- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Az a bibi, hogy egy 7800GT is többe kerül mint egy 7900GT és a 7800GTX is több mint a 7900GTX beírt ára és ugye te sem gondolod, hogy a jobb kártya olcsóbb lesz
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
MegalodonS
őstag
Latom Te aztan mindent TUDSZ !
Szerintem eloszor meg kellene gondolnod kinek mit is irsz.Vannak itt azert olyan emberek is,akik hidd el ertenek a dolgokhoz es nem csak a honlapokra hagyatkoznak,hanem vasarolnak es kiprobalnak a valosagban is dolgokat.Ne a hozzaszolas szammal dontsd el ki mennyit tud de akar ez is egy kicsit szamithat.
Hogy mennyi lessz az ara?Majd ha megrendeled es kifizeted majd megtudod,addig meg felesleges ezen vitatkozni.Remelem a honap vegen mar tenylegesen ott lessz a polcokon.
Altalaban ha kijon valami uj a regebbiek ara csokken, de most szandekosan le akarjak nyomni az arakat es nehogy a 7800GTX=7900GTX + - keves elteressel,ez az Ati elleni agresziv politika,ami a vasarloknak kedvez.Azert kivancsi vagyok mit is tud majd valojaban,mondjuk az Ati csucs karija ellen.Szep dolgokat irnak rola eddig! -
westlake
félisten
huha.. most aztan annyira osszetortem lelkileg, hogy nincs is ertelme tovabbi eletemnek..
ha ma vegeztem a meloval, a dunaba vetem magam... ecsem..
#347: haha.. te vagy az uj ugeletes ''most jolmegmondom?'' ugyes.. kockacukrot neki!!
ja, majdnem elfelejtettem... te ugye az okos forumozok koze tartozol??
[Szerkesztve]Play nice!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest