- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
tomika111
tag
Mennyiért lehet manapság eladni egy 6600GT-t?
Ja a márkája Inno3d és pci-exYou'll never walk alone
-
Floyd80
addikt
Egy kis problem emberök
3DMark03 utsó tesztnél (GT4) a kép alja néha becsíkozódik, már a loading screen-nél is.
Először tuningra gondoltam, mert először 1100-es ramon csinált ilyen, de most alap frekin is becsíkozódott. Sajna nem ment a fraps így képem nincs. Lehet a monitor hibája?
TFT 8ms-el. Csak azért gondolok a monitorra, mert pl FIFA06-ban van egy kis utánhúzása a TFT-nek, (amit ugye homályos, enyhén csíkos képként látunk gyors labdák esetén) és ez is olyan kb, csak a kép alján. Na ezt jól megaszontam
Valakinél hasonló?"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
tomika111
tag
válasz Floyd80 #3361 üzenetére
Bocsi de ez nem igy van FIFA 06 függő vagyok és nekem pedig 12ms-os LG 1730s-em van és nem csikos a kép és nem is homályos próbálj meg állítgatni a driverben mert a fifánál tuti ott van a probléma nekem is ott volt azóta jó!
Pl.kiválóminőségre állítsd a karit és próbálj meg bekapcsolni
Anizopróp mipmap szűrés optimalizálása
Tripla pufferelést kapcsold ki
A negatív lod eltolás pedig a csatolás menüpontra legyen húzva
Kb ennyi és a fifa jó is lesz
HAJRÁ LIVERPOOLYou'll never walk alone
-
mgeris
tag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy vettem egy 360-as chieftec tápot a leírásomban szereplő confighez. Combosabb játékoknál (NFSMV, FEAR) kiírta, h áramellátási gondok vannak, és visszavesz a vkari teljesítményéből. Most vettem egy coolermaster 430 extrem power tápot (1 hetes), a videokarim tönkrement, de gariból cserélték, ma hoztam el, szóval az is vadi új (club3D). Az nfsmw megy szépen, elkezdtem FEAR-ezni, és megint kiírta ezt a faszságot. Most mi csudát csináljak?
Thx.Control is nothing without power.
-
Floyd80
addikt
válasz tomika111 #3363 üzenetére
Okés, kipróbálom.
Én csak erről beszéltem:
[link]
és csak a FIFA-nal tapasztaltam, mert itt van talán a leggyorsabb képváltás.
Persze most már a szemem is jobban hozzászokott a TFT-hez, de kezdetben nagyon fura volt CRT után. Amúgy most a World Cup06-ot nyüstölöm. Hát van pofájuk ilyen fos grafikát elénk tolni. A gyep az kriminális, lehet vagy 8bites.
[Szerkesztve]"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Floyd80
addikt
Hali!
És ezt mi írta ki? A driver? nekem is C3D-m van, 2 vinyó, 1író, tuner, hangkari, 4db 8cm-es venti, USB egér, és ezek egy 400-as Azona tápról (3éves).
Itt volt valahol egy link egy oldalhoz, hogy mi mennyit fogyaszt a gépben. Valaki nem emlékszik rá?"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Foxi
senior tag
válasz Floyd80 #3367 üzenetére
Az az oldal nem túl megbízható Főleg hogyha figyelembe vesszük, hogy hasonló Azona tápod lehet mint nekem ami 12v-on 8 ampert tud leadni... És mégis megy a vas, szóval azokon az oldalakon sokkal többet számol mint a tényleges.
Ui.: Igen tudom hogy ez elég gyengus de ha minden jól megy nem sokat kell már így kibírnia aztán nyugalmazom szegényt.
[Szerkesztve] -
syLVer30
csendes tag
-
Reac^
őstag
válasz ---Lasali--- #3327 üzenetére
''hdr is van szoftveresen'' -> Sima HL2-ben hogy csinálsz HDR-t?
Mert tudtommal csak a Lost Coast-ban van.1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
mgeris
tag
válasz Floyd80 #3367 üzenetére
Ja, a driver. Elkezdett laggolni a game (egyébként sem futott valami fényesen szépen), nyomtamegy alt+tabot, aztán ott volt az üzi. Korábban is ezt csinálta, de akkor azt hittem, h kevés és/ vagy szar a 360-as táp. De hogy ez a szar konfig szarakodjon egy 430-as táppal (ami azért nem mercury) az túlzás. Holnap újrahúzom a gépet, aztán meglátom nem szoftveres szopás van-e véletlen. Csak ha nem az, akkor most mit vigyek szervízbe?? Everest 11,43 V-ot mért a 12-es ágon, de ugyanezt mérte az előzőnél is, so nem nagyon hiszek neki...
Control is nothing without power.
-
syLVer30
csendes tag
Szép jó reggelt minden fórumozónak (végre péntek van )
Nem lehetséges, hogy ez a fesz egy kissé alacsony? Mert nálam pl 12.06V ot mutat az ASUS PCprobe. Ki kéne mérni azt a fránya 12V-os ágat egy multiméterrel, mert az alaplapi érzékelők nem éppen hiteles feszültségeket mérnek. (nekem is volt hogy 12.12 mutatott, műszerrel meg 12.01 et mértem).
Ez ráadásul több mint 5% eltérés a kívánt feszhez képest.
Ez több mint gyanús feszültségesés.
Esetleg próbáld meg , hogy BIOS-ban megnézed a feszt, utána lehúzol minden tápot, ( csak az alaplapon+vidkareszen hagyod rajta a csatikat) ismét megnézed, ha itt látsz jelentős eltérést, akkor gáz van valamivel.
[Szerkesztve]Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
Silencer83
addikt
Faszikaim rostelem magam, amiert nem irtam mostansag , megyek 9.00-ra Szociokulturalis Animacio kollokvium, jovo7 pentek uccso Szigorlat, jun 10-en Xedike
ALLAMVIZSGA vazze ....
most kicsit lesz idom ismet, aztan nem usztok meg
Udv Minden Tesomnak es Faszingernek -
addikt
válasz Silencer83 #3380 üzenetére
Sz@r ügy (bár én, ha egy szót se tanultam volna az államvizsgára, akkor is legalább 3-as lett volna.)
Jó reggelt, derült időt. -
-
syLVer30
csendes tag
válasz horvathkrisz #3382 üzenetére
Már én se használom a probe-t
Hőfokokat a rivatunerrel nézem, a fesz-t meg ha gyanus akkor multiméter, amúgy meg
az nVidia progiját, vagy az everestet használom.Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a videót. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos.
-
zolynet
veterán
sziasztok!
én nem nézek hőfokot...mert nem vagyok otthon /Szeged, ahol mellesleg borfesztivál van ezen a héten, szerintetek hazamegyek /
kíváncsi leszek azért a nyárra mert még nyári hőm mérés nem ment ezzel a gépemmel, viszon most több mint optimalLife is too short to stay stock!
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz horvathkrisz #3382 üzenetére
Nem tudom...
Amíg megvolt az ASUS alaplapom, a PC Probe-t használtam és tökéletesen meg voltam vele elégedve.
Az MBM-et nemrég letöltöttem, feltettem, majd egy fél óra kinlódás után a szofverpokolba száműztem. Egyszerűen nem voltam képes normálisan beállítani.
Azóta vakon bízom a vizemben, meg a deszka védelmében....40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
mgeris
tag
válasz syLVer30 #3379 üzenetére
Háát. Sajna nincs egy fél multiméterem se. A kérdésem viszont továbbra is az, hogy akkor mivek van a baj? A táp szar, a kari, vagy esetleg az alaplap lehet még ludas? Mert ha kevés a fesz (szerintem is az) akkor az elvileg a táp parája...De nem lehet ezen szoftveresen állítani? Mint pl proci tuningnál fesz-emelést...? Vagy az veszélyes móka gyári hűtővel?
-
-
mgeris
tag
válasz Sándor -P20- #3391 üzenetére
Direkt solo korbácsot hagytam neki, egyedül van rajta a kari...
-
Bobbacsi
veterán
Igen ,ha kipipálod azt az értéket is figyeli Nálam 3,29V-ra kellett állítani és akkor nem sipolt fütyült villogott De ha 2,05V-on van és azt alacsonynak érzi és azért villog ( kikapcsolhatod a hangjelzést is ha akarod ) A Trayben sajnos csak egy érték jelezhetö ki vagy az alaplap vagy a CPU hömérséklete.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest