- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Macccy
senior tag
válasz LeslieG Jr. #2690 üzenetére
Amúgy tévedtem, a hőmérséklet megy feljebb is, mert jó fél óra Oblivion megmelegíti 76 fokosra is. Most ez az új top. Kíváncsi vagyok mi izzasztja meg ennél jobban ...
Mire céloztál az ''átmeneti állapot'' -tal? -
-
LeslieG Jr.
őstag
Pont erre hogy lesz ez még több is mint 62C fok. A gyári hűtők valami oknál fogva nem egy életbiztosítás a karesznak, bármennyire is jó az első benyomás. Én is így voltam vele a Gigabyte 6600GT PCI-E-es karimmal. Egy ideig jó míg 75C fok körül van aztán ezek a gyári hűtők is elkezdenek zajosodni, de hogy ez miért törvényszerű azt nem tudom.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
V.ki
aktív tag
31k-ért sztetek jó vétel egy Inno3D-s 6600GT?Hűtéssel mi a helyzet?Akivel beszéltem,az azt mondta,hogy egy kicsit hangosabb,mint a többinek,amúgy semmi baj vele.Igaz ez,vagy hűtőt is kell vennem hozzá?(nem akarom húzni)
-
Tomi 16
őstag
Hy Tagok!
Képzeljétek el ma úgy megszívtam ugyanis éppen Batllefield-2őztem és amikor játszottam vele akkor csak egy koppanást hallottam megnézem és a HSI-nek az oda fogatója elengedte magát.
Na hát mondom ez remek,szedhettem szét a gépet és ujra felraktam de most már megfesszítettem a műanyag fogatólyát.
Valakinek volt már ilyen problémája -
LeslieG Jr.
őstag
válasz Tomi 16 #2705 üzenetére
Hali!
Nem mondod hogy az a műanyag pöcök elengete a bordát? No akkor biztos a meleg miatt engete el mert ''elfáradt'' a műanyag a melegtől. Még jó hogy koppant és észrevetted, mert lett volna ott grillpipi party a gépedben.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Tomi 16
őstag
válasz LeslieG Jr. #2707 üzenetére
Nagyon durva volt hallod....
Annyira megijedtem mondom mi a fene lehetett,nemtán mondom bedarált vm-it a venti aztán látom hogy az a műanyag fogatóka ott hever a gép alján meg a rugó is. -
LeslieG Jr.
őstag
válasz Tomi 16 #2709 üzenetére
Akkor gondolom izzadtál rendesen. Elvégre befűtötte a szobádat a borda nélküli HSI híd. Még tényleg jó hogy nem eset bele egy ventibe, mert akkor durrant volna egy nagyon, és kár is keletkezhetett volna.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
C^^
őstag
Leghangosabb és a legrosszabb a hűtése a 6600gt-k közül.
Olvasd el az 1.hsz-t.
amúgy minden 66gt-nek cserélni kell a hűtését, egyedül a Leadtek-nek elfogadható (LeslieG Jr. Aláírását olvasd el )
Amúgy a 31k szerintem reális, csak a HSI-problem miatt vigyázni kell vele.
De ha jót fogsz ki akkor ugyanaz mint a többi
moongoose: Idleben 1 fokot, LOAD: 60ból lett 56-57közt lépcsőző állapot. (12v-on szerintem lenne jobb is, de így most viszonylag elég halk a gépem). Amúgy nem is bánom hogy a zalmi lelóg az AGP-s karikról, pont jó helyre megy a levegő A csipszetet nem láttam még 26°C felett, a wincsim is 27°C(250es samsung) A proci meg 55ig megy terhelés alatt (barci elég kazánház, szal nem érdekel, szerintem ez még normális pláne hogy húzva van. IDLE: 45-47°C). Majd a másik winyóra leszek kivi amit hoznak a döglött maxtor helyére, mert 80asra nem akarok hűtést tenni. Szobahőmérséklet a megszokott 22-22.5. Tavaj nyáron a rekord 27 fok volt itt.Majd holnap csinálok képet, csak az akku töltőn van.
MOD:V.ki: Ha döglött rajta a HSI- akkor gariztatni kell, olvasd el az első hozzászólást, INNO részleg.
[Szerkesztve] -
syLVer30
csendes tag
Megint tunningoltam 1 kicsit
[link]
50MHz-t toltam a proci FSB-jét(230/2070ról 280/2520-ra), és aligváltozott az eredmény.
úgytűnik itt a procitunning nem hoz semmi plusztNem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
Lazarus666
tag
Helló!
Szerintem nézz szét itt a PH-n! Valamivel olcsóbban kaphatsz más márkájú zsír új garis kártyákat!!(és ahogy látom nem akarod húzni tehát akkor sztem nem csak én hanem mások is ajánlom a Leadtek-et)
[Szerkesztve]'' A interneten nem vótam meg minden Hanem köszönöm szépen őő hanem egy nagyon aranyos tézta demindegy! Bocskor Gábor intézte el a téztát! Szándokáán...''By Kelemen Béla kész vége :D alias Gátvéder
-
syLVer30
csendes tag
válasz glacious #2718 üzenetére
3DMark_06 2520Mhz procival: 1490[link]
3DMark_06 2070Mhz procival:1488[link]
Ez mitől lehet?
2pont különbség 450Mhz ellenében?(ez bőven benne van a mérési hibahatárban)
Vagy ennyire szutyok a mobó, vagy a proci?Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
Lazarus666
tag
válasz syLVer30 #2720 üzenetére
Valamiért csökkent az sm03-as teszt pontszáma a cpu-jé nőtt és ezért kaptál ugyanannyit!!
'' A interneten nem vótam meg minden Hanem köszönöm szépen őő hanem egy nagyon aranyos tézta demindegy! Bocskor Gábor intézte el a téztát! Szándokáán...''By Kelemen Béla kész vége :D alias Gátvéder
-
C^^
őstag
válasz diablo1984 #2721 üzenetére
De ez akkor az ''új'' fajta msi hűtő.
Volt róla szó, TheSilencer-nek is ilyen antisütöde karija van, bár ő rátett egy NVsilencer-t.
De a Leadtek-en és ''ezen'' az MSI-n kívül cserélni kell (ajánlott). -
LeslieG Jr.
őstag
válasz syLVer30 #2720 üzenetére
Hali!
Hát azért nem változik a pötty mert a 3DMark06 a vidkareszra van kihegyezve. Itt tényleg a vidkaresz izzad és nem a ''gép''. A proci itt a gyenge láncszem szvsz.CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
syLVer30
csendes tag
Na az utsó tesztem eredménye:
3DMark 06:1480[link]
Proci:1980 Mhz
Ram:440Mhz
Videókaresz:585/1150Mhz
Nem is tunningolgatom tovább, mert sokat már úgyse nyerek vele.
Majd a procicsere után, ha megveszem s754 3000+ A64-t.
bazz rosszat linkeltem be először
de kijavítottam
[Szerkesztve]Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
SimS
senior tag
válasz Tomi 16 #2706 üzenetére
INNO VÉDŐBESZÉD ON:
Azért csak nem olyan rakás kaki az az inno ha sokaknak az van, és 98%uk elégedett vele
ráadásul ha jól vettem ki Maccy szavaiból, ő is egy olyat fogott ki a problémás 6600GT szériából ami jó!!!
és hát miért veszik az emberek az inno-t? mert (ált.) olcsó
és mibe találják a legtöbb hibát amiből sok van!! (erre példa a suzuki és a ferrari - csak mondtam valamit)
Ha eltekintünk attól h 6600GT milyeneket kapott HSIből az Inno-tól akkor minden tulaj elégedett a felső és középkategóriás karijával, jogosan
INNO VÉDŐBESZÉD OFF
hát még hátra van ma egy winfostelepülés...jaj de sokáig tart még
és hol van ilyenkor TheSilencer?
SimSYour journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
Lazarus666
tag
Hát ez az hogy Maccy is kifogott egyet és ezen van a hangsúly hogy ki kell fogni a jót
És ha végre kihagyná az inno a project-jük ezen részét akkor sztem elmondhatnánk hogy az inno kártyák azok nagyon is jó kártyák
DE addig sajna ne várjatok mást
Tényleg a másik meg hová lett mindenki ez így nem buli de nem ám!'' A interneten nem vótam meg minden Hanem köszönöm szépen őő hanem egy nagyon aranyos tézta demindegy! Bocskor Gábor intézte el a téztát! Szándokáán...''By Kelemen Béla kész vége :D alias Gátvéder
-
syLVer30
csendes tag
Hát ez kész...
Átraktam az öcsém gépébe a kareszt, és alapból 1535pötty
Sempi 2800+ 1760Mhz -re húzva.
(asszem lenyúlom tőle )
Na vazze és pikcsőrt nem csináltam az idegtőlNem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
Fooler89
őstag
Szerintem a megoldás az Innora hogy csak garanciálisan szabad megvenni és akkor nem lesz gond! Ha Hsi hibás akkor meg le kell cserélni másra!
Ja és meg egy: mindenki olyan kártyát vegyen ami számára ideális!
[Szerkesztve] -
jóreggelt a társaságnak....
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
LeslieG Jr.
őstag
Mindenkinek nagyon szép és madárfióka kikelős reggelt kívánok!
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Macccy
senior tag
válasz Lazarus666 #2733 üzenetére
Ki kell fogni, ez tény, és csatlakozom az előttem szólókhoz, akik szerint garanciával meg kell venni! Egy nagyon okos számítógép szerelő haverommal beszélgettünk a vásárlás előtt és rávilágított két fontos dologra:
1. gyakorlatilag minden ugyanaz ezeken a kártyákon (GPU, NYÁK terv, hűtő, néha RAM is) tehát olyan kiugró nagy különbség nem lehet pl. ASUS javára (tudom Leadtek-nek és MSI-nek más a hűtője) találni ami megindokolja a +30% (!!) felárt.
2. (ez a kedvenc pontom) HA MÉGIS ROSSZABBAK AZ INNO KÁRTYÁK, akkor az új vásárlói törvényekkel és persze a megfelelő értékesítő hely kiválasztásával ez a kártya még akár főnyeremény is lehet, mivel bárminemű meghibásodás esetén a bolt kicseréli, mert nem javítható, tehát jó esetben nem kell 15 napot se várni ha a hibát prezentáljuk nekik.
De mondom ez egy szélsőséges eset és nem arra megyek, hogy újra és újra kicseréltessem és 1-2 év múlva visszakapjam a vételárat, de megtehetném ha elromlana! Ha viszont húzza 1 kerek évig vagy tovább, akkor valószínűleg nem hibás cucc került a mancsomba és akkor esélyes, hogy elmegy még egy évet, ami alatt meg úgyis kicserélem. -
Sándor -P20-
senior tag
A mai az tényleg jó reggel volt....
Arra ébredtem, hogy csörög a telefonom..
Mehettem melózni, mert valami idiotta nem figyelt oda...
De legalább túlóra hegyek.....40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Macccy
senior tag
Ja de még ennyire sem kéne általánosítsanak, mert a HSI gond felbukkant más gyártóknál is és a gyári hűtő minden GT-n gyenge ...
Ráadásként Tomi 16 -nak is C3D kártyájáról esett le a HSI hűtő (megjegyzem ez is előfordulhat bármelyik gyártónál és még hő se kell, ha a pöcök fogai nincsenek rendesen ''terpeszben'') -
Macccy
senior tag
válasz Sándor -P20- #2745 üzenetére
dől a lé $$$ ...
Akkor mégiscsak SZÉPJÓÓ REGGELT
... huhh, így utólag is ér bekívánni remélem -
Tuareg0
tag
Az én Inno 6600GT-m is HSI hibás (?), mégsem vittem vissza,mert teljesítményre nincs vele probléma. Mindössze annyi, hogy 6600GO-nak ismeri fel, de én meg nem azt figyelgetem egész nap, hogy minek ismeri fel, hanem használom.
Még a hűtését sem tervezem lecserélni, mert minek? Tuningolni nem akarom, és a hőmérseklete 60 fok fölé még sose ment, játék közben is általában 50fok, terheletlenül 43-44. És nem is hangos egyáltalán, szal sok értelmét nem látom lecserélni. -
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest