Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FockeWulf

    tag

    válasz benedekco #51530 üzenetére

    Amit írsz a UYI 1-2 albumokra vonatkozhatnak maximum, ott jöttek be a háttérbe a fúvósok, vonósok, szintik, szájharmonika stb (egyébként sok minden "mű"volt, azaz a vonósok pl a lemezen szintiből szólnak, azt hiszem csak a szájharmonika rész volt igazi szájharmonikával feljátszva). Mondjuk én sem tettem volna bele ezeket, maradtam volna a klasszikus hangszereknél a bandánál. De így utólag persze jó...Az első albumjaikon csak a két gitár+bassz+dob+ének volt. Hallgasd meg a régebbi nótáikat, ne csak a November rain-t vedd alapul.
    "A másik, ha csak egy sima Marshall+GibLP vel játssza fel, akkor nem lett volna sláger? Na ezt nem hiszem" Ilyent senki sem állított. Slash állítja azt, hogy ezzel a gitárral találta meg azt a hangzást amire akkor azt mondta hogy: igen, ezt kerestem! Mái napig azzal a gitárral stúdiózik legtöbbet.
    Nyilván gyengébben szólna a te kezedben is pl egy Jolana galaxis, mint egy általad jónak tartott gitár, és szívesebben gitároznál főleg stúdióban fel dalt olyan gitáron aminek a lehető legjobban tetszik a hangja.

Új hozzászólás Aktív témák