- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz Psychonaut #10550 üzenetére
Nem rossz koncert, csak most épp' drámapedagógia folyik. Axl mesél...
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
sajtee
őstag
válasz Eastman #10549 üzenetére
Én most a Chilei koncertet nézem újra A Live and let Die-t elképesztő átérzéssel adják elő...
Ha az lesz életem utolsó napja is, de el fogok jutni egyszer egy Gn'R-koncertre és nem érdekel, hogy nincs Izzy, Duff, Steven, Slash. Vagyis érdekel, de ez van.
Igazából, ha jobban megnézzük, EZ a Gn'R nem bárzenészekből áll, ahogy azt sokan állítják. Az ez előtti formáció, talán.
De nézzük meg egyesével a tagokat:
Axl Rose-t nem kell bemutatnom senkinek
DJ Ashba - számomra csak egy újabb "Slash-copy-nak" tűnt és egyáltalán nem volt szimpatikus, de aztán utánaolvasgattam, tanulmányozgattam a régi - és mostani - munkásságát, és elképesztő ez az ember. A Sixx:A.M szólógitárosa (Nikki Sixx zenekara.. Mötley Crüe), 8 évesen dolgozott meg az első gitárjáért és nagyon jól nyúzza ezt a hangszert, respect neki, szerintem méltón került Slash helyére. (mármint az eredeti felálláshoz képest)
Bumblefoot - ez az ember több hangszeren tud játszani, mint amiről tudok, mindegyiket nagyon tisztességesen tudja megszólaltatni.
Tommy Stinson egy basszusgitáros, és szerintem ebben a pozícióban meg is állja a helyét. Volt néhány éve, mikor szólóban nyomta.
Dizzy Reed - billentyűk. Nem igazán értem a sampleresek munkáját, biztosan nem olyan könnyű, mint aminek tűnik, de róla igazából nem tudok sokat írni.
Chris Pitman - őt annyira nem ismerem, végzi a dolgát. Ő is nagyon sok hangszeren játszik, szóval tudhat valamit.
Richard Fortus - szerintem jó ritmusgitáros, annyira nem ismerem.
Frank Ferrer - dob. túlságosan őt sem ismerem, csak a Gn'R-ből. Átérzi a koncerteket. gondolom.Így, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
izomhod
őstag
szép?
-
sajtee
őstag
-
blackmacs
aktív tag
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
sajtee
őstag
Valaki innen szokta venni a Hammerworld-öt? Decemberben szerintem előfizetek rá. Mindig adnak egy-két teljes albumot, posztereket meg érdekes cikkek/interjúk vannak benne.
Így legalább megismerek (számomra) ismeretlen zenekarokat is, de néha híres zenekarok albumai járnak hozzá.
-
félisten
-
sajtee
őstag
válasz Plazmacucci #10563 üzenetére
990 és ahhoz jár a CD is. De most van valami akcijó'. 9900 10 szám, az egyikhez 2 lemez jár meg ha veszel egy coca colát és beírod a kódot, kapsz még 20% kedvezményt.
-
félisten
-
sajtee
őstag
válasz Plazmacucci #10565 üzenetére
Nem tudom, ezt nem fogom megvenni szerintem. Azt tudom, hogy 'MAIDEN és 'csapda interjú biztosan van benne.
-
Szten Márs
nagyúr
Tettem fel pár képet az új gitáromról.
-
nesa
veterán
válasz Szten Márs #10568 üzenetére
Szep, GRAT!
Hatuljan az a fekete csik egy vekony ebenfa berakas? -
Eastman
addikt
válasz Szten Márs #10568 üzenetére
Nagyon szép darab. ...nekem ugyan kicsit világos, de úgyis a te szerelmed.
Várjuk a videót, nem kell egy Brahms darabot megtanulnod, csak pengess kicsit, hadd halljuk!
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
nesa
veterán
válasz Szten Márs #10570 üzenetére
Ezen hasznalhato fem hur is?
-
blackmacs
aktív tag
válasz Szten Márs #10570 üzenetére
Tényleg szép darab gratulálok hozzá!
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Eastman #10571 üzenetére
Thx! Világos? Már maguk a fotók túl világosak, vagy a fedlap?
(Egyébként igen, az engelmann-fenyő a legvilágosabb fájú fenyők között van... én imádom, ami azt illeti )
re: #10575: Klasszikus-gitár, nem flamenkó.Videót amúgy csak a telefonommal tudok felvenni, sajna...
nesa:
Nem Nylonhúros gitárra soha nem szabad fémhúrt rakni, nem arra tervezték, sem a nyakat, sem pedig a test merevítési rendszerét.blackmacs:
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
Szerintem nem. Spanyolgitár vagy flamencogitár, nem western. Fém-szett elhúzza a nyakát.
Szten A fedlapra értettem. Nekem túl „szűzies”. Az akusztikusom már szinte vörösre érett. Fenyő fedlapja van amúgy...
[ Szerkesztve ]
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Eastman #10575 üzenetére
Az a gitárod sitka-fenyőből lesz. A sitka szépen érik, sötétedik. Az engelmann az ilyen eleve, és ha nem tévedek, nem is fog túlzottan változni, már színre (hangra ugyanúgy érik, bár gyorsabb a betörési-periódusa, mint a sitkának) - de majd kiderül. Pár év múlva elmondom.
Egyébként sitka-fenyőből nem szoktak klasszikus gitárt építeni - csak nagyon kevés kis manufaktúra, gondosan válogatott, ritkán (!) erezett darabokból. Ellenben fémhúros gitároknál meg meszemenőleg a leggyakrabban használt fenyőfajta a fedlaphoz.(Így belegondolva, mondjuk nem tartom kizártnak, hogy (sajnos) a low cost, távol-keleti, rétegelt klasszikus gitárok fedlapja sitkából van...)
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz Szten Márs #10576 üzenetére
Ezér' jó, hogy vagy nekünk.
-
sajtee
őstag
válasz Szten Márs #10567 üzenetére
Az ám, csak utálok boltba menni érte vagy épp félretenni rá
-
sajtee
őstag
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
válasz Eastman #10580 üzenetére
Mekkora király lenne már - gondolom
Egyébként, már régóta keresek (neten tudom,hogy van) teljesen fekete törölközőt meg ágyneműt Szerintem nagyon királyul néz ki
Sőt, a szobám is teljesen jól nézne ki feketében, tennék ki posztereket és nem lenne egyhangú. Nem szeretem a világos színeket
Egyébként, egy haverom (azóta áldom ) szerettette meg velem a rock zenét. Mindig Lordit, BFMV, SOAD-ot és keményebb zenéket hallgatott, nekem meg akkoriban nem volt stílusom. 10 éves lehettem talán.
Egyszer meghallgattam Lordi régi számait, meg egy két BFMV-t, ami hallgatott, vagy ami épp ment nála, ránéztem. Aztán jött a Hard Rock Hallelujah és az órákig tartó hallgatásaAztán azt vettem észre, hogy kőkemény zenét hallgatok, semmi mást. Black metalt, death metalt hallgattam éjjel-nappal aztán láttam, hogy Depressziót hallgat. Mondtam neki 11 éves fejjel, hogy "mennyémá', valami magyar pop-rock zenekar". Itt kezdtem el "puhulni" Meghallgattam pár számukat majd jött a Nincs jobb kor album.. aztán később Tankcsapda - ők azóta is a kedvenceim. Itt kezdtem el magyar zenét hallgatni, most meg egyre kevesebb külföldi zenét hallgatok.
Az volt nálam "puhulás", mikor elkezdődött az AC/DC-Metallica-s korszak
Nos, most, hogy megvan a gitár és próbálkozok erősen, azt vettem észre, hogy egyre inkább kezdek visszatérni a "régi önmagamhoz" és ennek személy szerint örülök
Nagyon beteg zenéket hallgattam és a cél most az, hogy - miután ráállnak az ujjaim a tempóra - betanuljak pár BFMV-számot. Ezt nem tudom, miért írtam le.
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
válasz Eastman #10583 üzenetére
Húúúúdekirály, ez lesz az egyénim, ha egyszer megérem! Köszi!!
Egyébként fentebb szerkesztettem a hsz-t. Nagyjából és egészében arról szól - tömören -, hogy lettem ilyen "zenebuzi"
"Nagyjából és egészében" - annyi TCS interjút néztem meg koncertet, hogy rám ragadt Laciról :')
nesa Van 3 ablak a szobában meg az ajtón is, azt azért nem lenne muszáj besötétíteni Maximum az ajtót kéne.
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
Valaki szereti itt a Depressziót?
Van egy - még bontatlan - 10 éves jubileumi koncert DVD-m. Nem hirdetem (legalábbis, gondolom), csak gondoltam, megkérdezem, hátha meg tudunk egyezni pár pengetőért vagy ilyesmi Adhatok hozzá 1 Hammerworld-öt és egy posztert is, az a szám megvan kétszer, amiben benne vannak.
Van már egy dedikált DVD-m, ezzel nem tudok mit csinálni.
Nem hirdetésnek szántam, mert igazából nem árulom.
-
izomhod
őstag
a fehér az milyen dean srácok?
ismeri valaki? -
Psychonaut
veterán
-
Eastman
addikt
válasz Psychonaut #10591 üzenetére
Szerintem nálad a pont. Annyi, hogy a húrvezető babák fölött van egy króm dekli.
-
izomhod
őstag
válasz Psychonaut #10591 üzenetére
gyanús, igen, köszi
a másik széria jobban tetszik -
félisten
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
Még midig eladó dobozos-garis MicroCube baráti áron
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
sajtee
őstag
Remélem, nem baj, ha megemlítek egy nevet.
Hallott már valaki Északi Szabolcsról? Azt mondják, nagyon jó gitáros. Itt Lakik Baján. Rákerestem, találtam jó néhány videót, de tényleg nagyon jól játszik.
Itt a környéken eddig mindenki őt ajánlotta elektromos gitár tanuláshoz.
Könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy ő is ír ebbe a topikba.
Szóval, úgy néz ki, év végén-jövő
hét(miva'? látszik, hogy most keltem..) év elején felhívom és elmegyek hozzá.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest