- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz Silent77 #29950 üzenetére
Rendben.
Bár mielőtt elkapkodnám magam megnézem otthon, hogy a másik töltőjével tölt-e, mert amit küldtek hozzá, meg sem mukkan.Levettem a saruvédőket, de az akksi lemerülve, így feltettem tölteni, viszont fél órája se kép, se hang. Lehet ez ilyen kaptam is meg nem is dolog.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
zsolti72837
addikt
válasz kinaicuccok #29934 üzenetére
Köszönöm mégegyszer!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz pn4hvq #29935 üzenetére
1. biztos hogy refund volt, nem csak úgy küldték a pénzt? Refund esetén tudtommal nem vonódik le díj, mivel az eredeti tranzakció lesz visszafordítva. Ha garancia miatt egyezkedtél velük, hogy küldjenek pénzt és megtartod, akkor szokott az lenni, hogy a fogadó felet megsarcolja a paypal.
2. Én refund esetén a pontokat is visszakaptam eddig.
http://kinaicuccok.blog.hu - Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)
-
attiati
veterán
nemide
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
nemide2x
[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
Hali!
Rendelt már valaki véletlen vagy akarattal Xiaomi mérleget? Mi lehet a különbség a normál és az international verzió közt?
-
őstag
válasz ekrisztian #29958 üzenetére
Biztos az, hogy a túlsúlyosoknak a mért érték hány százalékát mutassa meg valójában!
-
cidalain
veterán
válasz ekrisztian #29958 üzenetére
a Xiaominál csak annyi szokott lenni általában a különbség, hogy a Mi szerver Kínában van, vagy Európában. Hogy ez a mérlegnél is csak ennyit jelent e, azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
sepsi0
őstag
válasz NyxNyxNyx #29954 üzenetére
Most válaszoltak a ticketre.
2db Onemix cipő 39-40 és egy kabát."Dear Sepsi,
Thank you for contacting Gearbest.
We sincerely apologize for any inconvenience caused.
Unfortunately, this item below is no longer available and has been discontinued.
235870219*1,Onemix Running Shoes for Men
236398713* 1 , Male Waterproof Outdoor Military Jacket
254502524*1,ONEMIX Air Cushion Road Outdoor Running Shoes
This item your ordered is hot sale and there have been significant supply issues with the manufacturer. We had originally submitted a large order to them, however, despite repeated assurances, they only provided an incomplete batch which is far below the replenishment level to meet consumer demand. We are as disappointed as you and feel let down by the manufacturer. We wish to apologize unreservedly for this situation.
We are therefore unable to ship it to you. Please kindly note that we have a huge selection of amazing products and we are certain you will be able to find a new item in exchange for this one.
To show our sincere apology for this issue, we will send 50 points to your account after the order has been shipped out. You may use these as discount towards your future purchases.
Please kindly let us know your decision.
Best regards,
Julia.Zhang
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/"
Írtam semmi gond, az egyik Onemix akcióban van több száz darab van belőle, küldjenek abból egy 39 és 40-est és utaljanak vissza 8 dolcsit. Küldtem linket és képernyő képet is a cipőről. Kíváncsi leszek.
Szerintem elrontották az árat.
Valakinek feladták az Onemixet?Nem értem én a Kínaiakat, vagy mondjon igazat, hogy el.asztuk, vagy hazudjon jól, ne azt hogy elfogyott.
Szerintük ez elfogyott.
[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
válasz kinaicuccok #29953 üzenetére
1. Valóban garanciális kérdés miatt volt a refund. Közben megválaszolták, hogy a tranzakciós költség volt a különbség. Nem kötöm fel magamat az összegen, de továbbra is csökkent a GB felé a bizalmam .
2. A tegnapi ticket okán mag megjött a GB által kezdeményezett refund teljes összege, és visszakaptam a pontokat is . -
Arcképgyáros
Elég ha megnyítod és bezárod, egyedül a Facebook-nál kell megosztani.
-
Arcképgyáros
Itt van még egy játék:
Elég ha megnyítod és bezárod, egyedül a Facebook-nál kell megosztani.
-
cidalain
veterán
mostanában mennyi idő, míg elbírálják a termék review-kat?
eddig mindig másnapra megkaptam, most már 2 nap telt el pont nélkül. az order review-ért megjött az 5 pont azonnal.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Mr. Sword
tag
Helló!
Xiaomi MI Drone 4K drónomhoz szeretnék rendelni két akkut pluszba, de EU raktárakban készlethiány van egy ideje. Kínából rendelve pedig se EU Express, se EU Priority nem elérhető. Egyedül a Registered Air Mail, azon belül is kizárólag az EU Registered szállítási mód érhető el. Jól gondolom, hogy ha így rendelem, akkor szépen fennakad a vámon? mert ha igen, akkor már lehet jobban járok, ha megrendelem a XiaomiShop.hu oldaláról.
-
Mr. Sword
tag
válasz Dluinet #29967 üzenetére
43 dollár?
XiaomiShop oldalán 31 090Ft egy darab, és mivel magyar karaskedés, igy gondolom ezt már más nem terheli.
GeaBest oldalán 30 215Ft ami most be van akciózva 24 133Ft-ra, de erre még több mint 2000Ft számmítási és csomagbiztosítási költség rájön. igaz, igy is kb. 10 000Ft-al olcsóbb a GearBest-ről jelenleg, de ha megfogják, akkor rámegy az áfa, a vám, és akkor már ugyanott vagyunk. Plusz nem tudom az időben mennyi. A XiaomiShop meg 2-4 hetet ír. Ezért vagyok most tanácstalan, hogy mégis honnan rendeljem. Néztem Banggood-on, de ott sincs jelenleg, csak sima Air registered. -
sepsi0
őstag
válasz Turbobacsi #29968 üzenetére
A kabátot sem adták fel pedig napokig volt készleten...
Amikor írtam még a narancs Onemix is volt flash saleben, most már nincs egy méret sem.
Kíváncsi lennék, ha nem írok nekik, meddig ülnek a pénzemen?
Kezd a kedvenc boltom lenni a GB.
BG drága, de legalább nem csinál ilyet.
Mostanában az Alin költekezek, ahogy olvasom itt sokan átpártolnak a Joybuyra, hát lehet oka ennek.
De tényleg nem értem, nem egyszerübb lenne megírni azt, hogy elcsesztük, ennyiért nem adjuk oda és kész. -
nagyúr
-
Mr. Sword
tag
válasz ekrisztian #29977 üzenetére
Hát ez nem hangzik valami biztatóan.
Lehet inkább várok még kicsit, hátha feltölti GearBest az eus raktárát. Remélem nem kifutó modell. -
-
Mr. Sword
tag
Beraktam kíváncsiságból még a kosárba egy USB kábelt, direkt abból a Store-ból, ahol az aksi is van, de az aksit nem engedi más cuccal együtt rendelni, se fizetni. Csak külön csomag ként lehet rendelni, külön fizetve, és csak EU Registered a lehetőség. Ami még furcsa, hogy még a PayPal lehetőség sincs ott, amikor az aksit rendelném.
-
Bec
tag
válasz Mr. Sword #29980 üzenetére
Csak egy ötlet volt,korábban működött.Valamikor szigorítottak a Li-xx akkumulátorok szállításán lehet ez is közrejátszik. Én a konkurens (BG) cégnél néztem ki egy DJI akksit de ott is ugyan ezt a postázást kínálja,természetesen túl megy pár $-ral a sarc határon,így nem éri meg és marad az itthoni vásárlás.
-
-
Mr. Sword
tag
válasz ekrisztian #29985 üzenetére
Csak remélem lesz még EU raktáron, mert nekem gyanús, hogy hirtelen nincs sehol, a kínai rendelésről meg eltűnik az express lehetőség. Máskülönben meg EU raktárról is 30 000 + szállítás. Áhh, lehet tényleg marad a "biztos" megoldás, és megrendelem a XiaomiShop.hu-ról. akkor legalább nem kell rágni a körmöm amíg megjön, hogy mikor jön az sms a vámról + áfáról. 😃
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Kinéztem egy távcsövet GB-n, 70 dollár körüli áron. Melyik az a szállítási mód, ahol nem vámolják meg? Volt már itt szó róla csak nem találom.
-
oszy
veterán
Rendeltem egy terméket. Ma jelentettem, hogy hibás. Ilyenkor általában azt kérik, hogy küldjem vissza a terméket és küldenek egy újat?
(#29991) kgergely23: Linkeld be ide, hogy melyik az.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
válasz HellGreg #29991 üzenetére
Egyébként simán elképzelhető, hogy nem tudod olyan opcióval rendelni. Itt egy cikk.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
makesz999
újonc
Hello!
Kerestem a topikban DHL Germany-vel kapcsolatos problémákat, de konkrétan ilyen jellegűt nem találtam amivel most kűzdök, esetleg valakinek votl ilyen tapasztalata? Mit lehet tenni?Rendeltem egy sima olcsó telefont május 27-én, EU GW5 raktárból, fel is adták, német DHL átvette, majd megakadt a "célországba szállításnál":
[link]GB Supportnak írtam, azt válaszolták, hogy JÚLIUS!! 28-ig várjak , utána tudnak bármit tenni ... Magyar postát is hívtam, mert már az ő rendszerükben is látszik a csomag, azt mondták az infók alapján hogy ez tuti elveszett, indítsak valami invesztigációt a DHL-nél. Meg is tettem, amire azt válaszolták hogy csak a feladónak adnak ki infót ... remek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest