- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz Howkeddlee #14850 üzenetére
Nem azt kell feltenni hanem ezt: 80.04.09.00.F8
Ezt használom én is.
De a fesz emeléssel óvatosan mert pillanatok alatt +10 fokot rá lehet tenni a VGA-ra. -
senior tag
válasz #35434496 #14852 üzenetére
Az szerintetek mitől lehet,hogy - amit másfél órája teszteltem 25mhz-es beállítással (3dm11 és heaven) amik akkor hibátlanul lefutottak,majd az afterburnert lereseteltem,mert ugye utána még próbáltam emelni az órajeleken,de ott kifagytak - most ugyanazon beállításokkal kifagynak a tesztprogik?
Gondoltam visszaállítom arra a minimálisan emelt órajelre,amin ugye lefutottak a tesztek,de már az elején kifagy mindkettőnél. A beállítások hajszálra ugyanazok,mert el is mentettem őket,illetve fel is írtam őket.
Azóta nem telepítettem semmit,nem állítotttam át semmit. A gépet is újraindítottam,hogy hátha az a baja,de ugyanúgy kifagy mindkettő.update: Jah még annyi,hogy az normális,hogy az elején a gépbekapcsoláskor 75%-ra felpörögnek a ventik? Csak mert eddig kb 40-50%-ra pörögtek csak fel,és onnan áltak vissza alapra (30%) szép lassan.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Howkeddlee #14853 üzenetére
A lightning kártyák induláskor kb 10-15 másodpercig 100% ventifordulaton mennek. Milyen órajelen ment?
-
senior tag
-
törölt tag
válasz BlessedElroy #14856 üzenetére
1600x900 Howkeddlee: Valami játékkal nézd meg ne ezekkel a programokkal.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
válasz BlessedElroy #14859 üzenetére
Hát ez az,én is inkább vettem volna ehelyett a 680 lightning helyett egy 670-et. Alig teljesít többet az én 680-am.
Itt a teszt alatt milyen órajelen ment a kártyád? -
Brutus880
tag
válasz BlessedElroy #14859 üzenetére
Ez tejesen rendben is van. Jókat olvastam erről a MSI PE verzióról tuti kis kártya.
Még a képen látható hölgy is elcsodálkozott!(#14862) Elroy1980: Persze a giga 3 ventis 670-nek ugyebár tudod hogy az 680 ref nyák van "nyomtatva"? És azt nagyon is szokták ajánlani (köztük én is) aki most akar belefektetni egy masszív videókártyába.
[ Szerkesztve ]
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
-
Rexcor
őstag
válasz Howkeddlee #14858 üzenetére
Hát igen, ennyit a hiper-szuper lightningról... Sose jött be nekem. mégis mindenki úgy oda van érte, még jó hogy nem azt vettem meg, 1-2 ritka kivételtől eltekintve nem mennek ezek olyan hú de jól.
-
Tirexi
addikt
-
Brutus880
tag
-
törölt tag
válasz Brutus880 #14868 üzenetére
Szerinted a lightning és a classified kártyákat mire találták ki? A referencia nyák olyan 1.47-1.55v-ig bírja annélkül, hogy ívet húzna, a lightning széria bírja tovább is, vagy az evga classified mivel erre lett kitalálva, de ehhez nitrogén hűtés kell. A görögön kívül 3db H2O 1db stock
[ Szerkesztve ]
-
Brutus880
tag
-
senior tag
válasz BlessedElroy #14862 üzenetére
Most ezt komolyan mondtad hogy alapon hajtottad annál a tesztnél?
Szinte majdnem ugyanazt az értéket kaptad mint én a 680-al. -
törölt tag
válasz Howkeddlee #14875 üzenetére
Ha a 670 alapon ment akkor ez a teszt nem sokat ér.
-
addikt
Nyomtam egy új 3d markot is [Titan alapon]
-
törölt tag
válasz ImpersonatoR #14877 üzenetére
Erre van külön topik.
-
Rexcor
őstag
válasz gainwardgs #14879 üzenetére
Engem nem érdekel hogy ASUS-e vagy sem, nem ragaszkodom egy gyártóhoz. El is lesz adva nyár elején valószínűleg.
-
TTomax
félisten
válasz #35434496 #14878 üzenetére
Szegény egy szem Titanost el ne küld már fogocskázni egymaga a topicjába. . szvsz ennyi böven belefér....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
BlessedElroy
senior tag
válasz Howkeddlee #14875 üzenetére
Tényleg alapon ment. Ezen a teszten kb 80+-t tudok neki adni(ha többet kap, akkor nem fut le a teszt). 3d mark 11-nél 100 körül. De alapból 1188 körül boostol be, tuning nélkül.
Origin: BlessedElroy
-
Tirexi
addikt
2 óra Skyrim utáni tuning tapasztalatok:
81 fokos volt a VGA és 77%-on pörgött a ventije.
Hangos volt? Igen.
Megéri azt a pár FPS-t? Nem.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nincs szerencsém mostanában a számtech dolgaimmal amiket veszek. November óta megvan a gépem de egy jót nem tudtam még rajta játszani. Valamit mindig gariztatni kellett. Kezdődött ugye a procival (ami helyett kaptam egy tuningosat azért cserébe szerencsére). Aztán a szívás a 680 lightning –al ez cirka 3 hónap (havi 1 kb mindig amíg visszakaptam) hiába írtam, hogy nem kell még egy ha lehet leveásárolnam, jött kérés nélkül a 3. is J. De szerencsére most itt van a Titán.
Jó gondoltam megvárom a vízhűtést. Úgy is szét kell szedni a gépet hozzá, akkor szépen kitakarítom megcsinálom elrendezem. Kap új windows t mert szerencsételen már driverek sokaságán ment keresztül volt benne Ati, nvidia 2 fajta, meg az Intel HD (3770K –é) is 2 hónap alatt jobb a békesség, GTA IV is 3 GB ot lát csak (bár ez lehet a játék hibája). Na mind1 megjön a vízhűtés nagy boldogan bontom ki erre látom, hogy tiszta olajos víz valahol ereszt a cucc (vszínüleg a procihűtő alján az egyik csavarnál). Szóval most megint csúszik az egész project.
De, hogy ne csak panaszkodjak amit láttam a kártyából eddig az meggyőző. Nem akrtam 2 kártyás rendszert semmiképpen. Illetve láttam, hogy milyen áron jönnek a 7xx széria tagjai meg, hogy teljesítményben valószínüleg elmaradnak majd a Titántól. Ezért voltam vele úgy, hogy üsse kő talán 1 évig csúcs videókártyám lesz (1 gpu-s) ha meg nem akkor is elég kell, hogy legyen full HD –ra ha más nem.
Egyébként a kártya nagyon halk én is meglepődtem rajta még a 680 lightning nál is halkabb pedig aztán az sem hangos. Az sem mellékes, hogy a házból kifelé tolja a meleget. Persze ha feltekeri az ember akkor azért megjön a hangja de cserébe a hűtési teljesítménye is. Ami még hasznos lehet, hogy nem feszültség lock os tehát lehet emelni és a gari sem ugrik ilyenkor. Ezt a részét nem próbáltam még de afterburner el bohóckodtam kicsit +200 mhz el próbáltam azt bírta még kombustorban anélkül hogy adtam volna neki kakaót. Neten ahogy nézem elég durva gyorsulást lehet elérni + mhz el.
Játékok amivel prróbáltam hitman absolution meg GTA IV (illetve Diablo 3 de ez most annyira nem lényeg)
- Hitman absolution -ben 680 lightning al voltak jelentek amikor azért be tudott esni az fps nem vészessen de azért lehett érezni, hogy a folyamatosság határon vagyunk Titán al nem vettem észre ezt.
- GTA IV talán most először vettem észre, hogy kompromisszum mentesen fut full HD ban
Ha nagyon egybe lenne a szöveg akkor sry csak telóról vagyok. Illetve igen tudom nem Titán topic de nagyon máshova nem tudom irni. A gpu boost 2.0 szerintem rejt meg erdekes dolgokat magaban jo ertelemben, de hulyeseget nem akarok irni majd ha tenyleg ki tudom tesztelni akkor irok rola.
-
TTomax
félisten
válasz ImpersonatoR #14885 üzenetére
Bachatod hogy nem voltage lockos,ha a power limit 106%...just say'n... én is nézegetem a Titant régóta,de nem tudok okosat kitalálni amivel meggyözném magam,hogy miért is kéne lecserélnem a 670SLIt rá...vízzel bios moddal mennek mint a szél,de amennyibe az kerül... hááát... jó kártya ,nincs mit rajta vitatni,de egyszerűen nincs ésszerű magyarázat az árára,pedig ha valaki akkor én nem vacakolok,főleg ha egy jó hardverről van szó,de ez még nekem is sok...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Tirexi #14887 üzenetére
Szerintem az egy szimpla marketing szöveg,mindenhol kapni,nem hiánycikk.
(#14888) players111
Na ez eszembe sem jutott.... ebben igazad van![ Szerkesztve ]
-
senior tag
Addig piszkált ez a tuning nélküli gtx680 lightning probléma,hogy ma újból nekiálltam teljesen előlről.
Először is picit emeltem a mag órajelet,kicsit emeltem a feszt is neki. (+28mhz és +12mv) Ennél ha magasabbra tettem az órajelet,már bele-bele hibázott heaven/valley tesztben. (képvillogások,kockásodás)
Reseteltem,majd feszt nem emelve emeltem fel a mag órajelét. Érdekes dolog történt.
A mag órajelét 56mhz-el bírtam felemelni úgy hogy semennyire nem hibázott bele,és hogy feszt nem is emeltem rajta! Tudom,hogy ez nagyon kevés,de az eddigi max 25-30mhz-nél ez is több.
Memóriát ugyanígy fesz emelés nélkül viszont 249mhz-et bírtam emelni hiba nélkül,power limit 275%-on áll.
Ez eléggé meglepő számomra,már hogy tudok rajta húzni valamennyit.
A hiba ott jelentkezik,amint próbálok emelni/csökkenteni bármennyi feszt. Szerintetek ez miért van?A mem.órajellel még csak-csak elégedett is lennék (több is van abba szerintem) de a magórajelet jó lett volna min.100-120mhz-el azért megemelni legalább.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Howkeddlee #14891 üzenetére
Van hogy nem tuningos peldany, akkor nem fog nagyon feljebb menni, a tuning lutri, szerintem vasarlasnal nem is erdemes ra epiteni, csak ha hasznalt pretestedet veszel. Nekem az a velemenyem, hogy +30MHz-ert nem erdemes kinyomni a szemet, nem leszel vele elorebb. Ha tobb kell: SLI, azt eszreveszed.
Vagy ott a Titan es nem sokara a 780.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Brekkk
senior tag
Valakinek van alap itt órajeles 670 GTX-es tesztképe Valley és Haven 4.0 extrem beállítással?
Szeretném összehasonlítani az enyémmel.Előre is köszi
-
Brekkk
senior tag
válasz BlessedElroy #14895 üzenetére
1920*1080-ra gondoltam.
NVIDIA referencia órajeleken. -
Brekkk
senior tag
válasz BlessedElroy #14898 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés