Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.kov

    senior tag

    Sziasztok,
    Szeretnék itthon felvenni akusztikus gitáron játszott zenét (nem elektroakusztikus), de elég laikus vagyok a témában. Jelenleg nincs semmi felvételhez szükséges eszközöm.

    Kérlek erősítsetek meg abban, hogy ehhez a legmegfelelőbb választás valamilyen külső audiointerfész lenne, valamilyen választott mikrofonnal. Nem titkolt célom később elektromos gitárt is beszerezni.

    Először egy Focusrite Scarlett Solo-ra gondoltam, ha jól tudom, az a topikban is egy kedvelt darab. Esetleg van valami lényegi különbség eközött, illetve az iTrack Solo között? Találtam másik boltban ilyen szettet is, erről mi a véleményetek? Ennek előnye lenne, hogy előbb-utóbb kellene úgyis fejhallgató (majdani elektromoshoz), illetve van benne mikrofon is. Viszont nem vagyok benne biztos, h pl. ez az adott mikrofon megfelelne-e az én céljaimhoz, és a fejhallgató minősége is kérdéses számomra.

    Úgyhogy egyelőre interfészt keresnék, meg valamilyen mikrofont erre a célra, ha nem lőttem elsőre nagyon mellé. :) Előre is köszi a válasz(oka)t!

Új hozzászólás Aktív témák