- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz KamuMazsola #20798 üzenetére
Azt küldtem be mindig, amit a hatóság kért!
Ha Gearbest képernyőmentést kérnek, akkor azt fogom beküldeni.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Beni2360
félisten
válasz Vertigo18 #20801 üzenetére
Ez így szerintem lassabb de biztonságosabb, hogy nem te tukmálod rájuk az akaratodat.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cris78
őstag
10-én rendelt, 11-én feladott EU express most érkezett meg
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
andras817
csendes tag
Legutóbbi kis csomagjaim meglepő szállítási időkkel érkeztek:
- unregistered mail tracking nélkül 11 naptári nap alatt érkezett meg (GB becslése rá 15-30 munkanap, nekem 8 munkanap volt)
- unregistered mail trackinggel 10 naptári nap alatt érkezett megMindkettőhöz volt SB... kezdetű TN, mindkettőnél a "budapesti reptérre érkezett" státusz az utolsó bejegyzés.
Szóval szerintem sok értelme van trackinget kérni az egyikre, mert látszólag mindkettőnél teljesen azonos a szállítás. -
lkristóf
senior tag
Ez a topik is hogy elvadult a témától, régen még jó akciókat is láttam itt, de már tisztára olyan mint a külföldi rendelések. Ez megjött az megjött... Ez nem jön stb.
-
bul07
nagyúr
válasz lkristóf #20805 üzenetére
Na igen
Sokszor csak itt van linkelve, ma is volt már nem egy Gearbest akció, ilyen 0,01$ cucc is voltÉs néha még szóvá is teszik a többhelyi linkelést így nem szokták ide is berakni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
wierra
senior tag
válasz Vertigo18 #20794 üzenetére
Kizárólag PP igazolást szoktam küldeni a vámnyilatkozat mellé. Sose rinyáltak, hogy kellene még más igazolás, screenshot vagy bármi. Egyénként is hülyén van megfogalmazva a vámnyilatkozaton, hogy mit kell nekik elküldeni (és/vagy). Nos én vagylagosan értelmezem a felsoroltakat.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
KamuMazsola
őstag
válasz wierra #20807 üzenetére
Lehet túlbuzgó vagyok, de én a vásárlásról kapott pp igazolást, a banki kivonat oda illő részét és a termék weblapjáról képernyőfotót egy emailben elküldöm, így jól látszik, hogy mennyi az annyi. Nincs értelmetlen emailezgetés Oda-vissza. Mondjuk már jó rég került erre sor.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Valahol meg lehet nézni egy adott termék megérkezésének dátumot?
Milyen dátummal ment a confirm receipt.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz dugesz77 #20809 üzenetére
Hát az enyém nem
Én már levelezek a refundról, vagyis én írtam és várom a választ( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz szacsee #20815 üzenetére
szep 11 rendelés
szep 14 óta nem mozdul DPD szám alapjánÉs nálam az újraküldés se megoldott mert nincs nekik raktáron, ha lenne akkor jó lenne az utána ugyanarra termékre leadott rendelés feladni(szep 19-én rendeltem meg ugyan azt azóta se adták fel)
Még nem válaszoltak
De legjobban annak örülnék ha végre megmoccanna a cucc, bár akkor meg jönne aggódás hogy az egy hónapos konténerbe kallódás milyen sérüléseket okozott a cuccban, mert ezeknek az RC Car-nak nem egy bombabiztos a doboza
Ilyen esetben én szépen paypal-on is nyitnék ügyet
Nem jött meg nem, amíg nem jön meg a eladó felelőssége
Ezért is tartom jobb rendszernek a BG-t 25$ felett ingyenes házik követhető nyomon követés[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
buca84
őstag
Ezt pár perccel ezelőtt kaptam:
Dear Valued Customer,
We would like to apologize once more for the delay in the delivery of your package.
We would also like to sincerely apologize for the previous message regarding tax and change of shipping method.
This was sent by mistake by our system. This issue has since been fixed.
The correct information regarding your order is below:
Kindly note that your package has now been released from the Customs and is on the way to your address.
Please allow between 5-7 additional days to receive your package.
Again we are sorry for this slight delay that was unfortunately beyond our control.
By way of apology, we will update your account with 50 points as a gesture of good will before October 27,2017.
We sincerely hope you receive your package soon and thank you for your understanding and patience.
If you have already received your package, please kindly ignore this message.
Best regards,
Gearbest Customer Servic -
outdoor
aktív tag
Chuwi tabletet rendelt már valaki?
Józan ész alapján várnék még.
A proper digital assistant could be my best friend
-
andrisbandi
őstag
válasz outdoor #20819 üzenetére
Lenovo P8 tablet
- Ez jó ajánlatnak tűnik.
Áfa mentes szállítással is kérhető.[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz outdoor #20819 üzenetére
én igaz h nem kintről rendeltem, már itthon vettem keztol egy vi10 pro-t már több mint egy éve. Nekem nagyon bejött, főleg a 2 normál méretű USB csati jó rajta. A droid részét szinte soha nem használom csak win. Volt egy időben szoftveres problemam vele, de csak mert hozzá lett piszkálva a gyári win-hez. Amióta megtaláltam a gyári win image fájlt hozza, semmi gond vele. Napi szinten 2-4 órát használom. Az akksija még mindig tuti. A 2GB memo nem túl acélos, de a mostaniakban már úgyis 4 van. Ha dual OS, akkor kell a 64GB tárhely.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz szacsee #20817 üzenetére
Na jött válasz
Please accept our sincerest apologies that you have not yet received your order.
Due to a unexpected shipping delay, your original package's delivery time has been affected.
To avoid further delays in you receiving your items, we have resent a new package to you for free.
We have offered you the new tracking number and delivery information via your registered account email address.
Kindly check both your junk and spam email boxes in case the message ends up in there.
By way of apology, we will also update your account with 50 points as a gesture of good will.
In addition to this, for those packages that have been delayed more than 1 week over the stated estimated shipping time we will refund 5% of the order value to your online Wallet for every week delayed.
This time is calculated from the maximum estimated shipping time displayed on the website for your shipping method.
We once again apologize for this unfortunate delay, and thank you for your kind understanding and patience.
If you have any questions regarding your order, please feel free to contact our support center.Kis értelmezés ha valamit rosszul értenék akkor javítsatok már ki
Új csomagba fogják küldeni ingyen
E-mailbe küldték az új csomagszámot nézem meg a levélszemét között is
50 pontot adnak
Becsült szállítási idő túllépése esetén heti 5% írnak jóváNa ezekhez
Sehol nem találom az emailt, szerintetek ezt már kiküldték tehát újra feladták, vagy majd csak fogják újra küldeni és utána jön az email?
Holt találom a becsült szállítási időt? Vagy az is az e-mailbe lesz?És továbbra se jön email a ticket mozgásra
Lehet hogy ők azt hiszik hogy küldtem emailt közben a rendszer hibája miatt hozzám meg se érkezik[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
-
csakszabi
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalt rendelőket kérdezném, hogy a 10-25 napos NL registered csomagok átlagban mennyi idő alatt jönnek meg?
Sajnos elég türelmetlen vagyokKöszi előre is a válaszokat.
-
cidalain
veterán
válasz csakszabi #20829 üzenetére
Hat vegyes. Az NL post inkabb a felso hatarhoz van kozelebb.
Minden elegge hektikusan jon. Multkor jott cuccom 11 nap utan, meg van amit mar 1 honapja varok (egyik sem NL volt). A legutobbi NL-em az 22 napot jott ha jol remlik.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
csakszabi
csendes tag
válasz Mayall #20834 üzenetére
Én személy szerint LiPo töltőt, FPV szemüveget meg RC rádiót rendeltem, és ezek közül egyiknél sem volt, amennyire emlékszem, telefonoknál, tableteknél például mindegyiknél elérhető.
Szerintem próbáld ki melyiknél adja fel.
@cidalain
Nincs megszabva, de valahol láttam egy listát azokról a termékekről aminél tuti van, de nem emlékszem hol, talán a gearbest oldalán, de lehet, hogy valami fórumon.[ Szerkesztve ]
-
csakszabi
csendes tag
válasz Mayall #20837 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy ugyan ezeknél a dolgoknál még mindig nem elérhető, akkor néztem, és még mindig nem.
De egyébként pl ezeket rendeltem:
https://www.gearbest.com/rc-car-parts/pp_210798.html
https://www.gearbest.com/rc-parts/pp_27704.html?wid=21
https://www.gearbest.com/fpv-system/pp_551253.html?wid=21 -
zeon.hu
nagyúr
Páramentesítőből mi a best buy?
#?*@&!
-
viktorhu
veterán
válasz lkristóf #20805 üzenetére
Amióta összeomlott az eu express, persze, hogy ez a fő téma. Ha majd helyreáll, vagy más lesz helyette, akkor a téma is ki fog múlni. Nekem is nyáron az EU express egy hét után megmozdult, utána pár nap múlva már itt is volt a termék, most meg szeptember 28 óta "southall, your parcel is on its way".
-
addikt
válasz fery02 #20672 üzenetére
Kipróbált valamelyik nap a progit és nem igazán olyan, amire számítottam.
Cikkek, hírek formájában listázgat az app akciókat különféle termékekről, miközben ém meg olyat várt, hogy felveszek benne valami kedvencek listába olyan termékeket, amikről érdekelne leárazás vagy kupon és majd értesít az app, ha van valami.
Mondjuk, ha lenne ilyen app, akkor azt már valószínűleg ismernénk.
Egyébként meg a www.couponsfromchina.com oldalból tök jó ilyen alkalmazást lehetne kreálni, mint amit elképzeltem. -
m4csk4fogo
tag
Sziasztok,
Találkozott már valaki az EUTHXYH szállítással?
Nem találtam róla infót mi lehet.
Egy több mint 1 hónapja DPD-re váró csomagot küldenek ezzel újra. -
faresz5
senior tag
válasz m4csk4fogo #20845 üzenetére
asszem vonat, készülj fel 2 hónapra. Mekkora súly?
[ Szerkesztve ]
-
Gokard
újonc
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni hibás termék visszaküldésében. A GEARBEST oldalán írták hogy töltsek ki egy ticket-et ezt megtettem de a válaszuk szerintem generált volt mert azokat az adatokat kérték amiket az előző ticket-ben leírtam. Most úgy vagyok hogy semmit nem tudok tenni mert egy termékre csak egy ticket-et lehet elküldeni ezért nem is tudok velük kommunikálni. Még annyi hogy írták látogassak el erre http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html az oldalra. Elolvastam de itt nincs cím amire visszaküldhetném. Aki tud segítsen. -
-
PainKiller13
őstag
Kupont hol lehet igényelni? Gokomma töltőhöz volt már többször is de mindig lemaradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest