- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
válasz -secret- #23530 üzenetére
Megtörtént, és egy nagyon érdekes választ kaptam.
olvassatok és okuljatok (röhögjetek velem):Én
"Dear GB Support,last week I made a lot of reviews about products I ordered from you. You sent me emails many times, to do it and I'll get points, to buy cheaper; it can be a win-win situation. But I didn't get a lot of points yet. You gave me 5 point because of the order reviews, but I didn't get them in connection the products. A short list, maybe not all of them: (32db rendelésszám felsorolva)
You'll see 32 order reviews on the list before I made a product review too. And I'm not sure this is all. All of them made with photos. You know, it has to be 25-30 × 20 = 500-600points. Can you please check my ponts account in connection the reviews I made?
Thank you very much!Best Wishes,
XY"Válasz:
"Dear XY,Thank you very much for messaging Gearbest. We feel sorry for the inconvenience we may caused.
Here it is the link where you can set your email preference. Please check: http://edm.gearbest.com/
If your problem isn't solved, you can reply this ticket to get more assistance. We are always happy to help you. Thanks for you patience and cooperation.Best Regards
Gearbest Customer Service"Szóval most épp megírom nekik, hogy tanuljanak meg olvasni.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz davenport #23553 üzenetére
Napi szinten olvasni minden fórumon a faszságot elég fárasztó. Valahogy mindig a Csapd le Csacsi szállóigévé vállt mondata jut eszembe: "Az a te bajod, hogy sokat voltál vidéken, nem fejlődött ki az agyad." Meg a Ford Fairlane másik klasszikusa: Velük vitatkozni, "...mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas"
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
mexel
veterán
válasz UberMutant #23555 üzenetére
Képtelen vagy normális választ adni? Vegyél visza a stílusodból szerintem. Ha annyira sötét vagy hogy nem érted mit írtam akkor ne válaszolj, ebben a stílusban meg pláne. Kinek képzeled magad?
Mostanában már teljesen divat lett hogy normális kérdésekre ennyi kretén válaszol primitív hülyeségeket? Egyre több helyen futok ilyenbe a magyar fórumokon. Kár hogy nincs valami alap iq-hoz kötve a net hozzáférés, mindenkinek jobb lenne.
Másrészt nepper a nénikéd.
Szerinted az Eu raktárak mire valóak akkor? -
GZoli7
senior tag
Nyugalom!
Az EU raktárak készlete sajnos elég kiábrándító és annak is oda kell érni Kínából valóban.
Tényleg nem tudsz mást csinálni, mint vársz, vagy visszamondod és megveszed máshol. Viszont ez valami itthoni bolt legyen, ahol esetleg kézzel is meg tudod fogni, mert csak az a biztos.
Külföldről mindig számolni kell az idővel. Bár lassan itt se jobb a helyzet. -
mexel
veterán
válasz GZoli7 #23557 üzenetére
Az eu raktárakban ha van készlet akkor általában ott is van amire 3 napot írnak és meg is szokott jönni általában. Nem az első rendelésem eu-ból és eddig az eu-s mindig megjött. Az nyilvánvaló hogy kínából tötik fel azt azért sejtem hogy nem a törpék hordják össze, de nem véletlenül szokott készlethiánykor a nem rendelhető státusz lenni. Mivel rendeléskor még a készletet is kiírta, és amint az elfogyott Out of orderre változott így igen valószínű hogy a valós, raktáron lévő készletet árusították ki. Ez csak eu raktáras rendelés volt, nem lehetett kínai vagy más opciót választani. Ha nem lenne készletük akkor mindig az egész termékpaletta választható lenne az eu raktárakban is, és nem lenne szükség eleve a raktárakra. Ráadásul ez egy készletkisöpréses akció volt így nem hiszem hogy olyan készletet raknak ki egy áruból ami nincs is.
Az viszont tény hogy a valós eu raktár készlet igen siralmas, sőt a keresőkben ot a termék, de mégsem rendelhető ha már elfogyott, akkor jelzi hogy kínai raktárból jön, legtöbbszörnyilván olcsóbban is. Szerintem elég egyértelműek az infók az oldalon ezzel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
GZoli7
senior tag
Én valami olyasmire gondolok, hogy ezek az EU raktárak ilyen kis garázsszerű dolgok lehetnek. Legalábbis a kapható dolgok elférnek akár egy szobában is.
Talán van egy, esetleg két alkalmazott, aki mindent intéz. Nekik nem olyan egyszerű.
Aztán lehet, hogy tényleg a mai napot várták, a csomagküldési szerződésük miatt...Egy időben lehetett olvasni, hogy az EU raktáras telefonok, cuccok tűntek el nagyobb számban (Feucht).
Szóval az sem életbiztosítás.Ja, és a kínai alap, hogy bármit hazudik, hogy vásárolj tőle.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz GZoli7 #23559 üzenetére
Egyetértek, a kínaikanál nem is hazugságnak számít ez, teljesen belefér neki és elfogadott, ők nem is értik az európaiak miért csinálnak gondot ilyesmiből
Egyébként fura, hogy a megrendelt termékeim ami mind eu 17-ből jönne, most az Order résznél már olyan terméklistára visznek aminél mindnél Stock in China szerepel a szállításnál ( attól függetlenül hogy out of order), de én amikor rendeltem mind EU17 volt. Most ugyanaz a termék máshol érhető el Eu17 alatt, bár ott sincsraktáron jelenleg. A rendeléseimnél az EUECOLU szerepel, gondolom ez azt jelzi hogy valóban eu rendelés volt. Nemszeretném ha megvámolnák, akkor az nagy bukta volna.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Egyszerűen azt kell elfogadni hogy attól hogy árulják még nem jelenti azt hogy van is nekik raktáron
Sokszor eladnak bizonyos mennyiséget majd azt berendelik és mondjuk egy hét késéssel feladjákDe van ám hogy porszem kerül a gépezetbe és csak 2-3 hét elteltével kerül be hozzájuk
És persze ekkor elkezdik tolni a feladási határidőt
Mondjuk nem is az a baj hogy tolják hanem hogy sunyi módon, mindig csak pár nappalHa ez nem tetszik valakinek nyugodtan jöhet ide leírni hogy menjenek oda ahova, bár ezzel nem oldódik meg semmi de legalább kiadja magából az ember
És akinek ez nem tetszik hogy becses boltjáról rosszat mer valaki írni az ............Viszont nem kell túlzásba se vinni(bár néha rám is jellemző)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mexel
veterán
Akkor ez rendben, lehet hogy eddig szerencsém volt hogy az eu-s rendelések eddig mindig megérkeztek pár nap alatt.
Most inkább az zavar jobban, hogy elkezdtem megnézni jobban a kettő packomat. AMikor rendeltem, akkor EU17 raktár volt csak jobb oldalon, ahonnan érkezik.
Most ha ráklikkelek a rendelésemre, akkor ugyanaz a termék jön be, de ha megnyitom a shipping cost résznél a lehetőségeket akkor az ablakban ott felül a "Stock in: China " szerepel.
Rákerestem magára a termékre is, megtalálható még egyzser a GB oldalán, ott is Out of stock a státusza, de ha ott nézem meg aszállítási módot akkor ott viszont EU17 szerepel.
iért visz a rendelésem ( ha az my orderből klikkelek rá) a China-s termékre? 1000% hogy amikor rendeltem EU17 volt odaírva, a rendeléseimnél most pedig EUECOLU szerepel.
Ez csak azért lenne fontos mert ha ez kínából jön és nem euból akkor 100% hogy vámoilják mert ez így nagy tétel, akkor bukta lenne az egész.
Írtam nekik hogy honnan érkezik a szállítmány, de semmi válasz még.
Na ilyenkor mi van vajon?
Van aki rendelt ilyen EU17-es tételt és a rendelésinek a linkje China oldalashoz vezet?
Akkor viszont inkább lemondom mert nem akarok erre vámot fizetni mert ítt valami nem jó.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Próbáld már meg értelmezni amit látsz...
a termék oldalán az aktuális információkat mutatja, nem azt, hogy régen honnan lehetett rendelni. Ha kézzel átírod a címet, akkor még popupot is dob fel, hogy válassz olyan warehouset ahol kapható. Az order deatels oldalon ott a warehouse.Engem inkább az zavar a gearbestnél, hogy újabban a paypal számlájukon nem látszik a termék neve. Valamint a gearbest számlás oldalon és értesítő levélben nem látszik, hogy a csudába lesz 3x $33-ból 17 usd végösszeg. A gearbest orderes oldal helyett még a rendelésről értesítő mail tartalma is részletesebb, de ott sem egyértelmű miért annyi a vége. Én tudom, de a vámosok esetleg beleköthetnek.
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Mikor jelent meg az EU Express szállítási mód mellett, hogy angol szállítási címet kell megadni??? Két napja rendeltem így, nem emlékszem, hogy ott lett volna ez, úgyhogy lehet nem is fogom megkapni a csomagot ?
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz azbest #23563 üzenetére
SZia! Éppen hogy próbálom értelmezni és ez a baj, és leírtam a kérdést, azt hittem érthetően de leírom mégegyszer:
1: van egy rendelésem amit látok a MY orders oldalon. Idáig ugye követhető. Ha ott ráklikkelek a rendelésre, előjön a termék oldala amit elvileg megrendeltem. Ez is tiszta.
A termék már nem rendelhető, "out odf order", ez is rendben, ezért nem választható semmilyen raktár, hiszen már nincs ilyen termék.
Ennek ellenére megnyithatoma szállítási információt a "shipping cost"-nál. Ez is tsizta.
Ha ezt megnyitom akkor ott látszik hogy "Stock in: China"Tehát úgy tűnik mintha kínából lehetett volna ezt a terméket rendelni.
Na most jön a másik rész.
Ugyanerre a típusú termékre rákeresek, ées megtalálható, mégpedig minden leírás minden megegyezik, de külön oldalon.
Ez sem rendelhető, "out odf order" ahogy az előző. Ha viszont itt megnézem a Shippin Cost-ot itt "Stock in :EU17" a felirat.Én innen rendeltem, de a rendelésem linkje mégsem erre mutat hanem a kínaira.
Akkor vajon honnan fogják nekem küldeni? Mert ha kínából akkor szívok avám miatt mert egyben rendeltem többet, éppen az EU raktár miatt.
A rendeléseimnél az EUECOLU felirat szerepel, de ez nem tudom jelent-e valamit.
Így viszont nem is reklamálhatok majd egy esetleges vám miatt, mert ezt fgoják mondani hogy én kínából rendeltem nem euból. Bizonyítani nem tudom, hsizen a linkem is oda mutat, pedig 2000% hogy EU17-ből rendeltem főleg hogy csak ott volt akciós akkor.Esetleg ha rendelt valaki 27-én a nagy UE17 készletkisöpréskor meg tudná nézni neki milyen országra mutat a rendelési linkje a már nem kapható terméknél?
Érthető így? Csak szeretném ha valaki tudja hogy ez miért így van megmondaná, mert a kínai vámolt rendelés elég nag veszteség lenne.
Írtam nekik, de erre nem válaszolnak, csak azt kérdezik küldhetik-e a pakkot és csak egy termékszámot adnak, de azt nem tudom hol találom, pedig keresem erősen.Egyébként a rendelési oldalon hol látom? Ez az EUECOLU lenne az? Mert a topikot visszanézve nem egyértelmű teljesen ez.
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
ehez irtam reviewt
milyen gyorsan szoktak elfogadni vagy nem mindig fogadjak el?Cube iPlay 10
https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_639367.html?wid=21es az problema ha magyarul irtam?
pedig raktam videot kepet es eleg boven irtam rola ... 24 ora telt el az otaErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
mexel
veterán
válasz azbest #23563 üzenetére
Bocs, igazad van, megtaláltam egy helyen: Ott EU17 szerepel. Akkor oké. Hirtelen kicsit megijedtem hogy rossz helyről jön, nagyon nem lett volna mindegy. Az a baj hogy a rendelés oldalról teljesen máshová visz a link mint az infótól.
Elismerem hogy balf@sz voltam ebben[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Vtibike496 #23568 üzenetére
Köszönöm a kedves szavakat, remélem azért túl tudod tenni magad rajta. De mivel nem kis összeg volt azonnal kérdeztem inkább hogy legyen időm lemondani mielőtt elküldik. Ha jól láttam eza GB topik és itt lehet ilyet kérdezni ha valami nem tiszta.
Tényleg muszáj mindig ilyen hagvételú válaszokat írni? Akik így válaszolnak azok életben is ilyen kedves stílusban kommunikálnak?
Nagyobb és feleslegesebb baromség volt írnod mert ezzel rögtön 2 db felesleges poszt született. És ha nem láttad volna írtam hogy bocs és el is ismertem hogy hibáztam.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Ha a csomag nemrég érkezett be a Budapesti DPD központba, akkor hétfőn várhatom a szállítást?
"nincs rá lezsóidő"
-
azbest
félisten
a lényeg, hogy a rendelések listájánál nem a termékre kell kattintani, hanem a rendelési azonosítóra (Order number) és akkor arról a konkrét rendelésről kapsz infókat. Ott látszik az is, hogy hol jár a rendelési folyamat. Legközelebb már jobban fog menni
(#23570) petipetya
várni várhatód
viccen kívül, azért a futár gondolom következő munkanapon esélyes, hogy érkezik, ha nem kell semmi plusz ügyintézés (eun kívüli esetben).[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz azbest #23571 üzenetére
Köszönöm szépen! Sajnos nagyon kapkodtam mert nincs semmi időm egyéb okokból, pedig meg kellett volna találjam, csak már azt sem tudom hol áll a fejem a napok óta kb 2 óra alvásoktól. Ez a karácsony előtti roham már nagyon kezdődik Pedig valóban nem ma kezdtem a rendelést, csak ezek az eu raktárak elég új dolgok nekem mert innen csak mostanában kezdtem rendelni.
-
qqzs
őstag
* * * * * MINDENKI NYUGOGGYON LE !!! * * * * *
Most hogy mar azoknakse jo semmi akik meg nem is rendeltek egyszer se... itt van a pozitiv atomcsapas
Megjott egy UCOLULU szalitos eu raktaras cucc vagy 20kg . benne ket 20-25 dollaros projektor. Masik harom rendelesemre rakerdeztem mindegyik kb 10 teteles cucc. Egyiket szetbontottak es ami volt raktaron azt elkuldtek. Erdemes szólni kerni oket erre mert egy hulye gocomma eu adapter miatt nem kuldtek a 200+$os rendelest meg egy 3 dollaros fenyfuzer miatt.
A masodik rendelesemre irtak hogy 15 iken fogjak feladni mert szinte mindenbol kifogytak
Harmadikat meg kuldtek nagy bocsánat keresek kozepette
Ja es vicces hogy a nagy dobozon belul ugy be volt egyenkent csomagolva minden hogy feladhato lenne kulon is szurke zacsi vonalkod stb
Egy ticketbe kerdeztem toluk vagy 4 dolgot mindenre tokeltesen valaszoltak ellenoriztek megoldottak.
utobbi honapokban gearbesoholic lettem vagy 200 rendelessel es mind megjott meg az is amit mar elfelejtettem...sot olyan is amire egyaltalan nem emlekeztem hogy rendeltem...szerintem ezek most emberfeletti munkat vegeznek minden elismeresem az ovek meg a postasoke...meg 7 dolaros karacsonyi lezerprojektor arnak
nnna ennyi[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
zsiz
őstag
válasz MittuDomain_ #23552 üzenetére
BG-n sem jobb a helyzet.. Valamelyik nap több, mint fél órán át cseteltem a supporttal. Leírtam, hogy kuponra akartam váltani a pontjaimat, de nincs az a kupon, amit már többször is vettem a pontjaimból. És meg akartam tudni, hogy változtattak valamit, végleg megszűnt, vagy később még elérhető lesz, esetleg csak valami hiba van, stb..
Mindenáron azt akarta, hogy adjam meg a kuponkódot, amit nem tudok felhasználni, hiába magyaráztam neki, hogy nincs kuponom, épp kupont akarnék szerezni.. Egy fél óráig ment ez az értetlenkedés, aztán kért egy kis türelmet. Szerintem odahívhatott valakit, akinek megy az értő olvasás, mert egy pár percen belül visszaírt, egy varázsütésre megértett mindent, amit addig beszéltünk és még válaszolt is
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
mexel
veterán
Akár a kínai kajáldában ha rámutatsz a kajára és megkérdezed hogy csirke? Akkor rábólint hogy az. De ha azt kérded hogy marha, akkor arra is rábólint ugyanannál a kajánál. Mindent a vevőért
-
kicsi007
tag
válasz shortcutme #23576 üzenetére
Tényleg ez van a Priority shipping-nél...
Tegnap este még nem volt ez, mert Eu Express-el rendeltem.Silent 77: Te erről tudsz valamit? Miért van ez a változás?
[ Szerkesztve ]
Apple TV 4K/ Iphone 15 Plus/ Apple Watch NIKE S9/ Ipad AIR 4. Gen
-
azbest
félisten
válasz shortcutme #23576 üzenetére
ez így látatlanban arra utalhat, hogy ne legyen benne ékezet. Igen viccesül tud mutatni, ha az ékezetes betűk a cím kinyomtatásakor kriksz krakszra alakulnak át
-
zsiz
őstag
válasz zeon.hu #23580 üzenetére
Igen, arra Annyit mondott a support, hogy megszüntették. Kérdeztem, hogy végleg vagy ideiglenesen. Azt mondta, hogy ez még nincs eldöntve. Remélem visszateszik, mert amik most vannak, az vicc. Így kb semmit nem érnek a gyűjtögetett pontjaim. Általában, amit kinézek, még lepontozva is drágább, mint Alin.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zeon.hu
nagyúr
válasz szabi__memo #23588 üzenetére
My account - points - Points Expiring Soon(This year) sornál írja.
#?*@&!
-
zsiz
őstag
válasz szabi__memo #23592 üzenetére
Hirtelen ennyit találtam erről:
Do my GB points expire?
Yes. You should use your GB points earned before November of the previous year by March 31st of the current year.Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
qqzs
őstag
válasz szabi__memo #23594 üzenetére
Elozo ev november elott szerzetteket kell aktualis ev marcius vegeig felhasznalni
Eladó: GTS450
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
Ezt a problémámat a GB-vel nem tudom ki olvasta, ki nem, de egy apró megjegyzés. Miután közöltem velük azt a tényt, hogy ne velem szórakozzanak és ne nézzenek hülyének, ne hazudozzanak össze vissza. Egyszer van a termék, de átalakító nincs, aztán hirtelen maga a termék is elfogy, miközben persze árulják másnapi feladással...és a többi...
A lényeg, megemlítettem nekik egy nemzeti fogyasztóvédelmi céget illetve pár honlapot, rá 1 órára már packed volt a csomagom állapota.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest