Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Sirandrish #6067 üzenetére

    De örültem volna én is Keqing-nek. Most oké Jean C1 lett, de mire megyek vele? Az E-je erősebb, viszont nekem healer, nem anemo dps. Bár fokkal jobb mintha Mona C2 jött volna, de igazából Keqing-nek örültem volna legjobban, utána Qiqi, de még Diluc is elfért volna.
    Amilyen szerencséd van, úgyis kiesne Eula neked, amennyiben rápörgetnél később még. :U

    Nekem vérzett kicsit a szívem, hiába volt kerek 30.000 primogem és 6 fate, és maradt is még több mint 16k primogem, de sokat kellett pörgetnem érte (9+79), és közben az az 5 Beidou és 2 Xinyan se sokat segít rajtam, míg 0 Xinqui, aki ugye Hu Tao mellett abyssban lehetne erősebb.
    Cserébe Eula egész pofás, toltam tegnap egy gyors domain-t vele és azért nincs lemaradva annyira Hu Tao-tól, aki azért jobban ki van már építve. VIDEO

    ui.: Jah, és nagyon tetszik, hogy a többi két kezes kard használóval szemben, ő így is kecsecsen mozog harc közben. Nagyon jó táncos. Letoltam a story quest-jét is tegnap, a személyisége is igazi tsundere. :B

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák