- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
-
KisApám
addikt
válasz tibcsi0407 #3753 üzenetére
"Kínai" tableteknél hozzá vagyok már szokva, hogy főleg ilyen méreteben (10.6 inch) még mindig nagyon jó áron legalább 1920x1200 a felbontásuk...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Csabcy
tag
Sziasztok!
Ma érkezett a GB-től egy U8 smart watch.
Kibontom és látom hogy a szíj külön van, nézem az órát és mindkét oldalon ki van törve a szíjat
tartó pöcöknek a helye az órából. Valaki járt már hasonlóan?
Mi a menete a reklamációnak?
Köszi a segítséget.üdv:
Csaba
-
Vertigo18
addikt
Okés, de ne keverjük a kettőt, mert az egyik 8 inches, az 71 dodó UKpluggal, a MÁSIK a 10 inches, az már drágább is!
Egészen pontosan itt van a 8 colos 71 dodóért, ITT meg a 10 colos majdnem egy százasért...
Még egy különbség a Win10 és a Win 8, bár ez nem releváns szerintem.
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Surda-
őstag
Na,ki vett 80 dodóért Xiaomi Note 2-t?
Nekem 1mp-el az indulás után már 200-at akart levonni paypal, korrekt banda ez a gearbest
Banggoodban legalább volt annyi,hogy az ilyen akciós termékeknél egyszerűen kiírta,hogy elfogyott!
Én mindenkinek inkább Bangoodot ajánlom, sokkal korrektebb cég.
Sajnos általában drágább is,de pár dollár eltérésnél mindig inkább onnan rendelek.[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Csabcy
tag
Sziasztok!
MXIII-G-re rádugok egy USB vezetékes egeret, nem lesz kurzor, esetleg be kell valamit állítani, vagy
nem jó hozzá? Az egérkattintásokat érzi, csak kurzor nincs.
Köszi üdv:Csaba
-
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok!
Gearbesten hogy tudunk rendelést lemondani és a lóvét visszakapni a paypalra?
-
Outlander
addikt
Jelen.....
server szerint kattintottam, minden bekészítve, kicsit remegett az egér h sima vagy expedited legyen... (már 1 órája gondolkoztam h melyik legyen), végül expedited lett...
Így kb 40-41k lesz mire kézhez kapom....(#3760) KisApám
Eu shopból nem is volt érvényes a kupon...(#3761) Ezekiel Ston
Ticketet kell nyitni... az orders résznél, open ticket. kiválasztod a cancel ordert és reménykedsz h nem fognak cigánykodni.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Ezekiel Ston
senior tag
-
Surda-
őstag
válasz Ezekiel Ston #3764 üzenetére
Szintén! Úgyhogy paypalon már nem nyomtam rá.
BAromi nagy szemétládák ezek a Gearbestnél,erre ment ki a játék ugyanis[ Szerkesztve ]
-
-
DJ Diablo
tag
Nekem is homokórázott, nyomtam egy F5-öt utána már kiírta hogy nincs több.
-
-
Ezekiel Ston
senior tag
Hát az a szopó benne, hogy nem volt se homokóra se semmi, hanem amikor beírtam a kuponkódot, akkor 80$
Amikor átmentem paypalra, még ott is 80$
Amikor checkoutvolt ott is 80$
És a végén amikor kiírta hogy fizetve, akkor írta hogy 202$. Szóval eszméletlen korrektek voltak rohadjanak meg. -
Outlander
addikt
Amúgy már készülőben a karácsonyi akciós honlap is, bár még nincs feltöltve, de biztató h lesz külön eu warehouse akció is... szaal, még lesz esély.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Surda-
őstag
válasz Outlander #3768 üzenetére
Nézd,ez szerintem nem baleset
Szerinted hányan nyomnak még rá így,ahogy a fórumozó kolléga?
rengetegen...
Pontosan tudták ők ezt.
Egy korrekt webshop, mint pl a Banggood odateszi az órát a termék fölé és szépen kiírja,hogy elfogyott, ha már sokan vásároltak,ennyi.
De még azt is jelezték,hogy ha valakitől véletlen levonják azt az 1 centet, amibe a legakciósabb termékek kerültek,azt visszautalják!
Na,ilyen egy korrekt webshop.
Gearbest meg gondolom most elég nagy lóvéhoz jutott,majd szépen visszautalgatják pár levél után 1 hónap alatt,addig meg használják[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Igen, banggod annyiban korrekt h külön oldalt csinál db számmal az adott terméknek.... gb nél nincs ilyen, de a többi is így csinálja...
Egyébként valóban ez lesz, kamatoztatják kicsit a pénzt...
Szaal ticket, ticket, ticket ... és reménykedni h hétfőn refundoltatnak.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Hát az biztos, hogy így még nem jártam, pedig pár oldalról rendeltem már korábban én is...Havi szinten ebay-on is meg innen onnan, de ez egy nagyon undorító húzás volt a gb-től. Ha szórakoznak még velem tovább akkor ez volt az első és utolsó vásárlásom is náluk az tuti.
-
Dusee
őstag
válasz Ezekiel Ston #3774 üzenetére
egyébként paypal-on is 200$ lett levonva?
tehát ha most megnézed a tranzakciókat akkor már 200-at fizettél ki GB-nek?[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz Ezekiel Ston #3774 üzenetére
Én meg olyat nem hallottam, hogy a paypal bejelentkezes utan is 80-at ír, aztán 200-at von le. Mi volt a paypal receiptben, amit utána kaptál emailben?
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tipuka
addikt
sziasztok!
anyának ezt a chuwi vi10-et néztem, 30k kb. EU raktárból UK töltővel. a Hi8 kicsi neki azt mondta. bár a boltot rühellem, mert rossz a tapasztalatom velük, de nincs más hely tudásom szerint. esetleg holnap lesz valami tablet vagy hétfőn? (hátha tud valaki valamit)
valaki ismeri, van tapasztalata? ha nem ezt, mely másik tabletet ajánlanátok?
úgy hallottam nagyon tud melegedni, nem tudom ez valóban így van-e?
bármi fontosat tudnom kell-e? -
Vertigo18
addikt
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz tibcsi0407 #3777 üzenetére
Tehát ismét mondom...Nem én vagyok a hülye júzer, pláne, mert infós vagyok...No meg nem ez volt az első vásárlásom már e-bay és paypal után meg innen onnan...De ilyet én még nem láttam, hogy Gearbest-en kiírta a 80$-t majd átirányított paypalra, és ott is azt írta, majd mire vissza irányított már a végösszegnél a 202$ látszódott..Ezért mondom, hogy a jóédeset...Ilyennel még életembe se találkoztam, és elég erős a gyanúm, hogy ütögethetem a nyomát is, de sebaj, 1 hónap nekem nem jelent gondot, végig firkálni nekik minden szépet.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Ezekiel Ston #3781 üzenetére
Mi van a paypal számlán, amit emailben kaptál? Az, hogy a Gearbest mennyit ír, az egy dolog.
100+ vásárláson vagyok túl, amit a PayPal a fizetesnel ír, attól nem térhet el, mivel ott Te magad hagyod jóvá a kiírt összeget.
Attól, hogy infós vagy, meg elnézheted. Én szerkezet-építőmérnök vagyok, mégis fáztam már rá vásárlásra. Nem hiszem, hogy szakmafüggő a dolog[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz tibcsi0407 #3783 üzenetére
Nem azért ìrtam h infòs...egyèbkènt amit kaptam azon már a 202$van szoval lehet neked van igazad. De attol még vissza akarom vonni a vásárt.Vagy legalább EU varehouse ra váltanám át...
-
tibcsi0407
félisten
válasz Ezekiel Ston #3784 üzenetére
Akkor nyiss egy ticketet minél hamarabb ezzel kapcsolatban.
Legrosszabb esetben is walletre kapod vissza a pénzt.utdetailing.hu
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz tibcsi0407 #3785 üzenetére
már 4-et nyitottam, és már felvették a kontaktot velem 3-kor.
-
havri1
félisten
Hali!
Szeptember 25-én adtak fel egy csomagot (Piston 3 reddot) nyomkövetés nélkül. Október 25-én érdeklődtem, mire a szokásos választ kaptam, ellenőrizzem a címem jó e, menjek a postára hátha, illetve várják november 28-ig,ha nem érkezik meg, kárpótolnak.
November 26-án írtam újra, hogy csütörtök este van, péntek az utolsó munkanap a dátumig, de semmi.
Nem válaszoltak, holott úgy tudom 24h belül illene..
Nyissak paypalon ügyet? Gondoltam bemásolom (print screen) a ticket szövegét, és hozzáírom, nem válaszoltak azóta sem.
Nem wallet-es jóváírást szeretnék, hanem vagy tn-es ujrakuldest, vagy paypalos full refundot.
Nem bízom bennük, idohuzas gyanús.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
havri
-
atala
addikt
Üdv!
Tabletet szeretnék vásárolni. Bár, nekem a múltkori telefon rendelésen megérkezett EU-ból DPD-vel, azért megkérdezem, hogy milyen postázási módot kell választani, hogy a GLS, vagy DHL hozza? Az biztosabb.
-
havri1
félisten
válasz A texasi #3792 üzenetére
Most az jön, hogy a te apukád erősebb?
Hidd el, van némi tapasztalatom külföldi rendelés terén, csak a GB support nem éppen vásárlócentrikus, ahogy olvasom / tapasztalom,ezért kértem tanácsot a jelenlegi ügyre vonatkozóan, és nem arra, hogy hogyan kellett volna rendelni.
Tudom, hogy nem a GB hibája, hogy nem kaptam meg, hanem vélhetően lenyúlták az út során.
A rendeléseim 99% rendre megérkezik TN nélkül is.[ Szerkesztve ]
havri
-
XtremLor
őstag
Nem csak nagyobb a f@rka... nekem is volt amit nem kaptam meg toluk, a support konvergal a nullahoz, dispute utan kertem vissza a penzem...nekem sem kell wallet .
Megis van most 2rendelesem, vagyis 3-om de az egyik ilyen centes tetel, ebbol kivancsi vagyok mi jon meg, ha gond lesz akkor elfelejtem az oldalt es kesz."Legen...Wait for it...Dary"
-
Surda-
őstag
Nekem elég gyanús,hogy ezek a fránya postások sokunknak csak a gearbestes rendelését lopják el, az Ebayesek, Bangoodosak megjönnek,az nem kell nekik... Még válogatnak is,fene a pofájukat
havri1Tudod milyen jól lehet ilyen tételeknél két hónapig gazdálkodni a pénzzel?
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiel Ston
senior tag
No választ válaszra nyomtunk most GB-vel, és eljutottunk oda, hogy visszautalják 3-7 nap múlva a paypalomra az összeget. (remélem)
-
Surda-
őstag
válasz Ezekiel Ston #3798 üzenetére
Na,ez abszolut pozitiv. Reméljük így is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest