Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ProgenXL

    őstag

    Nos akkor leírom az én véleményem a dlc-ről, valamint a dolgok menetét amire eddig jutottam. Hasonlít a CEO féle láda szedésre de könnyebb bizonyos értelemben.

    Kezdetnek megvettem a klubházat minden kiegészítővel.
    Az itt található laptopon lehet megvenni a munkához szükséges épületeket, nevezzük gyárnak. Több típus van. Irat hamisítás, marihuána termesztés, pénz hamisítás stb..

    Ezek különbözőek tehát aki mindet akarja csinálni annak mindből kell venni egy gyárat hozzá.

    Ha sikerült megvásárolni valamelyiket, akkor oda kell menni a gyárhoz. Térkép jelzi. Közben lesznek átvezető animációk meg egy manusz hívogatni fog.

    Kezdetnek üres lesz a gyár. Jobb alsó sarok jelez két dolgot.
    Value: ekkora értékben készült el az eladásra szánt áru. Ha tele a csík akkor nincs több hely, muszáj eladni az árut. De közben is ellehet.

    Másik a supplies: ez a készlet amiből az árut készítik. Ennek nem szabad elfogynia, különben leáll a termelés addig.

    Na most itt is van egy laptop a gyárban. Ott lehet beindítani a termelést. Kezdetnek a legfelső fül szabad. Ott elkell fogadni amit kérdez. Kirak a gyárból, hívni fog egy manusz majd elkell menni a kijelölt helyre. Feladatt adott, elhozni a gyárba az anyagot. Ha ez megvolt, magától beindul az adott áru készítése. supplies feliratnál kék csík jelzi a készlet mennyiséget. Ha fogytán van a készlet, a gyárban a laptopnál lehet lopást szervezni vagy pedig venni. De ugyanitt lehet a termelést leállítani. Lopás ingyen van és könnyű. Venni lehet az a gyárhoz jön magától de drága.

    Innestől semmi dolgunk csak várni. Minden gyártípusnál eltérő a termelési sebesség. Csak akkor működik ha public sessionba vagytok és belépve ebbe a motoros cuccba. Ott aztán mindegy mit csináltok.
    Eladás menete olyan mint a láda eladás. Gyárban kell a laptopnál indítani. El kell vinni az adott helyre az árut. Aztán jár a pénz. Ha van segítő akkor neki is valamennyi.

    A termelés sajnos lassú ezért szerintem érdemes több gyárat venni hogy mindig lehessen valamelyikkel foglalkozni.

    Vagy pedig eventeket indítani a vip work-höz hasonlóan. Bandatagokkal persze gyorsabb a munka, lehet nekik rangokat adni. Elvileg magasabb rang jobban fizet.

    Hogy pontosan mennyibe kerül ez az egész azt nem tudom.
    A klubb 4-500ezer$, A gyár pár százezertől 1,9 millióig van asszem. Plusz a klubb kiegészítők meg a gyár fejlesztése.
    A gyárba lehet jobb felszerelést, több személyzetet és biztonságot venni a laptopon. Elvileg gyorsítják és javítják a termelést. A klubbháznak annyi a szerepe hogy a laptopon ott tudsz gyárat venni, látható minden gyár jelenlegi helyzete. A klubban lehet 10motort tárolni, ha van tuningolo benne akkor azt is, inni, dartsozni, banda gyűlés, event indítás stb. csupa mellékes dolog ami nemkell a termeléshez.

    A fegyverek elmennek, a ruhák elmennek, a motorok nagyon jók.

    bugok:
    A marihuána gyárban a laptopon amikor indítani akartam a melót akkor kirakott a gyár elé de nemhívott a manusz. Másodjára már nemrakott ki hanem fekete kép plusz töltés jel. Újraindítás után szintén nem hívott. Csak a következő alkalommal végül.

    Lassan megtérülő vállalkozás. Viszont kényelmes és egyedül is könnyű.

    Összességében a kezdeti kétely után nekem nagyon tetszik. Ez a vállalkozás türelmi játék. Ha minden gyárból van egy akkor szerintem egy jól tejelő üzlet lesz.

    Ha jól tudom akkor még érkezni fognak tartalmak.

    nos ez az én eddigi tapasztalatom és véleményem. Ha bármi kimaradt, elírtam vagy valami bocsánat.
    javítani kérdezni ér. Mindent én sem tudok még.
    Telefonról írtam mindent fejből.
    Az ujjaim lezsibadtak. :DD

    by Asuska21

    [ Szerkesztve ]

    Gunner for life

Új hozzászólás Aktív témák