Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nincs szerencsém mostanában a számtech dolgaimmal amiket veszek. November óta megvan a gépem de egy jót nem tudtam még rajta játszani. Valamit mindig gariztatni kellett. Kezdődött ugye a procival (ami helyett kaptam egy tuningosat azért cserébe szerencsére). Aztán a szívás a 680 lightning –al ez cirka 3 hónap (havi 1 kb mindig amíg visszakaptam) hiába írtam, hogy nem kell még egy ha lehet leveásárolnam, jött kérés nélkül a 3. is J. De szerencsére most itt van a Titán.

    Jó gondoltam megvárom a vízhűtést. Úgy is szét kell szedni a gépet hozzá, akkor szépen kitakarítom megcsinálom elrendezem. Kap új windows t mert szerencsételen már driverek sokaságán ment keresztül volt benne Ati, nvidia 2 fajta, meg az Intel HD (3770K –é) is 2 hónap alatt jobb a békesség, GTA IV is 3 GB ot lát csak (bár ez lehet a játék hibája). Na mind1 megjön a vízhűtés nagy boldogan bontom ki erre látom, hogy tiszta olajos víz valahol ereszt a cucc (vszínüleg a procihűtő alján az egyik csavarnál). Szóval most megint csúszik az egész project.

     

    De, hogy ne csak panaszkodjak amit láttam a kártyából eddig az meggyőző. Nem akrtam 2 kártyás rendszert semmiképpen. Illetve láttam, hogy milyen áron jönnek a 7xx széria tagjai meg, hogy teljesítményben valószínüleg elmaradnak majd a Titántól. Ezért voltam vele úgy, hogy üsse kő talán 1 évig csúcs videókártyám lesz (1 gpu-s) ha meg nem akkor is elég kell, hogy legyen full HD –ra ha más nem.

    Egyébként a kártya nagyon halk én is meglepődtem rajta még a 680 lightning nál is halkabb pedig aztán az sem hangos. Az sem mellékes, hogy a házból kifelé tolja a meleget. Persze ha feltekeri az ember akkor azért megjön a hangja de cserébe a hűtési teljesítménye is. Ami még hasznos lehet, hogy nem feszültség lock os tehát lehet emelni és a gari sem ugrik ilyenkor. Ezt a részét nem próbáltam még de afterburner el bohóckodtam kicsit +200 mhz el próbáltam azt bírta még kombustorban anélkül hogy adtam volna neki kakaót. Neten ahogy nézem elég durva gyorsulást lehet elérni + mhz el.

    Játékok amivel prróbáltam hitman absolution meg GTA IV (illetve Diablo 3 de ez most annyira nem lényeg)

    - Hitman absolution -ben 680 lightning al voltak jelentek amikor azért be tudott esni az fps nem vészessen de azért lehett érezni, hogy a folyamatosság határon vagyunk Titán al nem vettem észre ezt.

    - GTA IV talán most először vettem észre, hogy kompromisszum mentesen fut full HD ban

     

    Ha nagyon egybe lenne a szöveg akkor sry csak telóról vagyok. Illetve igen tudom nem Titán topic de nagyon máshova nem tudom irni. A gpu boost 2.0 szerintem rejt meg erdekes dolgokat magaban jo ertelemben, de hulyeseget nem akarok irni majd ha tenyleg ki tudom tesztelni akkor irok rola.

Új hozzászólás Aktív témák