- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
beci43
senior tag
Nagyon durva teszeredmények,nem csalódtam.Pontosan ezt vártam.De én még várok a vásárlással,megvárom a GTX685-öt,nyár végén az is kijön.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Tökmindegy #153 üzenetére
Na igen, a kettő között már van differencia. Persze van PH!-s teszt, de majd Logoutra a részletes bemutatóval!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Tökmindegy
senior tag
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Sonja
nagyúr
válasz Tökmindegy #157 üzenetére
Szabadságharos GPU órajelel?! Az igen!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
aktív tag
Nemsokára indul egy NVIDIA nyereményjáték,aminek a lényege "pózolj NVIDIA logóval". Az angol Nvidia oldalra kell majd feltenni a fényképeket, amelyeken humoros formában kell mutatni az NVIDIA iránti elhivatottságotokat. Lehet nyerni egy pár új GTX 680-as kártyát, a bannerek a magyar nagykereskedők oldalain is fent lesznek egy-két napon belül.
Figyeljetek továbbá oda az Asus gtx560,570,580-as kártyákra,mert március 20-tól dobozos Mass Effect 3 játék jár melléjük és most kedvezőbb az áruk is!
-
p87
senior tag
Jó kis kártya lett!
Itt a legdurvább review, a többi oldal elbújhat részletességben mellette.Érdemes megnézni a videót a tuning működéséről, aki eddig nem értette, van szintén egy táblzat, hogy különböző játékok milyen frekvenicán mennek valójában.
Hasonló ez a power target az AMD-s power tune-hoz, csak AMD-nél szénnéhúzhatod a kártyát akkor se nagyon éri el, még itt hamar eléri.
Különöző játékoknál lesz ez érdekes vagy tesztprogiknál mennyit engednek mert sehol se lesz egyforma. Furmarkkal nézték a videóban pl. 0% power targeten limiten is van fel sem kapcsol a GPU, míg max targeten 1090MHz a vége.
Szóval itt a lényeg a fogyasztás lesz hiába tolsz rá 200Mhz-et ha keményen számol és fogyaszt a kártya megállhat 1100Mhz-n vagy alatta.De amúgy tetszik ez a megoldás is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tökmindegy #157 üzenetére
Vat a fak is disz ?? Ilyen ocsmány hűtést éltemben nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
gainwardgs
veterán
Zsír lett a kari
-
cyberkind
félisten
Emberek ez most nem a "csúcs" 1 gpu-s kártya, igaz ?
Mármint a GK110 lesz elvileg ![ Szerkesztve ]
-
peterm711
aktív tag
467,76 € nálunk, olcsóbb mint a 7970, és ez a kezdő ár, 2 hónap múlva még olcsóbb lesz. Mit fog AMD bácsi csinálni, ha 400 evri lesz a 680? Szerintetek megéri 7970ről váltani?
-
cyberkind
félisten
válasz dangerzone #167 üzenetére
Azért kérdezem mert 256 bittel régen volt csúcs kártyája az NV-nek, meg vannak specifikációk a nagyobbról !
(#170) dangerzone
Szerintem ez inkább a 660-ra hasonlít !
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Azért az asus elég jól néz ki.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Itt van egy pár ár. Lehet számolgatni. [link]
TTomax már vehetne is belőlük.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
boogie84
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
blaca83
őstag
-
BeLucZ
addikt
válasz radi8tor #175 üzenetére
sztem a ram órajele vmi gpu z hiba lehet de a többi stimmt
persze effektív 14,654 Ghz-es ram hogyneamúgy tényleg igaz hogy a 680 hurka vrm-eket kapott? nem a spórolásrol voltak hiresek az nv csucskártyák eddig ha alkatrészekről volt szó vagy az 580nál is gagyi vrmek voltak?
mert a tahitinál vágom hogy minőségi cuccokból van összerakva, csak a tuning miatt kérdem mert ott nem mind1[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
-
BeLucZ
addikt
de ez a tuningosokat nem vigasztalja
én vennék egy 680at ki nem birnám hogy ne egy kövér tuninggal használjam mint a tahitit vásárlók jelentős része, csak ott ugy látszik bírják a kártyák
nem értem ezen miért kell spórolni, a marketing győztes ezek szerint a 680, de a ténylegesen jobb kari a 7970, mert abból nem lett kispórolva semmipöcsömért nem lehet a csúcs vgakra volterrát rakni... ha egyszer ennyit elkérnek értük, ne ezen kelljen már spórolni
mondjuk a 7970-en sem az van már , de még mindig jobb mint a 680on[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz dangerzone #191 üzenetére
Mert nem ismeri még az a gpu-z csak a 0.6.0 verzió. Eleve ez is fura hogy miért nem azt használták.
Radi:Az újabb már 1GHZ-et ír defaultnak.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha már használtál GPU-z-t, akkor tudhatod, hogy a default clock-nak azt írja sok esetben, amilyen órajelen fut a kártya a program indításakor.
⭐ Stella
-
aktív tag
Az ár miatt nem kell aggódni, folyamatosan esni fog az ára, tudom m hogy az Asus-nál a többi gyártó kártyája kb. 15-20k val olcsóbb lesz,csak érjenek ide.Ln most várom a Point Of View-t !!!
-
joshua7
veterán
Biztosan bug. Vagy valós a 3600, de már csak 2-vel kell szorozni.
Semper Fi
-
boogie84
veterán
Itt vannak órajelek is: [link]
(#174) kpal: Nekem mind1 h hogy néz ki... alap hűtése van mindegyiknek, kivéve a vizes EVGA-t.
(#181) blaca83: Passzív hűtésű csúcskártyát? Na ahhoz még fejlődni kell!
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
-
BeLucZ
addikt
válasz Cybertrone #199 üzenetére
na igen, erről beszéltem, ha vki hard tuningot akar 24/7re annak nem alternative a 680, főleg hogy a 7970 nyákja is 300 W-ra lett tervezve, szal rendesen kitolja a határokat
kár hogy nem volterra de ne legyünk telhetetlenek
és mondjuk engem kifejezetten a refek szoktak érdekelni, mert amugy eléggé nv párti vagyok és bejön a 680as nagyon, viszont ez kicsit elvette a kedvemet hogy spórolós megoldásokkal van tele
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest