- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
[link]
Melyik szállítás áfa, vám stb mentes?ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
bl4ze
veterán
válasz zsolti72837 #30401 üzenetére
továbbra is a Priority Line - ezerszer kitárgyaltuk
Flashy : ah, értem. Nincsen mobil app, nem használom. Akkor ezért sem tudok így "pontozni"
.:. bl4ze .:.
-
SAMYka
senior tag
Sziasztok
Gearbestről rendeltem egy 4k media playert ami majdnem 31K vol. EU raktárból jött és megsérült szállítás közben. (DHL doboz jött amiben egy üres tasak volt ami nem is az én nevemre szólt) A tracking is jelzi hogy sérülés történt. Hetek óta levelezek a GB-el és csak a felét hajlandóak megtéríteni habár azt is csak ígérgetik vagy 2 hete.Folyamatosan valami biztosításra hivatkoznak hogy nem kötöttem de azért 3K-t leszurkoltam a szállításért.
Mit lehetne tenni?PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
SAMYka
senior tag
válasz ktamas76 #30406 üzenetére
Már mondtam
Sőt a paypal-on keresztül levelezünk de ott is csak a felét akarják vissza téríteni.
Most még megkérdeztem hogy miért fizettem 4000ft szállítást. Ha nem jön érdemben válasz akkor ott van összes levelezés és jelentem a paypal-nál
Csak fura hogy a BG és abey-en ilyet még soha nem tapasztaltam. Max kértek fotót és már küldte is az újat vagy jött vissza a pénz. Itt meg hetek óta csak a levelezésPH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
vegyszer
addikt
-
-
Dinter
addikt
Redmi Note 5
Rendelés- 07.06
Shipped- 07.10Ma reggel hozta a postás EU Priority line-nal és ahogy mondtátok, semmit sem kellett fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
Silent! miota ennyire gaz a gb, majus 15en rendelt lii500 tolto nem erkezett meg..most azt mondjak, hogy 7 dollart fizessek es ujrakuldik vagy ennyit refundolnak
elmehetnek : -
benfolds
őstag
sziasztok, hogy is van az értékelésekkel? a megérkezéstől számítva meddig lehet értékelni? úgy emlékszem, hogy ha megérkezettnek jelölöd, utána 30 napig. de ha nem jelölöm megérkezettnek? és ha ajánlva jön, és látják, hogy már átvettem, akkor utána szintén 30 napom van, függetlenül attól, hogy megérkezettnek jelöltem, vagy sem?
-
Beni2360
félisten
válasz benfolds #30416 üzenetére
Szerintem ez a logikus amikor megkapják a visszajelzést onnan számolják a 30 napot.
--------------------------------------
Más
Na megjött az akciós átalakító földelt dugó, nagyon pöpec egy darab. na mit tettek mellé?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
oszy
veterán
Rendeltem egy BroadLink RM Mini-it. Nagyon nehezen sikerült összepárosítanom a hálózattal. Aztán a távirányítóból egyet sem akar megtanulni. Most levelezek a GB-vel. Elvileg visszautalják a vételárat. Ilyesmi eszközt tudtok ajánlani nekem? A BroadLink-ben ezek után már nem bízom.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
BB9000
senior tag
A Gearbest ma küldött nekem 1 centet Refund címen a PayPal acc-omra, majd pedig onnan a kártyára. Valami 1.93 $-os apróságra. Nem reklamáltam náluk semmit mostanában. Mi lehet ez ? Más is tapasztalt hasonlót?
Emailben jött :
Dear XY,
minigearbest just sent you a partial refund of $0.01 USD for your purchase.If you have any questions about this refund, please contact minigearbest.
To see all the transaction details, please log into your PayPal account. It may take a few moments for this transaction to appear in your account.
Merchant information
minigearbest
support@gearbest.comNotes from merchant
PartialOriginal transaction details
Description Unit price Qty Amount
Purchase from minigearbest $1.93 USD 1 $1.93 USDRefund to MasterCard Credit Card XXXX-XXXX-XXXX-XXXX: $0.01 USD
Invoice Number: 1xxxxxxxxxxxxxxxx77Yours sincerely,
PayPal[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Pedig nálam üzemben van 2 db is (mini+pro) és nincs velük gondom. Valószínűleg hibásat kaphattál. Létezik ilyen xiaomi-ben is , hogy milyen ne kérdezd ,mert ilyenem nincsen de hátha vett már innen valaki.
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
Rendeltem egy Letv X522 telefont, de még fel sem adták. KB. Egy hete fizettem ki. Ez normális dolog? Általában a fizetéstől számítva hány napon belül adják postára a terméket?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
sambenez
addikt
válasz janakbacsi #30421 üzenetére
A termék oldalán nem volt kiírva postázási időpont? Néha van amikor csak 1 héttel később kezdik meg.
Nekem is van most egy ilyen. Múlt héten vettem, de csak ezen a héten fogják postázni valamikor. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz janakbacsi #30421 üzenetére
Én 06.12-én rendeltem akciós cipőt és még nem adták fel😃.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Ferike81
senior tag
Megkérdezném itt is, hátha tud rá valaki kupont a GB-n. Ilyesmi érdekelne. Vagy alternatíva is jöhet nyitásérzékelőhöz, hőmérőhöz esetleg kamerához kellene. Köszi előre is!
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
cidalain
veterán
válasz Ferike81 #30424 üzenetére
nincs most rá kupon. viszont ez az ár pontozható, ha van elég pontod, és úgy bemegy 20 alá.
nagyon ritka ár a 20 dollár alatt kuponnal. flash sale szokott lennei 22 környékén, de az nem pontozható.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
vegyszer
addikt
Nem értem a kínaiakat.
Vettem a GB-től egy Mi drón kelléket.
A fene tufja minek mondják magyarul, de a lényeg, hogy ettől a gépmadár kameráját kézi kamera gyanánt lehet használni.
Hirtelen lett occsó úgy két hete (és az azótais, sőt 3 db mellé van 30% kedvezmény az akciós árono is ), de mellette volt, hogy augusztus 16-23 között kerül postára.
Mondom, hogy ok, ilyen áron érdekel.
Mire 3 órával a rendelés után jön a tracking number, és holnap lenne két hete, hogy vettem, de tegnap már az értesítő megjött.
(új szokásuk mikulás óta, hogy nem hoz ki a póstás csomagot, vagy levél láda útján nem kézbesíthető levelet, csak értesítőt)Nem értem, mennyi lett volna a szállítási idő, ha van raktáron???
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
CactuS
Arcképgyáros
Srácok, CN-007 az új rendszer szerint EU raktár?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
rushty
őstag
Több értékelés lett leadva, de csak az egyik kapott pontot. Mit kell írni és hova a reklamációhoz? Van jóval régebbi akkor 30 napon belüli review, annak sem találom a jutalmát.
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
Predator2
addikt
Helló
2018-06-10-én vásároltam egy Miband2-es karkötőt, aminek a kijelzője egyik napról a másikra teljesen elhalványult.
Szeretném garanciában cseréltetni, vagy a pénzem visszakapni. Szerintetek van erre lehetőség? Ha igen akkor hol kell ezt jeleznem?THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
TomKEE
újonc
Sziasztok, nagy dilemma előtt állok. Gearbestről akarok rendelni egy oneplus 6 készüléket, és ugye a vám, meg az áfa az mumus, de hallottam hogy eu express rendeléssel ez kijátszható, illetve ha kötök rá insurancet akkor még a pénzt is visszakapom ha úgy adódik. A kérdésem a következő mennyi biztonságos opció ez egy ~150.000ft-os tételnél illetve hogy, nektek milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban? Megéri megvenni nem lesznek plusz költségek, a vám miatt vagy bármi galiba miatt? Továbbá ha gearbestről rendelek akkor kapok hozzá garanciát, vagy az megy a levesbe ha mondjuk tönkre megy a telefon, vagy már törötten jön, vagy ha megse jön? Még egy kérdés hogy, paypal fiók nélkül bankkártyával is biztonságos? Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz TomKEE #30431 üzenetére
PayPal-t semmiképpen nem szabad kihagyni
Garancia, van is meg nem is
Van mert elméletileg van, nincs mert sok ügyintézéssel jár, várakozással, kockázattal hogy odafelé elveszik(érték biztosított küldemény meg nem két forint)
Sokk időbe is telhet, hónapok, 2-4-isMegér ez neked ennyit
Nem ismerem annyira a 6+" telefonok táborát de biztos nincs rendes garanciával ami megközelíti ezt a telefont
S9-es már sok helyen van 170e környékén[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Biztos volt már kérdés, visszakerestem de nem találom.
Priority line-on belül EU priority line és EU Express köz mi a különbség? Mindkettő s.arcmentes, de egyik postával jön, utóbbi DPD-vel? Melyik a gyorsabb? Ha a postával jön, ugye nem Feucht-on keresztül?
-
Dinter
addikt
válasz South Velen #30433 üzenetére
Én priority line-nal rendeltem, Feucht-on jött (jelentsen ez bármit is, csak ott van a trackingnél).
Igen, ők hozták. De trackinges cuccot hogy tudnak lenyúlni?
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Dinter #30434 üzenetére
Azt nem tudom, hogy hogy, de a külföldi rendelés topik évekig tele volt a feucht-ban megállt és onnan soha el nem mozduló, tracking-ekkel, amik persze soha nem is érkeztek meg. Nem tudom azóta rendet tettek -e abban az elosztóban, de tényleg bermuda háromszög volt egy időben.
mod.: ahogy olvasom, továbbra is az,. akkor inkább az EU Express-et választom, az gondolom DPD...
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, lehet hogy nem éppen a legjobb topicban járok, de tudnátok esetleg mondani olyan GB-hez hasonló, megbízható kínai oldalt, ahonnan jó áron lehet rendelni elfogadható minőségű, makettezéshez való kellékeket, illetve maketteket (Tamiya, HobbyBoss stb)?
Köszi előre is! -
kicsako
őstag
Sziasztok,
Ha ezt megrendelem https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_009928044572.html?wid=1349303
HK-ból Registered Air mail-el, akkor kapok tracking kódot? Továbbá kell majd vámot fizetnem?Köszi
-
Nikaré
őstag
Mobil applikációban
Alfawise S100 fogkefe fej $2,16
$4,99[ Szerkesztve ]
-
x64
aktív tag
válasz TomKEE #30431 üzenetére
Paypal fiókot kb. 2 perc alatt be tudod regisztrálni, hozzákapcsolod a bankkártyádat, beállítod, hogy a bank váltsa majd a pénzt, ne a Paypal, és már meg is vagy. Semmi plusz költséget nem jelent.
Paypal nélkül GB-ről rendelni hazárdjáték, mert bármi probléma van, csak a GB ajánlataira számíthatsz. Ha visszaolvasod a topikot, akkor látni fogod, hogy biztosítás ide vagy oda, nem sok jóra számíthatsz, ha nincs mögötted a Paypal.
-
x64
aktív tag
válasz Beni2360 #30417 üzenetére
Ezt úgy néz ki automatikusan bedobják minden elektronikai termékük mellé, mert nekem meg eleve EU csatlakozósként hálózati USB adapter mellé tették oda. Mikor bontottam a csomagot és elsőnek megláttam, már fogalmaztam magamban a reklamációt, de ahogy kinyílt a doboz örömmel konstatáltam, hogy nem b*sztak át, tényleg európai csatlakozósat kaptam.
-
-
dave182
senior tag
Hello, van valakinek kuponja GB-re? Elemlámpához szeretném... Köszönöm
-
Lucho7
tag
Sziasztok, másnál sem lehet pontozni az app only cuccokat?
-
bladesks007
tag
Sziasztok!
Június 10/11-én rendeltem GB-ről 2 tablet tokot, sajnos a mai napig nem érkeztek meg. Belgium Post-on keresztül jönne, tracking number nem volt hozzá, de GB-n mégis van és az alapján ezek az utolsó infók (1 hónappal ezelőttről...):
2018-06-19 17:17 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2018-06-27 16:16 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Ha nyitok ticketet GB-n, hogy nyoma legyen, vissza tudják később is utalni a pénzt (várnék még max 1-2. hetet), vagy - mivel lejárt a 45 nap - paypalon keresztül kezdeményezzem sos a visszautalást?
Köszi a segítséget!
-
vittorio7
őstag
válasz bladesks007 #30449 üzenetére
A 60 napot várd meg a jegy nyitàssal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest