- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Megint eltűnt az EU Express az oldalról úgy tűnik.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
13rainiaC
csendes tag
válasz tobias40 #23943 üzenetére
En eddig egyszer vasaroltam Alin, es szerintem utoljara. Hibas volt a termek amit kaptam (vagy direkt kamuadatokkal volt hirdetve, nem tudom, a lenyeg, hogy nem tudta amit kellett volna), csinaltam videot is rola. Aztan az ali dontott, hogy kuldjem vissza es kapok refundot. 10 dollaros cuccrol volt szo, majd pont azt kuldozgetem... Fellebbezni nem lehet, szoval megszivtam..paypal ugye nincs, az is bukta. Ez az en alis tapasztalatom.
Nem tudom mit tehettem volna maskepp.
Soha tobbe. -
-
DolbySys
csendes tag
-
Turbobacsi
senior tag
-
13rainiaC
csendes tag
válasz Turbobacsi #23955 üzenetére
En csak leirtam a tapasztalatom, szerintem gaz az a vasalo "vedelem". Az egy dolog, hogy az elado valoszinuleg egy kamugep volt a hirdetesevel, az is egy masik, hogy az egesz dispute alatt semmit nem irt/reagalt, kvazi elismerve a hibajat, de, hogy utana ilyen dontest hozzon az ali ami az egyetlen vedelem, mert ugye nekik nem lenne jo a paypal, na az egy vicc. Es persze nem lehet fellebbezni. Se ebayen se webshopokban nem volt hasonlo tapasztalatom. Lehet pont rossz "birot" fogtam ki, de en inkabb maradok a paypal biztonsagaban, mint hogy egy random kinai ugyintezo itelokepessegeben kelljen megbiznom.
[ Szerkesztve ]
-
AcCEsS
senior tag
Végre feladták az október végén megrendelt Xiaomi vízérzékelő szenzort... Nem kapkodták el...
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
Real_Necro
veterán
válasz cidalain #23959 üzenetére
Nem.
Ráragasztod a homlokodra, aztán elindulsz tejfakasztó buliba... ha otthon besípol, akkor vagy a fejedre öntöttek egy korsóval, vagy éppen a Dunát akarod kiinni...
De szvsz inkább pincékhez, vizes blokkokhoz, stb... Gateway tudtommal kell hozzá.
Ja és nekem is feladták végre.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
wdarty
tag
November 25-én rendeltem egy Xiaomi Amazfit Pace órát és egy Band 2-t. Band-et hétfőn reggel fel is adták. Az Amazfit-et máig nem, még mindig "porcessing" állapotban van(HK Warehouse).
-
AcCEsS
senior tag
A leírása szerint jelzést tud küldeni a központi egységnek (merthogy az is kell hozzá), ha az adott helyen a víz magassága meghaladja az 0.5mm-t. Nálunk a pince mélyebben fekszik a talajszintnél + mélygarázs van, és 2 éve egy nagyobb esőzésnél az épület előtti vízelnyelő túlterheltsége miatt az esővíz elöntötte az egészet. Ha kaptam volna riasztást és tudtam volna róla, akkor beüzemelek egy búvárszivattyút. Ehelyett több köbméternyi vízzel telt fel a garázsban lévő szerelőakna, elázott a falak alsó része stb.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Kicsit kezdek elbizonytalanodni a Gearbest-be vetett bizalmammal.... A napokban erkezett két rendelésemmel is gond van,kettő meg eltűnni látszik a rendszerben.Ok...ok tudom en hogy lehetnek hibák,de kicsit ram jár a rúd úgy èrzem....206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
cidalain
veterán
-
kinaicuccok
csendes tag
Főleg fürdőszobába hasznos, csőtörést jelez. (megadta magát a mosógép, mosogatógép, vagy valamelyik csaptelep) Ismerősömnél volt ilyen, több mint félmillió volt a kár. Tönkre ment az összes padló, ajtófélfák, bútorok, stb. Mivel nem voltak otthon, 2 napig ömlött a víz a házon belül.
http://kinaicuccok.blog.hu - Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)
-
sam25-6
csendes tag
Bocs, de angolból gyenge vagyok.
"We would like to extend our apologies for this inconvenience.Kindly refer to our warranty policy here:http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
Please also refer to our terms and conditions here: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
After reviewing your case, please review our possible solutions below:1) Return the item to us for an exchange.
You can return the item to our logistics center in China as per our terms and conditions indicated in the link above.Once we receive the item, we can exchange for the same item and send it out to you as soon as possible. As long as the item does not exceed the 45 day money back guarantee limit.
2) Return the item back to us for a refund.
Once we receive your returned item we will refund you to your Gearbest Wallet, and in addition reward you with extra points. (You will receive 2 points for eve 1 USD refunded, e.g 1 USD=2 points, 3 USD=6points).This refund will be processed within 24 hours.
Learn more about wallet benefits : http://www.gearbest.com/about/gb-wallet.html
Learn more about points benefits : http://www.gearbest.com/about/about-points.htmlCustomers need to pay the return shipping fee first. After Gearbest has received the product return and confirmed the DOA, the return shipping fee cost will be fully refunded.
If our technical staff determine the item is not DOA, Gearbest will act in accordance with its own policy.Before making any decision, please consult your local post office to know the price of returning the item and inform us about it.
Our address is in Shenzhen city, Guangdong Province, China."jól értem, hogy mind a 2 esetben vissza kéne küldenem,csak 1. esetben csere, 2. esetben pontokat írnak jóvá?
-
Real_Necro
veterán
válasz cidalain #23967 üzenetére
Tud, csak kell a Mi Home appba egy profilt készítened. Ha az meg van, akkor gyakorlatilag bárhonnan el tudod érni, ha van net. Így működik a Dafang kamera is, csak gateway nélkül. Beregisztrál a telefonodon az appon keresztül az otthoni wifi hálózatodra és már megy is.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
szabi__memo
nagyúr
Karácsony előtt szoktak komolyabban akciózni vagy a 11.11 és fekete péntekkel ennek idénre annyi!?
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz szabi__memo #23971 üzenetére
Szoktak, csak már nem ér ide.
Lényegében minden héten akcióznak valamit, aztán vagy valódi kedvezmény, vagy nem, szóval érdemes utánanézni.http://kinaicuccok.blog.hu - Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)
-
cidalain
veterán
válasz sam25-6 #23969 üzenetére
igen, mindkét esetben vissza kellene küldeni.
első esetben küldenek egy másikat,
második esetben visszafizetik a vételárat walletre + ajándék pontokat is kapszha pénzt akarsz vissza, be lehet próbálkozni olyannal is, hogy ne walletra, hanem paypalra adják vissza a pénzt. nyilván a termék visszaküldést ugyanúgy kérni fogják.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Krogoth
senior tag
Megjött az euraktáros létrám
5 nap alatt ideért. Minőségre is jónak tűnik, van súlya. Gyors végigrohantam rajta, nem tört össze
1 helyen van rajta benyomódás, mint ha nekiütöttek volna valamit.
DPD hozta. Poén itthonról is rendeltem valamit, szintén DPD, egyszerre hozták mindkettőt és egyiket sem kellett aláírni.
Na ha most köcsög vagyok, akkor mindkettőre azt mondom, hogy nem jött meg és visszakérem a lóvét? Persze nem fogom, csak na... -
AcCEsS
senior tag
válasz cidalain #23967 üzenetére
Ahogy Real_Necro írta, tud üzenetet küldeni a Xiaomi Mi Home appon keresztül mobilra is, de a Domoticz okos otthon vezérlő + pl. egy Raspberry segítségével akár Pushover üzenet is küldhető az eseményről...
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz botzheim #23879 üzenetére
Nekem is full ez volt a sztori egy hete.... amint rájuk kérdeztem, egy napra rá el is indult a csomag, utána 3 nap alatt itt volt Angliából! Először azt mondtam, hogy véletlen egybeesés, de lassan tényleg kezdem én is azt gondolni, amit más is írt itt, hogy nem a Kína - Anglia szállítási idő a sok, hanem ott dekkolnak Angliában ezek az EU Express csomagok hetekig, csak csesznek beregisztrálni, aztán ha esetleg valaki rákérdez egy csomagra, akkor dobnak egy mailt UK-ba is, hogy nézzenek már rá, aztán ilyenkor gyorsan bedobják postázásra!
-
-
bazsimano
őstag
válasz cidalain #23979 üzenetére
nem kell paypal , gearbest is kifizeti!
"Customers need to pay the return shipping fee first. After Gearbest has received the product return and confirmed the DOA, the return shipping fee cost will be fully refunded."
gondolom azert kerik, hoyg elobb mondja meg az illeto az arat...hogy utana eldontsek hogy megse kell visszakuldnie )
-
AcCEsS
senior tag
válasz Real_Necro #23980 üzenetére
Én is csak a Google találatainak segítségével tákoltam össze a rendszert, de nem bonyolult, böngészőből kezelhető. A kiindulási pont a Domoticz honlapja, ott rengeteg infót találsz a telepítésről és a beüzemelésről. Egyébként nyílt forráskódú és ingyenes rendszer, ami számtalan okosotthon hardvert ismert, pl a Xiaomi Gateway az egyik ilyen. A komplexitása a különböző rendszerek összehozásából adódik. Itt egy nem túl szép mintakép [kép] az én rendszeremről, ez a házunk négy szintje, a pincétől a padlásig, benne a Xiaomi szenzorokkal és egyéb cuccokkal...
Ja, és ez csak egy lehetőség a sok közül, mert ott van pl. az OpenHAB, vagy a Home Assistant rendszer is, szintén ingyenesen...
[ Szerkesztve ]
-
szszabo
csendes tag
07.11.2017 16:17 DPD adatközpont A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.
Ennyit találtam mindössze a csomagkövetésben...
Mi a tapasztalatotok, ez normális, így egy hónap múltán?
Köszi! -
szp1
addikt
11 27-én rendeltem kettő tételt, ugyanaz, csak direkt 2 csomagban, registered NL post. (valami 1,7 USD / db.)
11.28-án postázták mindkettőt.
Az egyik ma, 12 06-án megjött, kihozta a postás.
A másuk még mindig a holland postánál csücsül......2017-11-28 04:26
NLAMSA(Netherlands (, Item accepted by postal operator) - ez az utolsó hír róla.
Mi van ilyenkor ? Persze türelmesen várok, hátha megmoccan.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
vandor01
őstag
válasz szszabo #23983 üzenetére
nalam is van 2darab.... remelem 1x csak elindulnak?
DPDUK1: Nov 16, 2017 08:07:43 AM PST
DPDUK1: Nov 26, 2017 05:22:50 AM PSTCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
veterán
Bocs Breki barátom, törölnöm kellett. Refes cumó nem jöhet.
Krogoth Mennyi volt?
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
vandor01
őstag
válasz Krogoth #23989 üzenetére
azert durvaaaa.. kinabol 4x dragabb
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Breki
veterán
válasz Silent77 #23988 üzenetére
Én bocsi, de ezt mindig elfelejtem.
de mivel fontos ezt a részt bemásolnám
Bizonyára többen észrevettétek, hogy eltűnt az EU Express szállítási mód a telefonoknál és néhány táblagépnél.
A GearBest is megerősítette, hogy ideiglenesen szünetel a szolgáltatás, és csak a drágább, nagyobb termékeket tudják ezzel a módszerrel küldeni. Ez rossz hír, reméljük, mindenki időben megrendelte a karácsonyi ajándékot, aki az áfamentes import lehetőségével akart élni.
A közlemény szerint az ok az, hogy a 11.11 és Black Friday miatt nagyon sok a feldolgozandó rendelés, túlterhelt a logisztikai cég, valamint a vámhatóságok ismét rászálltak a DPD csomagokra, megfogják őket a határokon, ezzel jelentős késéseket okozva. Ezért a GB úgy döntött, hogy határozatlan időre leállítja az EU Express-t bizonyos termékekre, hogy elkerüljék a durva késéseket. A helyettesítő szolgáltatás a Belgium Registered lesz, ami 15-20 munkanapos szállítást garantál. Várhatóan a jövőben újraindul majd az EU Express a telefonokra is, de egyelőre nem tud a GB sem biztos időpontot mondani.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
spileraaa
senior tag
ilyet érdemes kinabol rendelni?
és ha igen tudok ajánlani valami jót?
Túlfeszültség védelem
[link]Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
-FLY->
őstag
Kuponja esetleg nincs valakinek Sony VTC6 akkura?
-
beta
aktív tag
válasz LantosBerry8 #23998 üzenetére
Nekem 4-én mondták le a 27-én feladott eu expresszes rendelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest