gumi tapadasanak nemerinti /amugy meg sokan eg ma is vitatja az abs letjogosutlsagat, en nem, sot!, de ez megint mas kerdes/udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #2915 üzenetére
HI!
amugy csendben jegyzem meg mindig nagy kedvenceim voltak a yoko-k, azert volt szerencsem par km erejeig tobbhoz is /ami egyertlmuen keves a szummavelemnyilvanistashoz/, de most ezek a tapasztalatok, de meg kell vallanom nem ultem wanli-n es tarsainm, de meg sava/barum-on sem, hogy tugyam azok mit fognak vizen, de hacsak fegyverrel nem kenyszeiek nem is szandekozom /w. es tarsai/
udv
neduddki
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #2912 üzenetére
hát azért az ad08 wet 4.6-os eredményét jól megmosolygom
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
george11
addikt
válasz GumisPeter #2909 üzenetére
Bekínáltak igen barátságos árban 4 barum csodát. Méret paszol, 80%-os mind, nincs félrenyalva. Bevállaljam pár hónap erejéig, amíg nem találok valami ütősebbet? Csak nem esek le az útról vele
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
neduddki
nagyúr
-
GumisPeter
senior tag
válasz neduddki #2915 üzenetére
Hi
A tesztekre sose adtam, pláne a mindenki által ajnározott "független" adac tesztre.
Az az oldal, amit belinkeltem a felhasználok véleményét tükrözi, ergo elvileg hiteles.
Nem méréseken alapszik, de az emberek nagy többsége, pláne ha már értékelésre adja a fejét, nyilván azt irja, amit tapasztalt.
És érdekes, hogy minden yokohama elég jó véleményt kapott.Nekem volt több féle és több autón, nagyon szerettem.
Kötödésem csak érzelni, hiszen a Yokohama azon abroncsok egyike azon termékeknek, amire iszonyat kicsi kedvezményt ad a forgalmazó.Ilyen szempontból nem nyerő, ellenben olyan szempontból nyerő, hogy az egyik legjobb abroncs, akinek eladtam, még nem jött vissza, hogy ez mekkora szar...szeretik a népek.
Amellett a másik legfontosabb tényezőem volt még garanciális probléma Yokohama gumival, pedig 93 óta árulom a márkát.
Nekem az fontos, hogy az ügyfél elégedett legyen, ezért nem foglalkozom barum,matador,infinity és hasonló gumikkal....Golf ABS egyértelműen meghülyült, a szervizes haveromat hivtam, aki mondta, ez normális, tegyem vissza és jó lesz a fékem.VW szerelő, ezzel a tipussal rallyezott éveken keresztűl, ért hozzá.Ez ilyen, el kell fogadni.
Szerintem zárjuk le a "jogumieayokohama" témát, mert sose lesz vége.Szerintem jó.
-
GumisPeter
senior tag
válasz george11 #2918 üzenetére
Ha nagy a kényszer és tudsz lassan, megfontoltan közlekedni, akkor vállalható, pláne ha olyan olcsó, hogy használat után bukta nélkül el is tudod adni valami nagypapának.
Nekem ladakocsin volt, a a megvételtől a műhelyig....az első kanyarban elúszott alólam az út, azóta hanyagolom a márkát...Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
george11
addikt
válasz GumisPeter #2922 üzenetére
Ilyen utakon, amik vannak most kecskeméten tudok megfontoltan menni, mert, ha nem, akkor nem a gumit csapom szét, hanem az autó alját...
Egy próbát megér szerintem, aztán, ha sz@r, akkor eladom, mert bukni nem fogok rajta"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
neduddki
nagyúr
válasz GumisPeter #2921 üzenetére
HI!
"Az az oldal, amit belinkeltem a felhasználok véleményét tükrözi, ergo elvileg hiteles." gumiteszt.com is, mgis csak visitva rohogok a energysaver erdemenyekn tehat eszt is erdemes megfeelo szurovel kezelni mivel igencsakszubjektiv, sot talan meg erosebbelmint a teszteket. lasd michelines tutajok mindig is igencsak zartak a soraiakt es velmenyuket ha az imadott feketearanyukrol van szo, vagy pl. hondasok nekik csak japo gumi a gumi
mellesleg nagyon szeretm ezeket az oldalakt igen gyakran olvasgtom oket ill. mindet amit fellekel /szammra/ ertlemes nyelven, amugy nincs gond a szubjetivitassal, mert en mar egyszerun nem bizok a c.drive-ban es ezert akrok cseelni, de aakr emg el is hiszem, hogy sok lowcostnal jobb amit valszeg a tutajaik istenitek
Amugy meg potn delutan jutott eszembe, hogy nyaron franciban+svajcban omlo esoben, szarazuton, 20m-es kodben, otopajjan, szerpentinen egy verylowcost nem is tulfriss kleberrel teljesen jol elvoltam /meg a vegen ezek alapjan nyugodtan valszthatok klebert nyarra is:- )))/udv
neduddki
-
törölt tag
nedu meg Peti. belebeszelek, addig is porog a topic
a felhasznaloi tesztek az atlagfelhasznalo szamara teljesen jok a nagy szamok torvenye alapjan. tehat ha valaki teljesen atlagosan hasznalva a kocsijat keres ertekeleseket a neten es latja otezer teljesen atlagos felhasznalo velemenyet (mondjuk h kormoran az isten), akkor megveszi, felteteti, hasznalja es mivel olcso volt, nem volt vele igazabol gond, talan nem is hangos, beirja o is h a kormoran tenyleg az isten. aztan jovunk mi (ti), akik egy kicsivel tobbet tudunk a gumirol vagy hangyanyival jobban szeretjuk/szoktuk kihasznalni a gumi kepessegeit es mar mas az ertekelesunk. raadasul a gumikerdes nagyban hasonlit az olajtemahoz: vannak egyertelmuen jobbak es rosszabbak beloluk, de hogy pl a jobbak kozul melyik jarganyra melyik jobb, az mar valtozik. a vas tomege, sulyeloszlasa, futomuve mind mind befolyasoljak a guma viselkedeset (mint azt mar irtatok is), sot, megkockaztatnam h meg azonos kocsival tesztelve kulonbozo gumakat is kijohet fura eredmeny (mittomen az egyik gumi fejlesztese elment mondjuk abba az iranyba h jobban tapad rozsaszin pottyos aszfalton, de errol ugye nem tudhatunk es leteszteljuk kis kek elefantmintas aszfalton) es akkor a sajat tapasztalatunkkal/tesztunkkel szembemegyunk a nagytobbseg velemenyevel.
nyilvan nem ismerem Peti vasarlokozonseget, de feltetelezem nem mind rallisok. akkor meg azok tapaszalata, Peti sajat tapasztalata (aki jobban kihasznalja a gumijat) a sajat autoival illetve neduddki tapasztalata szinten a sajat kocsijaival siman kulonbozhetnek.
lehet h kicsivel hasznalhatobb lenne egy olyan gumiteszt, ami figyelembe vesz tomeget, hajtott kereket, sulyeloszlast, fuomuhangolast, utminoseget is, csak az mar maceras. viszont el tudom kepzelni h a kovetkezo kerdesre mar konnyebb lenne egyertelmubb valaszt adni: 1t alatti, elsokerekes, 65%-35%-os, sportos, tokeletes aszfalt - milyen gumit?
igazibol nemtom h volt-e ertelme leirni, de mar igyhagyom -
GumisPeter
senior tag
válasz #25954560 #2925 üzenetére
Csak nyugodtan, azért van a topic hogy cseréljük a tapasztalatokat.
Olyan teszt sose lesz, ami teljes bizonyossággal hitelesnek nevezhető.
Esetleg egy tesztpadon, ami zaj,kopás, fékhatást tudna mérni.
Az autón mért eredmények max százaz üton lehetnek hitelesek...A leírt paraméterekkel rendelkező autóra a javaslatom:Valami Yokohama lenne.
-
Kickass
őstag
Üdv GumisPeter
Újra én, ujra kérdésekkel Egyrészről a megadott DOT szám mennyire szent írás? A fáma mintha valahogy úgy szólna hogy 5-6éves gumit már nem érdemes felrakni (DOT szám 0303 ami 2003 3. hetét jelöli ha jól tudom) mert az idő folyamán változhat a gumi tulajdonsága. Ez mennyire marketing duma és mennyi valóságtartalma van? Mondjuk azt tegyük fel hogy a gumi jó állapotú nem kopott és töredezve sincs. Vagy ilyenkor még azért elfuthat 1-2évet egy nem nagy teljesítményű kocsin normál használat mellett?
Másik kérdés hogy ezt a típust America San Francisco (SF934) ismered-e, egy barátom is vásárolt felnit ez volt rajta jó állapotú de nem tudja rajtahagyja-e vagy dobálja le próbálja eladni és vegyen valami mást?
-
sosperecek18
őstag
Szia!
Érdeklődnék, hogy te melyiket ajánlanád?
205/55 R16 méretbenDunlop Sport Sp 01
Pirelli P7
Falken Z912Az első kettőről csak jót hallottam, a falkennel még nem volt dolgom. Futásteljesítmény, száraz tapadás, vizes úton aquaplaning esetén mit tudnak egymáshoz viszonyítva? És amire kellene Peugeot 307 (2006) 1.6 HDi (110le)
Előre is kössz!
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
george11
addikt
-
csaba54
tag
válasz GumisPeter #2861 üzenetére
igen trélerre kéne
jelenleg 2db 195/50-13C
nincs márka megkötésem
jelenleg Kenda van rajta
üdv Csaba...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
GumisPeter
senior tag
válasz Kickass #2927 üzenetére
Szeva
5 évesnél idősebb gumival nem kellene foglalkozni, kiszárad.Pláne ha használt...
Egy új gumi szakszerüen tárolva még eladható 5 évesen, de már itt is értékcsökkentéssel.
Az a tipus számomra ismeretlen, valami ultralow budget lehet, felejtős.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
válasz sosperecek18 #2928 üzenetére
Szeva
Pirelli P7 okés, bár ha van akkor inkább az újabbat vedd, a Cinturato P7-et.
Dunlop SP01 kifutó tipus, nem javaslom.
Falken jó ár/érték arány, én is ezt veszem magamnak.Javaslom!Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
válasz csaba54 #2930 üzenetére
Szeva
Kenda sajnos nincs.
GT radial tudok, ez 26400- vagy Sava lenne 30600-Sajnos hazánkban nincs, belgiumból jönne, kb 1 hét alatt lenne itt.
Rendelni csak akkor tudom, ha legalább az 50%-át foglalóban megkapom.Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz GumisPeter #2931 üzenetére
en mar biztos nem foglalkozok, magamnak mar megrendeltem a Falkent a szakerto velemenyt megegyszer koszonom
george11: neked is koszonom
-
Atlantis
veterán
Ezen az új Cinturato P7-es Pirellin vajon mit újítottak? Eddig Energy Saver-t akartam venni a kocsira, de ez a Pirelli elgondolodtat. Szintén 205/55 R16-os méret érdekel, Focus II 2.0i gépre. Az Energy Saver elvileg keményebb keverék, nemde? Szóval a jómagyar útjainkon jóeséllyel jobban ráz, mint egy "normál" abroncs...
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
DJTJ
aktív tag
Érdekes ez a gumi téma,kb 2 hete kérdezgetek gumis szakembereket,de eddig mindenki másat mondott,nézegettem a Falkent én is a jó ár miatt de állítólag(többen is azt mondták, hogy hangos)egyben minden gumis egyet értett, hogy a Pirelli P7 jó választás, így tuti ezt fogok venni
-
GumisPeter
senior tag
-
csaba54
tag
válasz GumisPeter #2933 üzenetére
Szia!
épp az a bajom,hogy ennyire drágák
találtam nemrég 19ezerért jelenleg ez a legolcsóbhttp://www.autoflex.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=56#
de bosszantó, hogy amit vontatok már a második garnitúrát eszi meg,míg a vontató masteron alig látszik kopás és nagyjából egy árban mozognak
üdv Csaba[ Szerkesztve ]
...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
neduddki
nagyúr
válasz #25954560 #2925 üzenetére
HI!
minden szubjektiv lesz es ez teremszetes, de ez a vita ebresztette benenm az a gondolatot, hogy ha epeszu arban valaja vki akkor csinaltatok egy egyszabdsagfoku gyorsulasmerot, csak hat akkor oda kene leglabb par sec memoria ill. vmi csatlakozas az amitogep fele, hogy ertelmesen meg lehessen jeleneiteni a dogolat
udv
neduddki
mod: gyakorlatilag at sem kellene konvertalni boven eleg a feszintek valtozasa is /utanan kene nezni a nyualsmero bejjegeknek, mer utoljara vmi laboron volt hozza szerencsem meg a vajuknal., de mar regen/
[ Szerkesztve ]
-
GumisPeter
senior tag
válasz neduddki #2940 üzenetére
Senkit nem érdekelne ez a dolog, ha pénzbe kerülne.Amellett ki hinné el a mérési eredmények hitelességét?Én az ADAC teszteknek sem hiszek, miért hinnének az emberek egy névtelen tesztnek???
Felejtős szerintem.
El kell fogadni a gumis tanácsát vagy a teszteknek kell hinni.
Esetleg csukott szemmel bökve kell gumit venni.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
neduddki
nagyúr
válasz GumisPeter #2941 üzenetére
HI!
ha tudnad Te hogy engem ennyir ene merdkel a penz ha a vezerhangyaimrol van szo /lasd true rms beszerzes fogyastasmereshez/:- )))
amugy meg en nem masnak csnalom a dolgaim haanem magamnak arra meg szeles ivben szarok hogy sok hujjegyerek mit toeklenkedik utanna, es mivel ha mar mahanak keszul magamat minek atverni?udv
neduddki
-
csaba54
tag
válasz GumisPeter #2939 üzenetére
nem írtam el
már álmomból felkelve is fújom
állítólag a 10-es még jobban kopik,mert többet forog...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
george11
addikt
Úgynézki megtaláltam közben a nekem való gumikat. (igaz nem újak, de nem sokat mentek)
Michelin Pilot Exalto PE2. Volt már ilyen gumi a gépen, csak még 15-ös méretben, de akármilyen gumi került fel utána, valahogy mindig visszasírtam. Talán az A520 partiban volt vele, de a yoko hangosabb volt jóval."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz GumisPeter #2948 üzenetére
Akkor nem csak én éreztem úgy, hogy a többi sehol sincs hozzá képest
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Litttleb
csendes tag
Sziasztok!
Nyári gumira lenne szükségem 2000-es évjáratú Mazda 323 1.5i-re. 185/65R14 a gyári méret, eddig 185/60R14 Bridgst. ER300 volt rajta. Tudom érdemes ragaszkodni a gyári mérethez, de őszintén semmi hátrányát nem éreztem az eltérő méretnek, még határon autózva sem..
Szóval 185/60 vagy 65 R14-et keresek, két típusból kellene választani (meg persze a két méret közül ):
Yoko C drive
Falken Ze912Árak is jöhetnek..
Annyival nagyobbat tapad a Yoko amennyivel drágább? Vagy esetleg tovább bírja? Mind2 gumiról jókat hallottam..Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest