Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jazz
veterán
válasz conqver #5550 üzenetére
Baromi jó a kijelző kontraszt aránya (1100:1) meg a black lvl. XMG U705
Színtérben (ennél az oldalán) szintén ugyan az az anomália van mint G751-nél, hogy csak 55% Adobe RGB, sRGB 74%. Míg más oldalakon G751-nél 72%Adobe és közel 95% sRGB. (a gagyi panelek tudnak 55%-ot)Nem értem hogy notebookcheck-éknél mi a tök ez a "hiba". (És az összehasonlításukban az összes többi gép szintén ilyen 55% körül mozog)
Kapható itthon egyébként ez a gép?
free your mind
-
vandor01
őstag
válasz echterion #5551 üzenetére
szerintem meg nem durvan dragabb mint egy G-asus.....
pl az alap 1099juro: 340e
A505[link]
szinte ugyanez Asusban 280-300epersze ha elszall konfiguracio!!! hatar a csillagos eg!!
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Jazz
veterán
válasz vandor01 #5554 üzenetére
Azért nézd meg a feature-t is: Cserélhető cpu, vga, asztali Cpu, MXM videokari, unlocked vbios....hol kapsz ilyet máshol.
A gép németben nagyjából egy havi minimálbéres fizu ára. (még mindig dübörög az a magyar gazdagság...)(persze azt is hozzá kell tenni, hogy jelenleg egy MXM GTX 970M ára laza 600$ )
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Fücsök007
őstag
-
xpeke
csendes tag
Hello,
Segítség kéne abban, hogy a windows update megakadt és nem tudom kikapcsolni a gépet e újraindítani. Amikor megnyomom a kikapcsoló gombot alvó állapotba kapcsol a gép majd visszatérve folytatja a windows updatet.
Biztonságos kivenni az aksit? -
sith7
nagyúr
Megint lenne egy kérdésem
Páciens: [link]
Mostanában az az érzésem, hogy nem dübörög teljes erőbedobással.
Munkatársamnak is van egy laptopja, I7- es proci van abban is, de csak integált videókártya, ennek ellenére ugyanabban a játékban, ugyanazon grafikai beállításokkal nekem 40, neki 75 fps - e van.
Nem ugrál az FPS , csak 35-40 közöttAz energiagazdálkodást azt már átállítottam teljesítménycentrikusra, meg hálózatról megy, hogy ne vegyen vissza a processzor sebességéből.
Mit kellene még megnéznem, átállítanom ?
Mivel tudom megnézni, hogy tényleg 3,5 GHZ - en megy-e terhelés közben , illetve azt, hogy a 2 gb - os videókártya az aktív, vagy az integrált ?
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
Nem hinném hogy lenne ilyen opció a bios-ban,csak AW-k szoktak erre lehetőséget kínálni,de ha mégis van akkor tiltsd le persze.Nagy eséllyel csak annyi a gond hogy nem a dedikált vga-t használja a gép,azt meg rendeld hozzá Catalyst-ból és jó lesz az,az ilyen Enduro és Optimus "finomság" amitől mindig a hideg rázott...
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
Az a gond velük mint jelen esetben is hogy nem vált át automatikusan dedikált kártyára terheléskor csak ha éppen úgy tartja kedve...ezenkívül egy rakás monitorozó programba is képes belezavarni,AB,GPUz stb.meg még sok kellemetlenséget tud okozni.Enduro és Optimus nálam egyenlő egy rakás ...-al,csak a nyűg van velük.
-
rafadojcsak
csendes tag
Sziasztok!
Ez a laptop elég a mai és remélhetőleg a jövőbeli játékok futtatásához magas grafikai beállitásokkal?
-
Muerte
Topikgazda
válasz rafadojcsak #5586 üzenetére
Nem,méghozzá a proci miatt,még egy alap i3 szintjét sem éri el,totál zsákutca,egy agyament hülye volt aki 290x mellé azt a hulladékot párosította
-
Szepi1979
senior tag
Nem
Szerk: A mester gyorsabb....
[ Szerkesztve ]
“ nem kell mindig nyerni “
-
Muerte
Topikgazda
válasz Szepi1979 #5588 üzenetére
Mán te is kezded ezt a "mesterezést" megtisztelő lenne ha az lennék,de nem vagyok az,úgy hogy légyszi hanyagoljátok!
...amúgy a gépre itt az élő példa,akkora procilimit van mint a ház,a vga meg csak malmozik szerencsétlen ~40% kihasználtság környékén [link] Ezt a videót kéne elküldeni annak a gyökérnek aki kitalálta ezt a párosítást...
...ez se gyenge,és ez csak single player,multiban még kb. feleződne az FPS 64-es szerón [link][ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
Két ismerősömnek volt, nehezen tudtak megszabadulni tőle. Nem voltak vele megelégedve
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
rafadojcsak
csendes tag
Köszi a válaszokat. Nekem is gyanus volt az a proci, igy nem lesz belőle vétel már biztos
-
Muerte
Topikgazda
válasz rafadojcsak #5592 üzenetére
Okos döntés A történetben csak az a szomorú hogy rengeteg laikus felhasználót becsapnak ezzel a fúú 4core 4x3,5GHz+8970M vagy m290x és milyen jó áron van Hülye hasonlattal élve,mintha lenne egy sport autód de benzin nem volna benne és nem is tudnál hozzájutni
Szepi és többiek: Köszi komolyan,de NE!
-
sith7
nagyúr
Igen a hőfokok rendben, proci nem megy 80 fölé, vga nem megy 70 fölé
type : AMD Radeon™ R9 M265X Enthusiast Graphics with AMD Enduro™ Technology
memory amount : 2GB dedicated VRAM
memory type : GDDR5 Video RAMWorld of Warships ... az érdekesség, hogy a World of Tanks az fejlesztett grafikával is megy 70 fps körül, ez meg bohóckodik ... és azt írják a fórumokon, hogy a Wot - nál jobban fut ... hát nálam nem
Az msi ab szerint a GPU1 az a 2 gb -os, a GPU2 az integrált, és volt minimális integrált vga használat is ... gondolom amikor a játék menüjében voltam
-
Muerte
Topikgazda
Igen a CCC-ben.Fejből nem vágom mert NV-t használok de lenni kell olyan opciónak hogy program vagy játék hozzáadása,ott betallózod neki az exe-t,aztán az almenükben testre lehet szabni a grafikai beállításokat illetve hogy csak a dedikált vga-t használja kizárólag.A drivert is kellene frissíteni,kérdés hogy a Toshiba engedi-e feltenni a szabvány CCC-t,vagy csak a gyártó oldaláról letöltöttet.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Szia. Én eddig egy ilyen asus hibrid grapics notit használtam, ott a CCC-ben kellett hozzárendelni a nagy teljesítményt sokszor manuálisan mert nem mindegyik alkalmazásnál volt alapértelmezett, de utána ment minden mint a karikacsapás.Megelőztél
mester.[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mára elég volt az LSD-ből
- LEGO klub
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 845 G8 / Ryzen 5 PRO 5650U / 32GB/512GB
- Eladó Sony Vaio PCG-71211M notebook / Intel i3 / 4GB DDR3 / 120GB SSD / 1 TB HDD
- Lenovo Thinkpad X280 notebook
- Eladó hibás Asus F5SL notebook alkatrésznek / core 2 T4300 / AMD HD 3470
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB!!! Space black (pacek fekete) -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest