Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Üdv.
Ma megjött az új videokártyám. Sikeresen beüzemeltem.
Szép csini referencia.
Beüzemelve[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
keIdor
titán
-
TomiLi
addikt
válasz Cybertrone #14754 üzenetére
Erről nekem is lenne akár két sztorim is..... ----> SOHA TÖBBET EVGA
Bogyorisz
-
ÁdiBá
veterán
válasz TomiLi #14809 üzenetére
Mindenkinek van egy-két rossz élménye bizonyos gyártókkal kapcsolatban.
Én Asus alaplapokkal vagyok így inkább a picsámba dugom az alkatrészeket mint hogy mégegyszer valaha is asus alaplapot vegyek.Nekem nem volt gondom az EVGA-val. Bár, nem is volt sok ilyen kártyám.
ÁdiBá
-
TomiLi
addikt
Nekem EVGA-val sajnos csak rossz élményem volt! Igaz nem vga-val, hanem alaplapokkal.
Az Asus, ha beszarik, és normális helyről vette az ember, akkor nem sokat vacakolnak, megvizsgálják, hogy jogos-e a garancia igény, majd cserélik. (saját tapasztalat)Én nem azt mondtam, hogy szar az evga, és pl. az asus jó (mert mind egy ipari hulladék szép marketinggel körítve), hanem ha garanciára kerül a sor....na akkor van baj.
Evga: ne is legyen!!! Én azt kívánom!!! És nem vészmadárkodni akartam, csak sajnos a saját tapasztalatom az ez....
(#14810) Cybertrone El is tudom képzelni...
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #14816 üzenetére
Tedd meg itt, ugyis sokan kivancsiak ra, foleg ez utan.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Cybertrone
veterán
válasz keIdor #14817 üzenetére
Fel év utan visszakaptam a full doboz helyett egy oem lapot semmi nelkul! Visszaküldtem a nagykerbe és most ciganykodunk! röviden ennyi!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
TomiLi
addikt
válasz Cybertrone #14814 üzenetére
uuu az durvább, mint ami nekem volt!
Nekem először 2.5-3 hónap kb. , másodszor csak két hónap, de azért mert a kisker "átvállalta" az ügy rendezését (át kellett nekik - nem tudom mikor zárodott le részükről)
(#14815) Keldor papa küldtem pm, amiben részletesebben leírtam. Nem akartam a vga topikba
(#14818) Cybertrone Akkor nekem még egy szavam sem lehet. Engem a gari ügyintézés hossza akasztott ki, de Te rosszabbul jártál, én legalább visszakaptam az árát előszőr, másodszor meg egy általam választott lapot. Ja és nem fél év alatt....
Jesszusom... durva túlzással, de fél év alatt egy új generáció is kijön már lassan....[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
ÁdiBá
veterán
-
keIdor
titán
-
Landon
őstag
Valamit nem teljesen értek: nézegettem 580 SLi-t és oda már azt irogatják, hogy nem elég a 750W-os Corsair HX sem. 2xGTX580 ennyivel többet fogyasztana mint 1xGTX590? Jó ok hogy a 590 az butított gf110 de akkor is... Azt gondoltam ha a GTX480 SLi pont határ lenne akkor az 580 SLi beleférne... Fucsa, valamiért azt gondoltam volna ha az 590-es belefér abszolút akkor az 580 SLi is de ezek szerint nagyon félre gondoltam.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
becsitibi
senior tag
Az a lényeg hogy erős 12 voltos ága legyen darabonként 25-30 amperes legalább,én is ott rontottam el hogy hiba vettem 750 wattos chieftec-et,ha csak 18 amperes ágai vannak
-
Landon
őstag
Köszönöm a választ mindenkinek!
Ez a tápom pontos data egyébként.
Pszichiater: Nagyon, köszönöm de csak akkor mérj ha nem kerül nagy macerába...
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Két ilyet néztem ki. Bár ezek már biztos eleve többet ennének mert amp!
-
Landon
őstag
válasz pszichiater #14832 üzenetére
Köszönöm!
KATT - elnézést, remélem ez már jó.
Nagyon nagyon sokat olvastam, hát... mindenhol azt írják, hogy minimum 850W ill a HX750 a minősége miatt 'OK kategória' a 2 gtx580hoz. De még nem fejeztem be a kutatást (lassan 20 fórum felett járok olvasásba haha) ill. rekérdeztem 04ahgy-nál is, biztos hülyét kap tőlem mert sorban a 3ik configra kérdezek rá.
[ Szerkesztve ]
-
pszichiater
senior tag
válasz Landon #14833 üzenetére
Nem tudom hol olvasol olyat, hogy minimum 850-es táp kell neki. Továbbra is úgy gondolom, ha extreme tuningba használnád, akkor sem érné el a 750W fogyasztást a teljes rendszer. Ráadásul a te tápod egy jó minőségű, és azt tudja ami rá van írva. Nem beszélve arról, hogy peak-be+20%-ot rászámolhatsz, ami kvázi 150w tartalékot jelent. Emlékszem a 580 quad-ot lemértem, és minden full húzva állapotban 1650W-ot mutatott a mérő vantage alatt. Itt meg is jegyezném, hogy 1500W-os a tápiám. Ebből kifolyólag értem el azt a határt, hogy nem bírtam tovább cibálni a karikat felfelé. Holnap letesztelem alapon és tuning üzemmódban. A Zotac cég nem egy régi bútordarab, ezért én mindig tartok egy kicsit az új gyártóktól. Ettől független jó lehet, de mi történik ha két év múlva kakkuk? Lehet már zotac sem lesz.
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
Landon
őstag
válasz pszichiater #14835 üzenetére
Hát amit én csináltam az az volt, hogy egyszerűen beírtam Google-be hogy GTX580 SLi with HX750W / Corsair HX750 for GTX580 SLi és elolvastam minden létező forum thread-et ezen a kérdésen. Elég sok volt. Egyébként félre ne érts én abszolút elhiszem, hogy elég neki a HX750 ha azt mondjátok! Csak a CPU tuning miatt aggódom kissé, hogy az ne tegyen neki be. Ill. ne feledjük, hogy az AMP! az még húzott is tehát bitos többet eszik mint a ref. valamivel.
Erdei88: Köszönöm! Nálad a 2600K mennyin megy és mekkora fesszel? Ill. biztos vagyok benne, hogy igen de biztos ami biztos ugye azok a mérések a teljes rendszer fogyasztását mutatják?
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz Landon #14836 üzenetére
szerintem olyan simán elviszi őket mint a huzat, nekem ax750 van ami annyiban különbözik a tiedtől hogy gold szériás, de simán rábiznék még egy vonatot is
lazán elviszi huzott i7el a 2 alap 580ast sőt szerintem még egy egészséges tuning is belefér 580 részről, főleg ha alapfeszes 24/7-re -
Landon
őstag
Warcat, BeLucZ: Köszönöm!
Warcat:Csak 85%? Azt hittem ettől jobban leterhelné a tápot, ill. most lehet hülyeséget beszélek... a 85%-ot a hatékonyságra érted? Na ennek utána kéne majd járnom mert nem vagyok teljesen képbe. Az én tápom 80+-os ami azt jelenti, hogy akkor a leghatékonyabb (gazdaségosabb) ha 80+%-ra van terhelve?
-
Landon
őstag
Tudjátok mit... ha már belekezdtem akkor nem fogok szarakodni a tápon. Megpróbálom eladni a tápot és veszek egy HX1050W-osat. Sikerül, sikerül, nem nem.
Mindenkinek köszönöm a segítő és informatív hozzászólásokat!
-
odorgg
addikt
válasz Landon #14839 üzenetére
80+ azt jelenti, hogy a konektorból felvett teljesítményt, 80% feletti hatékonysággal képes átadni a konfignak. Tehet ha pl 100W-ot vesz fel konnektorból, akkor gyakorlatilag a gép csak 80-90W körül fogyaszt (a fennmaradó részt a tápban lévő alkatrészek emésztik meg). 85% os terhelés az még nem káros a tápnak hoszútávon sem, viszont 90-100%-ra terhelni az nem tesz neki jót.
Amugy szerintem is elviszi, én 4ghz-es 920-al mértem 600W környéki fogyit, 960Mhz-re húzott 580-al, 3dmark 11alatt. Ez gyakorlatban annyit jelent, hogy a 650-es 80+os tápomat csak 510W körül terhelte le a konfig, szóval még így is maradt benne tartalék.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
warcat
veterán
Csak számolgattam, nem tudományos alapon, lehet kijavítani.
Már linkelték korábban , Itt egy nagy teszt az extrább gtx 580-akról,de kiindulásnak ott vannak a referencia értékei is.
Nyilván ne Furmarkolj a kártyákkal akkor esznek alaposan, játékkal terhelve 2 x 250 Wattot (lehet,hogy már itt is van ráhagyás),a tuningos 2600k 150W,a ráhagyásokba meg beleférhet az 1-2 két vinyó,a névleges teljesítmény 750W,a 12 voltos ágon 720W , ebből a felvett ~ 600-650 közötti értékre gondoltam.
Viszont ekkora terhelésen már megjöhet a táp hangja,bár szerintem a két pörkölődő kari elnyomná már
Valóban a legegyszerűbb, csak nem a legolcsóbb egy nagyobb táp és viszlát.Egyébként ma(már tegnap) megérkezett az én kártyám is/Asus DirectCU II aka a Tégla/ , kellemes meglepetés mert azt hittem csak hétfőn ér ide
A Kepler megjelenésének teljes bizonytalanságba süllyedése miatt döntöttem a karácsonyi meglepi mellett, és nem kellett csalódnom,nem semmi cuccEA: It's in the crate!
-
Landon
őstag
-
BeLucZ
addikt
de szerintem 2 db 580ast felesleges huzni mert pokoli teljesitményük van alapon is sliben egy huzott i7el, de egy alapfeszes nyugodtan belefér 830-850es gpuval, azért a plusz 10%ért meg felesleges nyuzni őket , mert nem biztos hogy tökéletes a skálázódás és sokat nem nyersz vele, én nem cserélnék tápot az tuti, de te tudod
-
Landon
őstag
válasz BeLucZ #14844 üzenetére
Köszönöm BeLucZ! Úgy vagyok vele hogy ha el tudom adni akkor végülis majdnem mindegy, mert tudnék venni tápot is csak közbe akkor meg rajtam marad a 750es... A gondom az hogy eladni "nem volt kedvem" mert rettentő sok dolgom van napközben és csak éjjel tudok 'élni'. És ez nyilván egy plusz dolog amivel foglalkozni kell... de mindegy, megoldom, kell a kihívás.
-
TTomax
félisten
válasz Landon #14840 üzenetére
HX850 bőven elég...Most nézem HX750-ed van... simán bírnia kell...A kártyákat nem kell agyonhúzni a proci meg bele fog férni.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Landon #14847 üzenetére
GTX460-ból volt kettő Meg sok mindenből már... de többet soha! Játszani akarok,és nem gépet hangolni,meguntam... mindig a legerősebb egy gpus.. ha ati akkor az
Amúgy nyugodtan rárakhatod arra Corsairra az 580SLI-t ha megfekszik akkor szerintem belefér a gariba,esetleg akkor rá tudnál fizetni ha meg nem úgy is jó... az biztos nem fog magával vinni semmit,az egy jó táp.
(#14849) BeLucZ
Jaja...nézegetem,de kicsit bizalmatlan vagyok. Az biztos,hogy abból nem én leszek az első akinek a topicjában lesz ha lesz...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest