Hirdetés

Aktív témák

  • Macccy

    senior tag

    válasz Lazarus666 #2733 üzenetére

    Ki kell fogni, ez tény, és csatlakozom az előttem szólókhoz, akik szerint garanciával meg kell venni! Egy nagyon okos számítógép szerelő haverommal beszélgettünk a vásárlás előtt és rávilágított két fontos dologra:

    1. gyakorlatilag minden ugyanaz ezeken a kártyákon (GPU, NYÁK terv, hűtő, néha RAM is) tehát olyan kiugró nagy különbség nem lehet pl. ASUS javára (tudom Leadtek-nek és MSI-nek más a hűtője) találni ami megindokolja a +30% (!!) felárt.

    2. (ez a kedvenc pontom) HA MÉGIS ROSSZABBAK AZ INNO KÁRTYÁK, akkor az új vásárlói törvényekkel és persze a megfelelő értékesítő hely kiválasztásával ez a kártya még akár főnyeremény is lehet, mivel bárminemű meghibásodás esetén a bolt kicseréli, mert nem javítható, tehát jó esetben nem kell 15 napot se várni ha a hibát prezentáljuk nekik.

    De mondom ez egy szélsőséges eset és nem arra megyek, hogy újra és újra kicseréltessem és 1-2 év múlva visszakapjam a vételárat, de megtehetném ha elromlana! Ha viszont húzza 1 kerek évig vagy tovább, akkor valószínűleg nem hibás cucc került a mancsomba és akkor esélyes, hogy elmegy még egy évet, ami alatt meg úgyis kicserélem.

Aktív témák