Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • togvau

    senior tag

    válasz zgospel #2027 üzenetére

    nem nagyon marad el. Nem sj4000-et kéne a gopro 8-hoz hasonlítani, és nem is az sj9000-et (hamisítvány 640*400-as elektronikával a 15+ évvel ezelőtti "okostelefon" raktárkészletből, mert csak sj9 van).

    Egyébként a gopro maga is egy kínai utánzat

    Tényleg user error? Milyen error, ha elvileg ki van kapcsolva (mivel egy bugos hulladék, lehet hogy elvileg kikapcsolod, de gyakorlatilag nem...), nem világít egyik ledje sem, semelyik kijelző nem aktív, egy 24 fokos szobában van, és be van állítva, hogy 5 perc tétlenség után lekapcsoljon, még is 0-ra lemerül, mindezt véletlenszerűen?
    Mert van amikor nem merül le egy hét után sem.
    Tudsz ilyen esetet előidézni, hogy nem világít semelyik led, ki van kapcsolva a hátsó, és előlapi kijelző, még is be van kapcsolva a gép?

    És nem csak én tapasztaltam ilyet.
    Na meg a fagyások.
    A 6000 forintos kínai is (H9R) miért van el hónapokig is? (aminek képminőségéhez képest egyébként nem olyan egetrengető előrelépésnek érzem a gopro 7 blacket, csak a közepes képstabilizátor(ami már kezdődő szürkületben is már több kárt okoz mint hasznot), és szélzaj csökkentés az ami igen érezhető).

    A gps miatt vettem goprot sj9 helyett, de megbántam, nem éri meg, főleg úgy hogy a katasztrofális szoftveres támogatás miatt a gps képessége nagyon nehézkesen használható. Ha én programoztam volt a Quik nevű förmedvényt windowsra, akkor szégyenemben harakirit követnék el...2019-ben HW video dekódolás hiánya, amikor már a legalja free videolejátszó is tuda 10 éve.

    [ Szerkesztve ]

    hitler, sztálin, micro usb

Új hozzászólás Aktív témák