- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
válasz tobias40 #29603 üzenetére
Nem, duplát adnak az első 5 értékelésre.
Ha videó is lett volna, akkor 140 pont.
Általában ezeket a pontokat adják:
10-20-50-70
Duplára: 20-50-100-140
Amúgy néha tök random. 10$ felettire is kaptam már 10-et, és 5$ alattira is 70-et.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
bazsimano
őstag
válasz Timyyy #29600 üzenetére
annyi szokott lenni a sima videos reviewra...es annyinak is orulni kell...
aztan fugg a termek aratol is. (ha ez meg hatalyba van).
es vegul a sok sok pontot, azok szrintem azok kapnak akik olyan videot keszitenek amik bekerulnek a gb altal alasztott faxa termekvideok koze...azaz kuytubolondok akik magas szinten keszitenek reviewt es nem csak 1-2 perces70 pont az 1,2 usd. ami nem rossz persze kar hogy mar aliug lehet pontozni...
#29605) tobias40 altalaba dobnak rola emailt is. csekkoljad a postafiokod ha nem szoktad torolni
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Duplara nem adnak duplat, ha az meghaladna az ertekhatar maximumat. En 1 eve vitaztam veluk ezugyben. Kotsogseg, de az van. Nem erdemes vitazni, en lefullasztottam az ugyintezo agyat mar a vegen, amikor a hulyesegeit kezdte, hogy miert nem, annyira hogy o befejezettnek vette a threadet, es egyszeruen mar nem valaszolt vissza.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Imy
veterán
14 napja rendeltem meg egy 450$-os cuccot "Deliveries: Europe Railway Priority Mail(15-25days online)"-el. A tracking No nem működik. Ennek mi lehet az oka?
Tracking Number:
1Z9456WX6846369939 By Update May 15, 2018 03:35:27 AM -
buttmaki
csendes tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki Quelima mini kamerá(ka)t? Én egy SQ11-et rendeltem, és hiába írják az oldalán, hogy H264-es videókat csinál, sajnos csak MJPEG-t tud. Persze 10 dollárért ne várjon csúcskategóriás terméket az ember... Most egy R3-ason gondolkodom. Van valakinek ilyen? Ha igen, megoszthatná a tapasztalatait. Főleg az érdekel, hogy ez tudja-e a H264-et.
-
veterán
Láttam, de sajnos nem tudok rá mit mondani.
Fejlesztés alatt van az oldal, lehet ez miatt. Az is közrejátszik, hogy sose működött jól.
Nem tudom kik csinálják, de nem értenek házzá.Próbáltad másik böngészőből?
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Beni2360
félisten
Azért vedd figyelembe, hogy kerülő úton a kertek alatt kell jönnie a vonatnak.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
EU express is lehet két hónap, ha ép besz@pja
Lejárt az akció a 32GB memóriakártyára 10-15 percenként frissítem az oldalát, de lesz olyan szerencsém hogy holnap nap közbe lesz elárazva ha lesz egyáltalán és meg akkor aludni fogok
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ciccuka
veterán
-
Bec
tag
A korábbi EU express-es story-m happy end-el zárult! Röviden : márciusban rendeltem egy barátomnak egy 400$-os terméket EU express-el,amit április vége felé feladtak priority line-al,a feladásakor küldött mail-ben egy xxxxxxxxDE végződésű tracking szám volt,ezt kb. 2 hétig a keresők többsége nem találta meg,míg véletlenül ránéztem a német gls oldalára ahol azt írta hogy a magyar postának átadva,na innentől a valóban a posta.hu-n követhető volt.És láss csodát (2 hónap alatt) május 22.-én épségben megérkezett. Egyéb költséget nem kellett ráfizetnem.
Pikantéria : a megrendeléskor 18$ fizettem az EU express szállításra,amikor feladták aznap kíváncsiságból újra kosárba dobtam a terméket ott már csak a priority line postázást ajánlotta 0$-ért. -
addikt
Mennyi a mostani hónapra a vámmentesség? Maradt a 45 körüli?
-
Beni2360
félisten
válasz Create. #29633 üzenetére
Ezek csak iránymutatók, mert mire megjön megint más lesz az árfolyam.
Érdemes alá kalkulálni, szvsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cidalain
veterán
-
sambenez
addikt
válasz szabi__memo #29638 üzenetére
Ez nem így van. mert a 10 euró az az áfa összeg határa amit nem kell megfizetni.
Tehát 100/27*10 = 37,037
Ennyi euró a határ amire nem kell megfizetni az áfát. -
addikt
Köszi mindenkinek
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Sajnos továbbra sem tudok ticketet kérni hibás árura...
Nem várnék tovább a honlap megjavítására, szerintetek ide írhatok? support@gearbest.com -
Beni2360
félisten
Ha jól emlékszem a belga csomagot csak Belgiumig lehet követni, aztán csenget a postás ha szerencséd van.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
ot93
senior tag
válasz Beni2360 #29649 üzenetére
Hát szerintem fordítva, mert volt már egy belga csomagom, igaz az banggood-ról, és ott az volt, hogy belgium-tól lehetett követni egész a megérkezésig. Ennél is úgy volt, hogy miután megérkezett belgiumba, azóta működik a tracking number. De az legutolsó bejegyzésből én arra gondolok, hogy megint belgiumban van, pedig már mo.-n volt.
CRF300L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest