-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szertelen
csendes tag
Lehet ki kellene próbálnom xp-kompatibilis futtatásban (vagy úgy telepítve a játékot)? Vagy ez nem segíthet a dolgon?
-
Faterkam
addikt
válasz proof88 #27806 üzenetére
Én is Xp-n játszom, 4 Gb rammal. (tudom, nem vagyok sikeres) Nálam akkor volt nagy kézifék ha a látótávolságot nagyon feltoltam, ha visszavettem nálam javult a helyzet. Én egy P35-ös Giga lapot cseréltem P45-ös Asusra. Én sem raktam újra az Xp-m, se a Win7-et. Bár lehet egyszer nem ártana neki veselkedni. Nálam mindkét lapnál inkább a random akadozások maradtak meg, az 1mp döccenés és megy tovább. Én már belefáradtam a miért keresésébe. Lecseréltem az egész gépet, de ez a röccenés maradt.
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
LW
őstag
Nálam még a 4 giga is elfogy néha. 90% feletti kihasználtságnál már vannak apróbb ugrások.
Ha kilövöm az apache-ot, vnc-t, rainmetert, firefoxot, msn, steam, xfire és egyéb memzabálókat, akkor bőven elég.Ja és 2 giga memória (szvsz) GTA4nek nem elég ahhoz, hogy ne szenvedjen egy-egy szituban. (sztem még xp alá sem) A kettővel ezelőtti gépembe raktam még 2gb-t, lényegesen stabilabban futott. Asszem Vistát használtam akkoriban.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Két fun videóval jelentkezek ma, mindkettő saját gyártmány:
"Jelentem, nagy erőkkel megérkeztünk a helyszínre"
Biztos ezt a videót akarták utánozni...
-
zH.
senior tag
Eredetinél hogy lehet berakni 100%os mentést? Nincs kedvem újra kipörgetni. Steames verzió.
just be
-
LW
őstag
Igen, ha jól emlékszem, ez kell hozzá.
-
Teasüti
nagyúr
Nem hagy nyugodni az AA funkció, ENB Series-ig jutottam el a nyomozásban, de úgy veszem észre ez erősen moddolja a grafikát. Nincs vmi olyan lehetőség, ami nem nyúl hozzá a képi témához, "csak" AA-t nyomat a játékra? (vagy leskálázás, vagy akármi)
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok, egyszer már voltam itt ezzel a kérdéssel, de azóta duplán megkavarodtam:
Steamen van meg a játék, az alap GTA IV le van töltve, az EFLC nincs még. Amikor anno kérdeztem mennyi hely kell ennek a kettőnek, akkor azt a választ kaptam, hogy együtt 15GB ha jól emlékszem. Most megnéztem, és az alap foglal ennyit.
Megnézné valaki, akinek szintén steamen van meg, hogy az EFLC mennyit foglal a merevlemezen, illetve hogy a kettő együtt mennyi? Van egy gyanúm, hogy a nagy részét, vagy az egészet leszedte az alappal együtt.
-
rup1u5
nagyúr
válasz polonic #27821 üzenetére
Cikket olvastam annó mikor kijött. Most nem olvasom újra de úgy emlékszem ez csak ATin működik.
Kérnék összehasolnító képet róla GTA4ből. Szerintem ezt a játék grafikai motorjának is támogatnia kell.(#27822) Teasüti:
töltési időn érződik a raid.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Teasüti
nagyúr
válasz rup1u5 #27829 üzenetére
Mint mondtam, fraps se látja a különbséget. Screenshot meg képet se ad úgy egyáltalán.
Fényképezőgépen meg nem hinném, h lenne értékelhető különbség.Amúgy a betöltési idő az rendben van, ezt eddig is tudni lehetett.
De ingame javít vmit? FPS? Textúrák stream-elése magas minőség mellett? -
rup1u5
nagyúr
válasz Teasüti #27830 üzenetére
Na ne vicceljetek már hogy nem tudtok normálisan képet lopni a játékból! Hát mire való az afterburner!?
Beállítod melyik gombal akarod, beállítod a kivánt formátumot (bmp, jpeg, png) és hogy hova tegye és már kész is. Nálam F12-vel készül a screenshot és a desktopra kerül, hogy egyből megtaláljam. Ha képminőség összehasonlítása a cél akkor érdemes png-be menteni. Úgy elég nagy lesz a fileméret de legalább nem romlik a minőség.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz rup1u5 #27832 üzenetére
Nem érted, mi a probléma. Nem az a baj, hogy nem tudunk, de szerintem az előbb is ezt írtam le.
Hanem, hogy a fraps nem az MLAA-val élsímított képet menti el. Ezt nem tudom, mitől van, talán ettől a post process dologtól. Mindjárt megpróbálom gőzzel is.[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz polonic #27833 üzenetére
Azt értettem amit a postprocessről írtál.
Erre reagáltam:
"Screenshot meg képet se ad úgy egyáltalán.
Fényképezőgépen meg nem hinném, h lenne értékelhető különbség."Minden esetre kösz, hogy megpróbáltad. Biztos azért nem látszik mert utólag kerül alkalmazásra az effekt, ahogy a cikkben is írják....de valahogy ők mégis tudtak róla screenshot-ot csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Találkozott már valaki azzal a buggal a "Easy as Can Be"-ben hogy a garázsajtó hamarabb lecsukódik mielőtt Niko kiérne a garázsból és ott marad a garázsban felakadva?Komolyan nagyon bosszant!Már 4-5x is megcsináltam és mindig csak ugyanúgy...telefonálni nem tud a garázsajtó elött jobbra-balra szaladgál... Brucie küldetés
Semmi mod nincs fenn,sima alap felpatcelve.. eredeti dobozos...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
proof88
addikt
nem tudom írták-e előttem, de ha a játékban szerzel fényképezőgépet is azzal lősz képeket, úgy sem menti el?
-
TTomax
félisten
Hát ilyen nincs,éppen ide értem a játékban amikor ezt a zenét rakta be magától...azt se tudtam mivel vegyem fel hirtelen...kicsit bénáztam is...remélem átjön! The Two Losers... YouTube
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cellpeti
nagyúr
kicsit off.
Sok szívás van az ATI kártyák miatt a játékban?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Teasüti
nagyúr
válasz cellpeti #27841 üzenetére
Néhány embernél volt olyan, h a víz eltűnt a játékból, de az új driverekben már ilyen gond sincs elvileg. Ezt leszámítva az ég világon semmi probléma nincs.
Talán most egy kicsit előnyben is vannak HD5xxx-től felfelé az élsimítás lehetősége miatt, de nvidia már dolgozik a saját algoritmusán.[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Gyerekek, aki eddig nem tette meg, ennél jobb alkalmat aligha talál:
GTA IV & Episodes From Liberty City Complete Edition leárazás Steamen
Ára forintban: [link]
-
TTomax
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5