Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kicsipampam

    tag

    válasz Töki bácsi #8832 üzenetére

    Hogy szerkeszthető maradjon minden? Ha átveszed bármilyen formátumból úgy, mint az eredetiben szinte semmivel sem tudod ugyanúgy szerkeszteni, de a szinkron technológia kicsit gyógyír ezekre az esetekre.
    (SolidEdge Creo SpaceClaim) Másik lehetőség felismertetni a modellt, modelltörténetet generálni hozzá, ebben nagyon jó az SW.
    Másik programmal megnyitva alk. vagy összeállítást elég sok minden elvész. Kényszerek, vázlatok, BOM táblák, Frame (SE, SW), lemezalk. k faktor, összeállítási kényszerek, szenzorok stb. Nehéz munka.
    Személyes véleményem, hogy jelen pillanatban Inventorról átállni bármelyikre nagy előny.
    Amúgy az SW beolvassa az Inventor alk. és összeállítást is, de ehhez lehet, hogy ugyanazon a gépen kell lenni feltelepített Inventornak is. Nálunk is volt egyszer egy váltás, az addig elkészülteket hagytuk úgy ahogy elkészült, nem olvastuk be az újba, mert szinte minden információ elvész arra ott volt a régi program. Ha mégis kell: az új programmal fel kell építeni rendesen a modellt, mert csak akkor használható bárki által hibák nélkül.
    Egyszer egy SE tréningen azt hallottam, hogy jó pénzért azért tudnak olyan ügyes fordítót írni, ami szépen átvesz mindent. Erről az Imics kollégával kell beszélned, de ők mondjuk az SW helyett az SE-t fogják nektek javasolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák