- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz -FLY-> #16553 üzenetére
Nem erről van szó.
A PayPal dolog nem releváns, mert ha nem PayPal fiókkal fizetek, hanem sima kártyával, akkor a PP-től nem kapok vissza semmit.
A kereskedésre vonatkozó szabályok, fogyasztóvédelmi szabályok és a szerződési kötelmek, amelyek a törvények szerint köteleznek egy webshop-t és ezt nem tartják be. -
-FLY->
őstag
válasz peestike #16554 üzenetére
Nekünk az ebay-en volt gondunk, de már nem emlékszem, hogy az ebay indította a visszafizetést, vagy a pp, mikor az eladó elzárkózott. Gearbest-ről idáig a legrosszabb tapasztalatom, hogy a feleségem telója kb 11 hét alatt érkezett meg, vagyis a vámra, 19k-s tétel, vicc. Csak elvétve gb-ezek, van amit tényleg nagyon megéri, minden másra az ebay.
-
-
m4rk.89
aktív tag
Mai nappal telt le a 60 nap a rendelésemnél. Írtam ticketet, hogy asap szeretnék refundot. Mire számíthatok? Balance-ra szeretnék töltést kérni, mert vásárolnék mást tőlük, ez mennyi idő körülbelül?
-
bazsimano
őstag
válasz m4rk.89 #16561 üzenetére
gyorsan szokatak valaszolni...elso kor az lesz, hogy beszelj a postaval nezd meg rendben van-e a postacimed.-.bla bla bla....
valaszolsz hogy csekkoltal mindent a postan es rendben a cimed es ha belso penztarcara kered eleg gyorsan lezongorazzak.
szerintem ticketben amikor "jova hagyjak" a keresed akkor alt meg aznap lerosszabb esetben masnap rajta lesz...
de ufgye idoeltolodas van...nem tudni, hogy meg ma raneznek-e a tiocketre...vagy majd csak holnap hajnalba
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
hétfőn lejár az egyik rendelésemnél a 60 nap
a "tn" szerint április elején mozdult utoljára a csomag.
Nem a pénzt szeretném visszakapni,hanem a terméket megkapni, mert nagyon jó akcióban vettem meg pontokat is erre költöttem
mi a teendőm? -
bul07
nagyúr
Hát nekem is kell lassan, 28-án jár le a két hónap, csak nálam 3csomag esetén
Már előre unom felesleges levelezést a, már az első levélben leírom hogy sem a szomszédoknál sem a postán nincs sőt a cím is helyes , de csak azért is azt a választ küldik elsőre hogy jó e a cím meg nincs e a szomszédba
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
titán
Tényleg ezeket a felesleges levelezéseket kellene elkerülni.
Hiába írja nekem olyan küldeményre, hogy nézzek utána a Postán, amelyeket nem könyvelt nemzetközi postai nyomkövető számmal küldenek. Egyszerűen nem hajlandók tudomásul venni, hogy ez nem jó javaslat. Ugyanúgy a cím ellenőrzés, mi a biztosíték, hogy ő ugyanazt írta rá, mint amit én megadtam? Volt már olyan hogy egy nagy város nagyon hosszú utcájának a neve ráfért a címkéjére, a házszám meg nem.
3 kézbesítő körzetbe esik.
Én nem tudom ellenőrizni az ő munkájukat.
Amikor már idáig jutunk, azért az alap ellenőrzéseket megcsináljuk, tudomásul vehetnék.
És mintha nem egy angolt beszélnénk az illetékessel, vagy mindenkinek copy-paste a válasz részükről?Ez lett volna a következő kérdésem feléjük, hogy minek futtatják velünk az üres köröket?
-
bazsimano
őstag
szerintem ez a betanitott dolog...sokat dolgoztam pl idiai munkaerovel...na az meg rosszabb is ...
szoval ok megkapjak a sablon dolgokat, es lehet nem is tudjak mit irtal csak kiszurtek 3 szot az angolbol es akkor mar masoljak be a szoveget...valahogy igy megy szerintem ez a dolog...es ahogy mondod, vagy kerdezed...lehet h ott csak a "fonokok" vagy "seniorok" tudnak angolul!
semmikepp nem lebecsulni szeretnem oket, csak ez a latszat.!
-
bul07
nagyúr
Persze én is csak írom nekik ezeket mert dehogy megyek én a postára, nálunk még kihoznak mindent, ha meg nem akkor szól a postás
Múltkor is volt vagy 4-5 nagyobbacska küldeményem szolt hogy nem tudta kihozni mert sok és hogy bent hagyta a postán a mikró tetején kérjük el, nem volt belőle gond mert inkább így minthogy bedobja a földre(ugye falu kapu)És tényleg bosszantó a plusz körök
Tényleg
GearBest
Szólhatnál nekik hogy a BJ***** -s csomagszámot adó postázást elfelejthetnék, mert vagy nagyon soká jön meg vagy nem is jön meg, nekem most nem is 3-rom hanem 4 csomagom is van BJ*** és sehol(most néztem meg pontosan), mind a 4 Mar 28-ai rendelés( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cidalain
veterán
válasz bazsimano #16569 üzenetére
én ilyenkor várok egy napot, és megírom hogy bementem a postára, de nincs ott a küldemény.
azt is megírom, hogy a címem helyesen van a rendszerükbe, nem változott, nem költöztem el.
(persze nem csinálok semmit, úgysincs értelme postára menni, a címet esetleg ellenőrzöm, de magától nem szokott változni)
ugyanezt egyébként ebay-es eladó is eljátszotta velem, hogy menjek be a postára érdeklődni.
ha ez kell a boldogságához, akkor megírom neki hogy voltam>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bazsimano
őstag
válasz cidalain #16571 üzenetére
persze en is ezt csinalom
nincsen ezzel gond! mert azert ha 60 nap nem erkezik meg akkor eleg valoszinu h mar nem nagyon fog...persze vannak kivetelek
nekem volt olyan, hogy 3 honap vagy egy kicsit tobb volt...megvolt a refund...de amikor megerkezett...akkor szltam es kifizettem ... ennyi,.
-
Beni2360
félisten
Nem lehetne eleve a reklamáló levelet úgy megírni, hogy letelt a 60 nap és ismételten bent voltam a postán a lakcímem ellenőrzése után és nem tudnak a csomagról.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
206 cc
senior tag
Sziasztok! Látom sokan csomag elvesztése gondok miatt írnak! Én is ebben a cipőben járok most egymás után rendelt két csomagom is eltűnni látszik az éterben!
Lassan áttérek a mindenhez kell nyomkövetéssel rendelésre,ha ez így halad. Ráadásul az egyik csomag még április 26-ig valamennyire lekövethető mivel ekkor megérkezett elvileg Ferihegyre?!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
benfolds
őstag
esetlegesen elvesző csomag értékének visszafizettetésére mikor van jobb esély? ha unregistered airmail + insurance vásárlása, vagy registered airmail és nincs biztosítás (+paypalos mindkettő)?
az ingyenes unregistered (no tracking number)-t már nem szívesen kockáztatom meg. -
titán
válasz benfolds #16582 üzenetére
Ha biztosítást kérsz akkor elvesztés esetén az újraküldést biztosítod be, nem a pénzt.
De egyébként az összes registered, ajánlott küldemény az biztosított a megfelelő DTS értékig a feladónak, ha elveszne simán fizetne a posta neki, ezért van azzal problémám, hogy miért kérnek ezekre is biztosítást illetve miért nem ők hadakoznak, mint a küldemény tulajdonosa az elvesztővel.
A Magyar Posta 30 DTS, azaz 11910 Ft-ot térit ezekre. -
jmuranyi
tag
Március 20-án rendeltem két tn nélküli csomagot.
A SYBPLxxx-es kb három hétre megjött,
a BJxxx-s nem.Május 22.-én írtam nekik, cím és postahivatal ellenőrzése,
majd utána helyből felajánlották a full refundot.
Pénteken GB walletre került az ellenértéke.Írták ugyan, hogy le fogják vonni a biztosítási díjat,
de nem vontak le semmit. És közben levelenként
kétszer elnézést kértek.
Részemről rendben, szvsz gyors és korrekt ügyintézés volt.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz PainKiller13 #16585 üzenetére
Nekem is az a kulcstartó nem jött meg többek között
De az bosszant a legjobban hogy aliról rendelek tényleg filléres vackokat és itt vannak 11-15 napra
Pl ez 10napra, ehhez meg ennyiért járt rendes TN , 14-én rendeltem és már Célországban feldolgozva állapotba vanNem értem hogy egy ekkora üzlet hogy nem tud adni magára szállítás ügyében
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
titán
válasz benfolds #16589 üzenetére
Félreérted, ők nem foglalkoznak azzal, hogy biztosítva és nekik kellene a szállítót előszedni intézni ha elveszett, neked kell a postán nyomozgatni és rendezni. Nem kaptam meg, akkor küldje újra vagy vissza a pénz.
Én így rendelek: registered airmail és biztosítás[ Szerkesztve ]
-
promagus00
tag
Direkt TN-el kértem,mégsem látok semmit a megadott TN-en,track17 nem is találja,ami meg megtalálja,május 18.-tól nem mutat mozgást.
Ilyenkor mi van?
(Tracking Number: Q1845743230XX)Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
sambenez
addikt
válasz promagus00 #16591 üzenetére
Ilyenkor ez van: "21/05/17 15:53Order departed on flight from origin"
Ez a TN-ed: RE845743230SE
Ha itt Direct Link beírod a Q1845743230XX-et mindent megtudsz. -
benfolds
őstag
ja, oké köszi. amúgy akkor mi van, ha unregistered kéri az ember, és nem jön meg a csomag? akkor arra keresztet lehet vetni, ugye? csak azért 5-6 dolláros cuccokra már nem igazán éri meg 1,5-3 dollárt kifizetni pluszban.
másik, amit nem nagyon értek: ha két, egyszerre rendelt termékre két különböző kupon érvényes, akkor mi van? nem lehet külön-külön érvényesíteni a kuponokat egy rendelésen belül?
-
cidalain
veterán
válasz benfolds #16594 üzenetére
Siman kerheted, GB ugy is vissza fogja adni, max az elejen kicsit eroskodik.
Vegsosoron fordulhatsz a Paypal vasarlovedelmehez is, ahol a GB-nek kepp bizonyitani hogy marpedig megerkezett. De ezt kamu TN-nel nem fogja tudni. (De altalaban idaig el sem jut az ugy, GB visszafizet)Masik eset meg egyszeru. Rendeld kulon a ket termeket. Free shipping eseten tokmindegy. Sot egybe rendelesnel kulon figyeln kell arra hogy a tobb termek osszesitett ara se haladja meg a vamhatar erteket!
Raadasul kulon rendelesnel kulon rendeles review van, azaz tobbszor 5 pont jovairast lehet szerezni. 5 pont keves ugyan, de sok kicsi sokra megy.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
benfolds
őstag
válasz cidalain #16596 üzenetére
a dupla postaköltség miatt nem akartam külön rendelni, úgyhogy egyben rendeltem. amelyikre nem használtam fel a kupont, az nem volt nagy értékű, úgyhogy sokat nem oszt vagy szoroz.
azért látszik, hogy nagyon az ajánlott felé akarják terelni a vásárlókat, mert az elég nagy szívás, ha eltűnik a csomag és nekik kell állni a cechet, mert spur volt a vásárló és unregistered kérte. sok esetben már nincs is unregistered opció, csak ajánlott. -
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Erre nincs valami kupon most?
-
Met
nagyúr
válasz PainKiller13 #16598 üzenetére
Pontozni nem tudod? Én Flash sale-ben vettem $4.29-ért (5.89-ről pontoztam le)
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs