- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- Apple notebookok
- SONY LCD és LED TV-k
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- SSD kibeszélő
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz KillHates #80204 üzenetére
Itt szerencsere nincs ilyen. Dugoban 10 helyett 15 perc a menetido. Ekeg jo kerulo utakat ismerek, oda csak helyi rendszammal lehet behajtani. 200 Euro a bunti. Es kuldik is.
Munkahelyre, vasarolni, masik 2 orszagba atmenni nem gond. Ugyanugy 10-15p.
A dugo volt az egyik oka amiert 2008 vegen leleptunk.
Meguntam, hogy a deltepsitol ( ahol laktam) Zugloba ha nem fel hetkor indultam, akkor 1+ ora volt a menetido. Vissza ugyanugy.
Negy elott indulva 20p, 5 korul mar inkabb egy ora.Azota max latogatoba jarok, de 3 nap utan mar vagyom vissza a nyugiba. Unalmas a sok nyomulo barom. Pedig nem vagyok totymorgos sofor. Sot.
Kezd hangosodni a gepem. Lehet beugrom egy pasztazasra Julius vegen (mar ha nem nyaralsz eppen).
Ugyis logisztikai gubanc van az erkezo auto miatt ( hirtelen 4 auto van 2 helyett), nejem autojat hazavisszuk valakinek ajandekba, utana meg erte megyek es vissza hozom. Mert a busz/vonat az eleg hosszu ide, de a repulos utakrol is eleg nagy szivasokat jelentenek.
Szoval osszekotven a kellemest a hasznossal, 2-3 het mulva erkeznek.FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest