- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz syLVer30 #2720 üzenetére
Nem ilyen pici a különbség...vmi gebasz van nálad...
Ha az SM3.0 pontszámod nem esett volna vissza, pl. csak ugyanúgy 600 lett volna mint az első esetben, akkor 1525 pontot kaptál volna...
De ezek az eredmények elég gyenguszok...
BIOS-ban AGP Aperture Size 256MB? Annyi legyen!
Tuningnál az AGP frekid mászik az FSB-vel? Ha igen, próbáld fixre tenni...okozhat gondot a szinkronizáció...primus inter pares
-
syLVer30
csendes tag
válasz Rover623 #2751 üzenetére
Jónapot mindekinek!
BIOS-ban belőve az AGP:aperature size 256Mb-re, fix 66MHz.
Bár nem mindíg menti el normálisan elsőre az alaplap a BIOS beállításokat.
(szutyok AMI BIOS).
Még egy win reinstallt kipróbálok, mert kissé öregecske már (6 hónapos).
Viszont még mindíg stabil, csak a registryt kell kb hetente kitakarítani.Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
syLVer30
csendes tag
Újratelepítés előtt futtattam újra pár tesztet, annyi változtatással, hogy reseteltem a BIOS-t, és újra beállítottam
(számomra)érdekes eredmények jöttek ki:
3DMark 03: 9392 [link]
3DMark 05: 3854 [link]
3DMark 06: 1509 [link]
a 3DMark 05 kevesebb, de a többi picivel több lettNem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
Zozz
tag
Eladó egy 6600 GT kártya. 4 hónapos, garis.
Csere oka: upgrade egy 7800 GTX-re
Bővebben ebben a topicban:
http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=307593&start=0&len=1
Meg ebben a hírdetésben:
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=15348''Megzörgetek minden bokrot szeretem a kemény rockot!''
-
Floyd80
addikt
válasz syLVer30 #2754 üzenetére
Hali!
Ha már tuningolsz, mint a kergebirka
Ez a kártya vége? Stabil? Főleg a memória érdekel.
Thx
Azért megkérdezném a gyárat, mért 450-esnek adják el az eredeti 500-as ramot, ráadásul a tuning eredményeket nézve, még a feszültséget sem vették vissza, hogy megakadályozzák az OC-t. Persze ez nem baj, csak minek a parasztvakítás"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Flashget
félisten
Hi All!
Egy nagyon okos számítógép szerelő haverommal beszélgettünk a vásárlás előtt és rávilágított két fontos dologra:
1. gyakorlatilag minden ugyanaz ezeken a kártyákon (GPU, NYÁK terv, hűtő, néha RAM is
mert a HSI gond felbukkant más gyártóknál is és a gyári hűtő minden GT-n gyenge ...
megint jött valaki és böffentett sok okosságot, ahelyett hogy olvasgatott volna elöbb..
[Szerkesztve]Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz glacious #2761 üzenetére
az nem tudom mennyire minősít egy céget, hogy egy biost ad ki 2 különböző elven működő kártyájához..ilyet sufnituning cég tesz.
más kártyáknál is volt HSI gond tudjuk, de ott chipset driverrel frissités megoldotta.
ara nem tudok mit mondani aki megnyugszik, hogy a driverben GO-nak látja meg pci-e 16x-nak és minden fasza vele..csak mondjuk fps-ben a felét kapja játék közben..
-
glacious
addikt
válasz Flashget #2762 üzenetére
A sima 6600-nál egyszerű volt megoldani, bele az AGP-s biost, de itt nem jött be, valószínű a tápcsatlakozó miatt.
Ép ezaz hogy nem egyféle biost adtak ki hozzájuk, hanem volt vagy 5-6, és vagy jól ment a kártya vagy nem. Pl. az első szériások a legjobb 6600GT-k voltak az összes közül, csak nagyon hangos a hűtésük.
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
válasz glacious #2763 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el, hogy az első széria minden gyártónál ''mézesmadzagként'' funkcionál.
Tapasztalhattuk ezt ennél a karinál, de pl most az x1900-as ATI-knál is. Sokan panaszkodtak, hogy az első szériás XT-ket sokkal jobban lehett húzni, mint a mostaniakat.
Úgyhogy szvsz ne csak az első szériát nézzük egy gyártó esetében, hanem unblock az egészet. Nagyjából ez minősít.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Macccy
senior tag
válasz Flashget #2759 üzenetére
Kedves Flashget doktorúr!
''megint jött valaki és böffentett sok okosságot, ahelyett hogy olvasgatott volna elöbb.. ''
Tényleg nemtudom mi szúrja a segged a hozzászólásban, de ha már ügyesen összeollóztad, akkor nem ártana némi magyarázatot is írni rettenetes tudástáradból a fogatlan smiley és a ''böffentés'' mellé az átlag halandó kedvéért, mert így ... ennyi erővel magadnak is felírhattad volna otthon a falra. -
syLVer30
csendes tag
válasz Floyd80 #2758 üzenetére
HI!
Ha így haladok leszek még kegébb is
A kártya vége :595/1200, de nem merem ott járatni
Félek hogy esetleg túllövök a célon, és amúgy sem hozott számottevő gyorsulást(3-4%)
585/1150 -en meg nem melegedett tovább 46 foknál
De csak a tesztek kedvéért húzom a kareszt, mert amúgy sem játszom túl sokat, amivel meg igen, azzal alapban is elboldogul
Így is hatalmas előrelépés az előző kareszomhoz képest.
azzal tunningolva értem el 1714 pöttyöt a 3DM05-ben (9550 radeon)Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
glacious
addikt
válasz Face8814 #2766 üzenetére
Kivétel az Avixie
Innonál egyébként szépen látható a leépülés, a teljesség igénye nélkül. 1.6ns samsung ram, réz hűtés; 2ns-es samsung ram, réz hűtés; 2ns-es samsung ram, alu hűtés; 2ns-es infi ram, alu hűtés.
És most itt az új hynix ramos széria, ami megint jó lett.
[Szerkesztve] -
Stirlitz
senior tag
őő kicsit zavarba vagyok..új vagyok a Prohardware-en.
Helló a Forumlakóknak!
Vásároltam egy Gainward 6600gt karit, és most szeretném húzni csöppet. Erröl a kártyárol mi a véleményetek? -
C^^
őstag
-
Tuareg0
tag
válasz Flashget #2762 üzenetére
''ara nem tudok mit mondani aki megnyugszik, hogy a driverben GO-nak látja meg pci-e 16x-nak és minden fasza vele..csak mondjuk fps-ben a felét kapja játék közben..''
Ha ez az én hozzászólásomra akart válasz lenni, akkor leírom mégegyszer: _teljesítményre_ jó a kártya. 3DMark03-ban és 05-ben is hozza azt, ami egy nem normál 6600GT-től elvárható (sőt még több pontot csinál, mint a Tomshardweren). MHz visszaesésről sincs szó az én esetemben, mint a többi HSI hibás Inno-nál.
Szvsz ha 3DMarkban jól teljesít, akkor játékokban sem hiszem, hogy gyengébb lenne, mint egy olyan amit 6600GT-nek ismer fel. Igaz FPS-t egy játékban sem mértem (nem tudom hogyan kell). -
Stirlitz
senior tag
Nagyon durván néz ki a GPU
-
Ulrik
tag
Üdv!
Mennyire gáz ha egy ilyen Asus 6600GT játék közben 75C-n megy(Farcry)
Cseréljem le a gyári hűtést rajta, vagy bírja, mennyi az ami már nem egészséges neki? -
C^^
őstag
-
-
Flashget
félisten
biztos kiigazodsz a ph szakmai fórumok rengetegében, és tisztában vagy az olyan topicok felépítésével mint ezzel amik a ''bibliának'' számitó 1.hsz-el kezdődnek.
Tehát számodra azok semmit mondóak és tényként beírod, hogy a 6600GT kártya valamennyi hűtése szar, gagyi, rossz (megfelelő szó behelyettesitendő) valamint tojsz arra is hogy ezek az 1.hsz-k állandóan frissülnek ahogy egyre több a tapasztalat az adott hardverről mert egy okos hardver guru cimborád megmonta a frankót vagy az egyik osztálytársad...
tehát ha a te tudásod ennél több mint ami ott le van írva akkor elő a farbával és ami gonddal itt jelentkeznek userek én átadon szivesen a ''doktori disszertációmat'' ahogy Bobbacsi is megelégelte már a dolgokat itt ahogy nézem.
várom aktív tevékenységedet és másokon való segítőkészségedet ami nem csak abból áll, hogy az inno jó, az öszes gyári hűtés szar...
még annyit segítek..van itt pár user akikre érdemes figyelmed és tanulhatsz tőlük (természetesen magamat nem sorolom közéjük)
-
Fooler89
őstag
Tudtok a Rivatunneren kívűl valami monitórózó progit??? (vga monitorozó)
[Szerkesztve] -
syLVer30
csendes tag
Nyugi nekem mielőtt hűtést cseréltem, nem volt ritka a 95-100 fok sem[link]
Most a Zalmival meg ritka a 50 fok, ha nem húzom a kareszt
Átlagban 40-45 fok terhelve, 2D ben meg 35-38fok
Én rászántam ezt a plusz pénzt, mert 2 hónap alatt így is beleöltem a gépbe elég sok Ft-ot.
[Szerkesztve]Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
Lazarus666
tag
válasz Flashget #2785 üzenetére
Ez annyira szép volt hogy majdnem sírtam Könnyfakasztó beszéd volt!
[Szerkesztve]'' A interneten nem vótam meg minden Hanem köszönöm szépen őő hanem egy nagyon aranyos tézta demindegy! Bocskor Gábor intézte el a téztát! Szándokáán...''By Kelemen Béla kész vége :D alias Gátvéder
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz Flashget #2785 üzenetére
Hali!
Látom már kezd eleged lenni néha a dolgokból. No azért egy két smile-t betehettél volna, de tudom hogy néha teli szokot lenni az a bizonyos dolog. Igaz ami igaz jó lenne az hogy aki idetéved az olvassa el az 1.hsz-t, de neked nem kell mondanom elvégre te régebb és aktívabban fórumozó vagy mint én, hogy ezt nem szokták elolvasni(tisztelet a kivételnek ). Ezen meg kár idegeskedned hogy innen meg onnan hallotak valamit és az úgy van. Elvégre mi is mondunk dolgokat, amiket elhisznek vagy sem. De ez rajtuk áll akik ide jönnek segítséget kérni.
Macccy: Ne haragudj Flashget kollégára a hegyibeszéde miatt. Ez nem ellened szól. Csak néha elfogy a türelmünk mikor jön valaki és megállapít egy tényt amit eddig is tudtunk. Ez nem baj csak néha tényleg el kéne olvasni az 1.hsz-t, mert hát nem dísznek van ott. Én sem akartalak ezzel megbántani vagy letámadni egyáltalán, és örülök hogy a klubbhoz tartozol.CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
C^^
őstag
válasz LeslieG Jr. #2790 üzenetére
Valami lemaradt, konkrétan valami gombócos
-
LeslieG Jr.
őstag
Tudom! Be akartam rakni de nem jön be az oldal amiről a gombocós smile-t szoktam berakni. Úgyhogy most sajnos lemaradt a ''nyalós'' smile, pedig most illett volna berakni.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Fooler89
őstag
válasz LeslieG Jr. #2792 üzenetére
Tessék parancsolni!
http://www.kepfeltoltes.hu/060514/a032_www.kepfeltoltes.hu_.gif
hát ez nagyon nem az lett!
[Szerkesztve] -
Ulrik
tag
válasz syLVer30 #2787 üzenetére
jövőhéten én is berúházok egy VF700cu-ra
addig nyomom 75 fokon a farcry-t
Tényleg és mi lenne, ha mondjuk 2 év után megadná magát a kártya a 75-80 fok miatt,
(Pedig terhelve játék alatt ennyi, nincs húzva)
kiváncsi lennék visszavennék e gariba vagy csak annyit mondanának, hogy minek húztad azt kész, volt vkinek ilyen tapasztalata?
Vagy hogy tudnád bizonyítani, hogy nem volt húzva? -
C^^
őstag
70-80 fok ha kinyírja akkor sem olvasztja még meg.
Tyberius egyszer kiváncsiságból 140 fokig hevítette. Az nvidia is 145 illetve egyes kariknál 125fokot állít be küszöbértéknek. Ahhoz hogy a nyák megolvadjon elég nagy hőmérséklet kell.
Amúgy meg ahogy Foxi mondja. Te vagy az ügyfél, ha sumákolsz akkor azt nekik kell rádbizonyítani. De biztos kijavítanak ha nem így van. Rover tudja
[Szerkesztve] -
syLVer30
csendes tag
Valószínüleg előbb olvadnának meg a műanyag alkatrészek, vagy a forraszanyag folyna meg a PCB-n, semhogy az alumínium vagy réz alapú hűtés kellően felforrósodjon az olvadási pontjáig.
220V-nál meg előbb robbanának fel az alkatrészek, (amik nagyságrendekkel alacsonyabb feszre lettek tervezve), minthogy elegendő hőt termeljenek.Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest