- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz LeslieG Jr. #3198 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ha kikapcsolom a tápom és visszakapcsolom, akkor utána teljesen jól műküdik.
Mintha valami kihülne a kárlyán és csak hidegen produkálja ezt...
A gariztatásból meg már elegem van, mert most is van egy vinyóm már 3 hete csere alatt és sz@arnak a fejemre....Csak hitegetnek....Bezzeg a pénzed midíg jó nekik....Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz buherka #3201 üzenetére
Hát az is meglehet hogy tényleg nem a lesarkazás áll a hiba mögött. Ki tudja. De az biztos hogy ennek a karesznak nem kéne így működni. Ez nem egy régi Videoton TV amit meg kell várni míg bemelegszik és utána add normális képet.
A garitatásról meg annyit hogy teljes mértékben igazad van. Én is megjártam már egyszer az új moncsimmal(Samsung 770P) a gariztatást. De lópikula a seggükbe. Megcsináltam magam a moncsimat.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
buherka
addikt
válasz LeslieG Jr. #3204 üzenetére
Hát egy ilyen kareszt nem hinném, hogy nekem sikerül megcsinálnom.
De hidd el ha neked sikerülne megcsinálnod, akkor 100x jobban vinném hozzád, mint a boltba .Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz glacious #3205 üzenetére
Nekem is volt rajta ilyen szivacskeret, de az úgy össze volt gyűrve, mint a dög, ezért azt kukáztam is.
A GPU 4 sarka körül vannak félgömb alakú gumitávtartók és a magnak a magasságával egyeznek.
Szerintem ezek nem engedik a laesarkazást, mivel nem is lehet billegtetni rajta a hűtőt.
Valamaelyik tajvani kis suttyó be volt baszva meló közbe és leejteete.....Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz buherka #3206 üzenetére
Hát ha profin értenék hozzá akkor megcsinálnám, de akkor már gyáram lenne , de nem értek hozzá csak hobby szinten az elektronikához másnéven semmit . Meg azért más a sajátommal szórakozni mint egy másik emberke cuccaival. Nem vállalnám a te érdekedben mert nem szeretném elrontani mégjobban, és akkor már a bolt sem venné vissza. És akkor az ablakon kidobtál több 10e forintot. Meg ezért sem vállalnám.
Szerintem vidd vissza és ott nézzék meg. Ha jelentkezik a hiba akkor ki kell hogy cseréljék egy normális vidkareszra.CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
timin
csendes tag
Mért kell várnom egy inno3d 6600gt AGP-ésre egy hetet a helyi boltvezető szerint Nógrádmegyébe manapság Magyarországon mikor a pénzem meg van rá. Na erre dobjon fel valaki valamit
-
syLVer30
csendes tag
válasz buherka #3207 üzenetére
wazze ez nagyon csúnya
Hasonlót utoljára a memóriahibás TNT2 kareszom csinált kb 5 éve(régi szép idők...)
Még jó hogy garis volt, azt kicserélték, persze nem kis idő alatt
timin
Valószínü nincs nekik raktáron, és csak hetente(vagy ritkábban) mennek a nagykerbe árúért. Sok üzlet kis raktárkészlettel dolgozik, mivel az árak akár hetente változhatnak.
[Szerkesztve]Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
válasz buherka #3193 üzenetére
nem figyeltem az este a topicot,de ez új kártya volt...(boltból való)?
Mert ez esetben vidd vissza a gyári hűtővel és imádkozz, hogy ne vegyék észre, jobb esetben kapsz helyette egy másikat.
Nehéz ügy lesz már látom.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
syLVer30
csendes tag
válasz buherka #3212 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy memóhibás, csak azt, hogy nekem az volt
Csak megemlítettem, hogy ilyet csinált a kártya.
Azóta nem is veszek noname cuccot, még akkor se ha nem saját használatra vásárolom.
Sőt a környezetemben sem ajánlom senkinek a névtelen cuccot (pl AVIXIE), mert inkább pár ezrest kiadok pluszban, és ha van gondom, akkor utána tudok nézni
[Szerkesztve]Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
buherka
addikt
válasz moongoose #3211 üzenetére
Látod kedves barátom, én is ettől tartok, hogy nagy kálvária lesz mire ezt kicserélik... .
Holnap átviszem a szomszéd sráchoz és belerakjuk a gépébe és bennehagyom egy pár napig.
Ha ott is ezt csinálja, akkor viszem vissza, mást nem tehetek.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz syLVer30 #3213 üzenetére
Van itt nálam egy haveromnak egy behalt Saphire Radeon 9600-as kártyája, és meghalt rajta a memória.
Tök ugyanígy néz ki a kép, mint nekem.
Csak azzal a kicsiny kölönbséggel, hogy az övén már nem hajlandó normálisan bejönni a kép.
Ergo: halott kártya!Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
syLVer30
csendes tag
válasz buherka #3215 üzenetére
Elképzelhető, hogy előbb-utóbb a tiednél is folyamatos lessz ez a jelenség
(De ezt már többen is mondták ha jól emlékszem előttem).
Lehet most még valami miatt csak néha csinálja, de sztem jobban jársz a garis cserével.
Persze ''eredeti'' állapotára vissza kell állítani a kártyát, hogy a bótba ne vegyenek észre semmit
Ha korrekt az üzlet , valószínű kicserélik (csak ne szólj nekik, hogy levetted a hűtést).Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
buherka
addikt
válasz syLVer30 #3216 üzenetére
Már arra is gondoltam, hogy egy kicsit berakom a mikróba, hogy tutira kicseréljék mert így már sikerrel jártam egy párszor ( de főleg másoknak csináltam ).
De az a gáz, hogy ha észreveszik, hogy a hűtést levettem akkor visszakapom a teljesen halott kártyát, az meg nem lenne buli... .Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
syLVer30
csendes tag
válasz buherka #3217 üzenetére
''Már arra is gondoltam, hogy egy kicsit berakom a mikróba''
Wazze ilyet se hallottam még
De ebből valószínű mikró csere is lenne
Én egyszer tettem be véletlenűl egy fémmel futtatott szélű tányért, és szikrázott mint az állat azóta nem is a legjobb szegény mikrómNem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
buherka
addikt
válasz syLVer30 #3218 üzenetére
Persze márkás mikró az sosem árt .
Jól lehet így gariztatni, mert a kondikat teljesen hazavágja rajta.
De végül is a teljes áramkör elszáll a mikrotól.
És semmi külsérelmi nyom
Persze nem fél óráig köll bennhagyni
Első pár szikrát meg szoktam várni és akkor már tuti a dologOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
Ezt egy elektroműszerész barátom javasolta, aki igen keményen űzi a szakmát .
Ebbe az a buli, hogy nem vizsgálgatják a terméket, mivel teljesen halott....
Amin persze nincs mit vizsgálni....Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
hyperspace
őstag
szeretnek velemenyt kerni arrol, hogy erdemes-e agp-s leadtek 6600gt-t lecserelni egy pci-e-s msi 6600gt-re...??
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
KrAt
veterán
válasz hyperspace #3222 üzenetére
Szerintem igen. Platformváltás?
-
syLVer30
csendes tag
válasz buherka #3219 üzenetére
Én is csak kb 10 mp re kaocsoltam be szerencsétlen (S@msung) mikromat, de ekkora poént még nem hallottam garanciális csereok létrehozására (pedig a munkahelyemen láttam már pár elvetemült dolgot , amit persze ki is cseréltek garanciálisan, tőlünk meg vitték vissza taiwanra selejtezésre a gyártóhoz )
Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
Ademon
csendes tag
Egy MSI 6600GT-t gyari hűtéssel meddig lehet húzni, ha egyáltalán lehet ezzel?
-
buherka
addikt
A szomszéd srác beleejtette a csavarhúzót az alaplapba szerelés közben, de persze az apuci félkilós csavarhúzóját.
Mondanom sem kell, hogy nem tett jót neki a dolog, mert mindjárt összevissza muzsikált az alaplapi hangkaresz.
4 másodperc mikrózás mindjárt a klinikai halálba küldte az aranyost.
Már aznap kapott egy vadi újat, mivel 3 napon belül volt .
[Szerkesztve]Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
syLVer30
csendes tag
Gyári hűtéssel nem igazán kellene tunningolni, de attól függ milyen minőségű a hűtés.
(ahogy az 1.hsz ben is le van írva, nem a legjobbak a gyári hűtések )
Szerintem ha húzni akarod a kártyát, akkor cseréld le a hűtést, és akkor kissebb az esélye hogy megfőzd. Persze azért csak óvatosan tunningal, még egy jó hűtéssel is.Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
Szitymó
tag
Hány fok lehet egyébként a gpu vége ahol bemondja az unalmast?Olvastam a neten ijet hogy egyes gyártók 100 fok fölött is garantálják a müködést de elég elképzelhetetlennek tartom hogy ugy még vigan járjon egy kártya.
-
syLVer30
csendes tag
válasz Szitymó #3228 üzenetére
Nekem is ment 100 fok körűl a gyárival a karesz sajnos.[link]
De elég hamar felmelegítette a ház belsejét, pedig jól szellőzik. [link]
Pillanatok alatt éreztem a venti által kifújt levegőn, hogy meleg van odabent
Annak ellenére, hogy 3 venti volt a gépben, (8cm oldalt,2x 8cm elöl), elérte a gép belseje is az 50 fokot.
A Zalmival a kártyán, +hátul egy 12cm revoltek ventivel most a zárt házban 25-27 fok van (a szoba most 24).Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
-
Szitymó
tag
Panel szintúgy, lakásban lévő hőfokkal nemszokott gondom lenni, a 6600gt-m ével annál inkább .Ezt a 97 fokot terhelve egy c3d gyári hütése csinálta?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
syLVer30
csendes tag
válasz Szitymó #3235 üzenetére
Nekem nyáron a lakásban lévő hőfokkal szokott gondom lenni, me' eléri a 35-38 fokot is
Ilyenkor jön a SufniLégkondi (az egyik TV sorozatban látott ötlet alapján)
Gyárival csinált 125 fokot is, de akkor már kinyomtam a gépet
-
LeslieG Jr.
őstag
Napsütéses madárcsicsergős szép jó reggelt minden fórumlakónak!
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
addikt
válasz LeslieG Jr. #3238 üzenetére
Jó reggelt, (tegnap nagy volt a halálozási arány ) illetve szebb napot, mint a tegnapi.
MOD: Jöhet az nem privibe is, de tedd offba
[Szerkesztve] -
fradi81
veterán
hali
van-e olyan progi ami megmondja milyen márkájú a kártyám?
mert meghalt és kicserélték egy olyanra amin semmi felrat meg semmi, kiváncsi lennék rá.moto g72, Ninebot d28e
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz fradi81 #3242 üzenetére
Az everest a regisztrit listázza. (ha jól tudom) Pl az SB Live hangkártyám fel van moddolva Audigy4 Pro-ra, és az everest szerint Audigy4 Pro-ra van a rendszeren.
Viszont amikor bekapcsolod a gépet, még a bios előtt Ki kellene íródnia a VGA típusának, mekkora memó, STB... Legalábbis az enyém minden elképzelhető adatot kiír, igaz hamar tovább lép, és a legtöbb esetben nem is látni, mert a monitor akkor még nem melegedett be annyira, hogy bármit meg is jelenítsen..
Szal bios közben reset, és gúvadni a monitorra...
[Szerkesztve]40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
zolynet
veterán
Nap süssön Tirátok
Szépjóreggelt!!!Life is too short to stay stock!
-
tiv83us
veterán
válasz Sándor -P20- #3244 üzenetére
''Az everest a regisztrit listázza. (ha jól tudom) Pl az SB Live hangkártyám fel van moddolva Audigy4 Pro-ra, és az everest szerint Audigy4 Pro-ra van a rendszeren.''
Ha jol ertettem o kizarolag a markara kivancsi, azzal pedig nehez atvagni az everestet, mivel egy nVidia driverrel nehezen fogsz beloni egy ATI kartyat.
A kartyan levo chipsettel pedig szintugy nemfog felre informalni.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz tiv83us #3247 üzenetére
Nem tudom, lehet..
Én úgy értelmeztem, hogy a típusra kíváncsi.
Mivel ez egy erősen Nvidia jellegű fórum, fel sem merült bennem, hogy ATI-ra is gondolhat...
Szal sztem a legbiztosabb a bios enlőtti képernyő, amikor a vidzsuga bejelentkezik. Az legalább tuti... Amíg át nem írták a kártya biost...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz Bobbacsi #3245 üzenetére
Nézegettem az oldaladat, és a ''hasznos dolgok'' link alatt megakad a szemem a ''ForceWare driverek összehasonlítása'' táblázaton.
Nos az érdekelne, hogy a ForceWare 76.50 Beta driver mennyire megbízható?
Tehát a béta jellegből adódóan nem hajlamos némi megmagyarázhatatlan jelenségek produkálására??
Csak azért érdekel, mert néha hosszú ideig tartó tömörítésekkel / kódolásokkat szoktam a gépet szórakoztatni, és nem nagyon szeretném ha több órás tömörítés elszállna egy bolondos VGA drivernek köszönhetően.
Szal csak akkor próbálnám ki, ha másnál már bizonyítottan, stabilan müxik...40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Szép csütörtöki napot mindenkinek.
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest