- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma23
aktív tag
sziasztok!
A közel jövőben szeretnék video karit cserélni és kacsingatok a gtx 680 ill. 7970 felé.... kérdésem akinek gtx680 van mi a tapasztalata? én csak annyit láttam egyes weboldalakon ahol össze hasonlitás volt hogy amig a nvidia uj karija 256biten dolgozik addig az ati példánya 384biten, ez mennyire befolyásolja hosszabb távon a gtx teljesitményét? köszönöm a véleményeket a kártyárol előre is.... -
Cybertrone
veterán
válasz Gyurma23 #901 üzenetére
Röviden:
Számolásigényes gamekben az AMD a titi, mert erre lett kitalálva, másban az NV... a jövőt meg nehéz kitalálni, függ a gamektől is!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Pietrosz
addikt
válasz Gyurma23 #901 üzenetére
Senki nem tudja előre. Szerintem van most is bőven elég játék, amivel lehet játszani. Nézd meg a tesztekben, hogy a kedvenceid melyikkel mennek jobban, és el is dőlt. Hogy egy játékban milyen komplex shaderek vannak az meg pont ne érdekeljen, példának ott a Battlefield 3, az egyik legszebb PC-s játék, nyilván van mit rajta számolni, mégis jobban fut 680-on.
-
schwartz
addikt
válasz Cybertrone #902 üzenetére
Kerlek fejtsd ki bovebben is, aprilis elsejen ez meg belefer...
If he dies, he dies.
-
kranazoli
senior tag
-
D-evil
aktív tag
válasz Cybertrone #906 üzenetére
lájk
-
Def26
félisten
válasz Cybertrone #910 üzenetére
Ahh, igaz. Akkor marad a pny vagy gigabyte. PNY -m nem volt még, gigybate -ból meg volt egy lapom ami cicergett. Kibírhatatlan volt.
Azóta nem volt gigabyte -om.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Cybertrone
veterán
Van itthol egy Pny 480-as Laraxior kezei közt, hibátlan már egy jó ideje Csigabájtból volt nekem mindenféle karim az is jó, de csak a ref belőle, ha hozzányúlnak a nyákhoz csak kóklerkodnak, és spórolnak!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
MarcZ
senior tag
PNY. GTX 570-em (pár napja szabadultam meg tőle) hibátlanúl működött, kellemeset calódtam a márkában. Ha NVIDIA-t veszek, akkor próbálok PNY-t venni mindig. Tudom, hogy referencia, de megérdemlik a supportom. Lifetime Warranty van PNY-re mellesleg.
A man's got to do what a man's got to do.
-
peterm711
aktív tag
válasz Cybertrone #916 üzenetére
Szíve jobban húz a zöldekhez nah... tudod te hogy értette, vagyunk így egypáran
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
Def26
félisten
válasz Cybertrone #916 üzenetére
Természetesen nem a külsőre gondoltam. Habár az is jobban tetszik.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Cybertrone
veterán
Ne báncsad a tahitit nem lutri Mellesleg senki nem mondta zöldnek hogy ennyira szabja a határt
Def26:
Ne mond, jobban bejön mint a 60-as évek batman mobil formája Bár ilyen szempontból mind1... mind a 2 ből jó esetben csak egy nyákot lát az ember, vagy azt se[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz radi8tor #890 üzenetére
Vagy én akartam viccelni
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
schwartz
addikt
válasz Cybertrone #912 üzenetére
Lattal mar kozelebbrol pl. Giga 480 SOC-t? Jah, hogy te suzukihoz vagy szokva, ertem...
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
asuspc96
őstag
Ha jól értelmeztem az utána következő hozzászólásokat akkor a REF-ek azok mind ugyan azok a lapkák csak más hűtés"technológiával"...igaz ?
Ahogy gainwardgs említette a "non refek"-et azok ugyan külsőre (hűtés) eltérnek de maga a lapka fizikailag is ?
Mert értem én, hogy kell a marketing ("gyárilag túlhajtva" ) de ez gondolom egyértelműen nem a lapkába nyúltak bele hanem szoftveresen van kivitelezve igaz ?asuspc96
-
Cybertrone
veterán
válasz asuspc96 #931 üzenetére
ref:
A gyártó álltal megadott paramétereknek, megfelelő kártya... hűtésileg teljesen gyári, és a nyákhoz sincs piszkaNem ref:
A nyák és a hűtés módosításra kerül a gyártók egyéni ízlése szerint(erősebb vrm, plusz ram, 2-3 slotos hűtés stb) A tuningolt kártyáknál egyesek szerint válogatott gpu-k vannak(szerintem biztos nem) és bios szinten van rögzítve az órajel(külső progival mind a 2 féle modell tuningolható)![ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
-
Psychopeti
senior tag
A képet hogy húzhatom össze? Nem jut eszembe az a BB code?
[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
N_A_S
veterán
válasz Psychopeti #939 üzenetére
most látom h az a link már nem működik
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
zolee5016
őstag
Remélem ez a hír is egy rosszízű áprilisi tréfa:Komoly hiba a GeForce GTX 680 kártyáknál
Részletek Kategória: Videokártya Közzétéve: 2012. április 01. vasárnap, 11:42 Veszélyes és roppant kellemetlen bug borzolja a felhasználók idegrendszereit. Előfordulhat, hogy a már piacon lévő kártyák egy része cserére szorul.A TDR (Timeout Detection and Recovery) név alatt elhíresült anomália a GPU Boost eljárás miatt került ismét felszínre. A technológia a GeForce GTX 680 grafikus kártyánál debütált. Az eljárás lehetővé teszi a mag órajelének automatikus beállítását. Annak érdekében, hogy a teljesítmény mindig ideális szinten mozogjon, a GPU Boost a grafikus processzor terhelését, a fogyasztását, illetőleg az aktuális hőmérsékletet is figyelembe veszi, és ennek függvényében emeli a tempót. Természetesen a dinamikusan változó frekvenciák magával hordozzák a feszültségingadozást is. A probléma ezen a ponton van, ugyanis a monitorozó chip olyan órajelet követ, mely az üresjárati, és az úgynevezett core base állapot közötti ingadozást lassan követi le. Ennek megfelelően sajnos előfordul, hogy a GPU már kicsivel 1 GHz felett ketyeg, miközben a magfeszültség 0,96V értéken áll. A hiba elsősorban a hardveresen gyorsított böngészők alatt jelentkezik, hiszen ezek aktívan alkalmazzák a grafikus processzort. Természetesen fontos az adott weboldal is, de mivel az Internet Explorer, a Firefox, a Google Chrome, illetőleg az Opera legújabb, még fejlesztés alatt álló kiadása már teljes mértékben gyorsított renderelést alkalmaz, így nem feltétel a HTML5 canvas tag megléte
Az Opera 12 is érintett a dologban.
Partnereink révén már sikerült szert tenni az NVIDIA GeForce GTX 680 videokártyára, ezért első kézből tudjuk megvizsgálni a jelenséget. Saját tapasztalataink alapján létező problémáról van szó, mely valamilyen oknál fogva szerencsére nem érinti oldalunkat - legalábbis nálunk eddig még nem volt gond. Aki esetleg mégis problémákat tapasztalt, az kérjük mielőbb jelezze Meglepő, de egy olyan konkurens weblapon is jelent volt a TDR hiba (a címet most szándékosan nem írjuk le), amelyik egyébként teljes mértékben megfelel W3C validátora által támasztott követelményeknek.Az NVIDIA már jelezte, hogy megteszi a szükséges lépéseket. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a vállalat lecseréli az eddig alkalmazott Richtek RT8802G vezérlőt egy magasabb teljesítményű egységre. A felhasználóknak egyelőre azt tudjuk javasolni, hogy az érintett weboldalakat kerüljék el, esetleg próbálják meg kikapcsolni a hardveres gyorsítást a szóban forgó böngészőben. Jó választás lehet az Opera 11.62 is, mely még nem alkalmazza ezt az eljárást. Az NVIDIA illetékesei szerint a hibás példányokat a lehető legrövidebb idő alatt kicserélik.
Ugye neem kezdődik előlről...........
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Keksz03
senior tag
válasz zolee5016 #941 üzenetére
Elvileg rossz tréfa, NVIDIA fórumán kerestem utána és eddig 1 GTX680-ról volt topic TDR hibával! Persze ez nem zárná ki a tényt mivel kisebb kártyák esetében (GTX560 Ti) pl elég sok TDR hibás esetről hallani de ez driveres nyűgje már több mint 1 éve a zöldeknek anno én is szívtam a GTX570-el!
Szvsz ez kamu hír, ha valóban az és az NVIDIA látná, lehet kicsit megharagudna mert azért nem vicces ha GTX680-ad van! Bár azt írták cserélik!Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
zolee5016
őstag
Mint írtam én is kilestem a leendő 680-am ,de én megúsztam a 2db 460assal és az 560 ti-vel,ezt a TDR-t A környezetembe sokan nem,ezért egy kicsit félve váltanám a stabil sli-met.Egyenlőre várok...
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Keksz03
senior tag
válasz zolee5016 #943 üzenetére
Az egyelőre lesz! Bocsi!
Ha holnap is kint lesz, akkor kezdj el kételkedni, de ha engem kérdezel nyugodtan rendelheted a GTX680-at, nézegetem mindig külföldi oldalakon de úgy fest sikerült egy majdnem hibátlan kártyát alkotnia a zöldeknek, az egyetlen dolog amit elrontottak az az ára, mert egy 100-sal olcsóbb kéne legyen h mindenkinek jusson belőle!
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
zolee5016
őstag
Ami nekem is furcsa az az,hogy az Nvidia elismerte, meg cseréli...a régebbieknél(460,560 stb) miért nem igy viselkedett? Remélem rémhír
-
Keksz03
senior tag
válasz zolee5016 #945 üzenetére
Azért mert azoknál nem hardveres a hiba hanem szoftveres! Legalábbis a legtöbbjük! Olvastam h sokan használnak akár 1 éves drivert is mert azzal pl nem csinálja vagy alig! Ami azért lássuk be ciki mert elesnek pár FPS-től meg amiket még egy újabb driver nyújt! Na de ez már más téma, ne térjünk el! Szvsz nem kell izgulni de holnap kiderül! De vegyél 680at, érdekelnek a személyes tapasztalatok csak úgy mint itt is sokan másokat!
Jóéjt!
Üdv: Keksz03
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
N_A_S
veterán
-
Keksz03
senior tag
Ez lenne a 2GHz-es? Sejthető volt h nem lesz kártya ami annyin megy de h ez is csak 1.2GHz-el jön...
Bár azt látni h húzható rendesen, mehet neki a fesz bőséggel, de h mennyire fogják kihozni a 2GHz-et szétfeszelve, illetve lefut-e rajta a 3DMark még ha sikerül is felhúzni addig...vki nem rendel egyet-kettőt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest