Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    Nagy űrt hagyott bennem Enkanomiya, nagyon jó volt, de meg van a 100%. Questekből is csak egy maradt hátra, amikor növeszteni kell valamit a virág tetején a speckó vízzel. Egy kis felfedezni való még van, egyrészt a 185 láda és 36 seelie van a mapon, ebből nekem megvan 173/35. Plusz van még egy pár Seal (mert nem kaptam még meg az achievementet) és a hozzájuk tartozó puzzle-k.

    A questek szerintem az eddigi legjobbak voltak a puzzle-kkel együtt, egyetlen kritika talán a műnap ki-be kapcsolásának animációjának hossza. 2.5 spoiler: elvileg lesz Enkanomiya felfedezés event amiben új ládákat meg kihívásokat kapunk, spekulálnak új területeket is.

    2.4 hátralévő részében szépen tolom majd az eventeket és a rejtett achievementek megcsinálására fogok ráállni, legutóbb 1.4-1.5 körül csináltam utoljára, azóta felhalmozódtak, mert nem foglalkoztam velük egyáltalán. Kell a primo Yae-nek :D

    + 1: van egy rejtett új nyomozós quest, hosszú és nagyon eltalálták. Akit érdekel hogy hogyan lehet aktiválni itt a videó róla: [link] 1:15-ig nézzétek kb hogyha magatoktól akartok rájönni, hogy mi hol van és mit kell csinálni, 3 napig kell ugyanazt ismételni.

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák