Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    válasz Qtya123 #10734 üzenetére

    A kérdésem második fele arra utal, amit tapasztalok: a 8 éves, jó mintázatú, általam nemrég nyilvánvalóvá vált, hogy négyévszakos gumival nagyon-nagyon óvatosan kell közlekedni a lefagyott, vagy nem takarított úton, mert ha a gumi bordázata megtelik hóval, korcsolyapálya az úttest, és finoman kell játszani a gázzal, ellenkormányzás, motorfék stb. Tehát lámpánál nyomok egy kövéret, és elindul a verda. Mivel melelttem járda, balomon másik sáv, ezt nem engedhetem meg magamnak. Nedves úton, vagy letakarított aszfalton nincs ilyen gond ezzel a gumival.

    A másik kérdés:
    a vezetés emberi sajátosság a technikai és elméleti tudáson felül - lehetséges, h a debreceniek nagyon egy tőről fakadnak, és ezért van ennyi tögymörgő a városban.
    Jellemző itt is, h zöld a lámpa, és áll a sor. Jellemző, h tudom, melyik lámpán hány autó fér és FÉRNE át, ezekkel kalkulálok.
    Jellemző, h 2 robogós az úttest kellős közepén megy a belvárosi forgatagban, és lesz.rja, h nem tudsz előzni.
    Sok töténetet megosztottam az Opel topikban is.
    Egyébként hülye itt is akad bőven, mint máshol. Szombat este belváros, Stop tábla, lassítok, mert villamos is jár arra. Erre dudál hátulról valaki, h menjek, mert ő index nélkül akar jobbra kanyarodni. Jó. De minek dudálni? :D
    Nameg, amikor a belső sávban 30-al megy végig, és vagy jobbról előzöl, vagy nem :D
    Amúgy volt 2 balesetem, egyik 50 km/h-nál történt, itt volt kasztnizás is, belsőből külsőbe váltásnál a mögöttem jövő vitte a kocsi jobb hátuljának egy részét, "sietett".
    A másik nyáron, esőben, lekanyarodtam balra, a mögöttem lévő csaj gyorsan utánam, mert már alig fért be, én közben zebra okán elengedtem pár embert, ő pedig megérkezett a eggembe, szerencsére 25-el sikerült megtolni a nem állóra feékezett autómat, itt nem történt semmi extra.
    Pesten is vezettem idén, ott jóval "vadabban" mennek az autósok, az én szememmel; volt pár dudálás is, h "mennyé má", 30-as táblánál :DDD De előzékenységre is volt példa.

    Az eredeti kérdés: ez a Firestone milyen szempontból tekinthető jobbnak, mint pl a Hankook W452, hisz azt is ajánljátok?

    Eladó 2db új Galaxy S23 tok: Nillkin + Ringke, érd: PÜ!

Új hozzászólás Aktív témák